Povezane vesti

Ko je prodao Madura i ko je sledeći na Trampovom nišanu

Ko je prodao Madura i ko je sledeći na Trampovom nišanu

Blic pre 2 dana
SAD su izvele iznenadni vojni napad na Venecuelu, svrgnuvši predsednika Madura Nikolas Maduro uhapšen je i izveden pred sud u Njujorku Amerika izvela blickrig na Venecuelu i za samo par sati svrgla predsednika. Amerikanci kažu da je Nikolas Maduro… »
BLOG Završeno prvo ročište, bivši predsednik Venecuele pred njujorškim sudom opet 17. marta

BLOG Završeno prvo ročište, bivši predsednik Venecuele pred njujorškim sudom opet 17. marta

Nova pre 2 dana
Svrgnuti i uhapšeni predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores, pod jakim merama obezbeđenja, prebačeni su u Sjedinjene Američke Države, gde će danas biti izvedeni pred sud na prvo saslušanje. Sve najnovije vesti pratite u blogu… »
(BLOG) Završeno prvo Madurovo ročište pred američkim sudom, sledeće u martu

(BLOG) Završeno prvo Madurovo ročište pred američkim sudom, sledeće u martu

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro, kojeg su američke snage uhapsile 3. januara u Karakasu, danas je izveden pred sud u Njujorku, a sledeće ročište mu je zakazano za mart. SAD terete Madura za narkoterorizam i posedovanje oružja i zaveru protiv SAD… »
(Foto) Prve reči Madura posle hapšenja: Izjavio pred sudom: "Nisam kriv, ja sam pristojan čovek!"

(Foto) Prve reči Madura posle hapšenja: Izjavio pred sudom: "Nisam kriv, ja sam pristojan čovek!"

Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjasnio se da nije kriv na suđenju koje se protiv njega vodi u Njujorku, prenose strani mediji. Reč je o prvom javnom pojavljivanju i obraćanju nakon nedavnog hapšenja, dok se postupak tek nalazi u početnoj fazi… »
"Nisam kriv! Ja sam pristojan čovek!" Nikolas Maduro i Silija Flores se pojavili na sudu i izjasnili o krivici

"Nisam kriv! Ja sam pristojan čovek!" Nikolas Maduro i Silija Flores se pojavili na sudu i izjasnili o krivici

Telegraf pre 2 dana
Uhapšeni predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores pojavili su se danas u Federalnom sudu na Menhetnu kako bi se suočili s optužnicom i izjasnili o krivici. Maduro se, kada je ušao u sudnicu, prvo rukovao se sa svojim… »
Jakšić: Srpske vlasti iz Venecuele mogu da izvuku zaključak - kako prolazi neko ko je pokrao izbore

Jakšić: Srpske vlasti iz Venecuele mogu da izvuku zaključak - kako prolazi neko ko je pokrao izbore

N1 Info pre 1 dan
Dešavanja u Venecueli su posledica Nove američke strategije nacionalne odbrane, gde se pokazuje da je Tramp sebe predstavljao kao velikog mirotvorca, a u stvari je veliki ratoborac, kaže spoljnopolitički komentator Boško Jakšić. Dodaje da, kada bi bio u… »
Mar-a-Lago, imanje sa kojeg Tramp vodi rizične vojne operacije, dok gosti dolaze nadomak osetljivih tajni

Mar-a-Lago, imanje sa kojeg Tramp vodi rizične vojne operacije, dok gosti dolaze nadomak osetljivih tajni

N1 Info pre 1 dan
Mar-a-Lago, pozlaćeno imanje u italijanskom stilu u Palm Biču, gde je Tramp proveo poslednjih 15 dana, postalo je poznat prostor visokorizičnih, strogo poverljivih aktivnosti koje se završavaju obaranjem lidera, likvidacijom generala i raketnim udarima… »
Kako će se Maduro braniti na suđenju? Ovo su dva ključna aduta koja bi mogao da iskoristi za odbranu

Kako će se Maduro braniti na suđenju? Ovo su dva ključna aduta koja bi mogao da iskoristi za odbranu

Kurir pre 2 dana
Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro najverovatnije će se na suđenju po optužbama za krijumčarenje droge i oružja, koje je počelo danas u Njujorku, braniti time da njegovo hapšenje predstavlja "vojnu otmicu" i da je time prekršen zakon, prenosi CNN… »
Oglasio se Maduro: Ovo su njegove prve reči VIDEO

Oglasio se Maduro: Ovo su njegove prve reči VIDEO

B92 pre 2 dana
enecuelanski lider Nikolas Maduro izjasnio se danas na početku suđenja pred federalnim sudom na Menhetnu da nije kriv ni po jednoj tački optužnice koja ga tereti za krijumčarenje droge i oružja, kao i da je i dalje predsednik Venecuele. "Nevin sam, nisam… »
Nikolas Maduro i "Lejdi Magbet" suočavaju se sa "najgorim scenarijem" kao bračni par

Nikolas Maduro i "Lejdi Magbet" suočavaju se sa "najgorim scenarijem" kao bračni par

Telegraf pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores, koju nazivaju i "Lejdi Magbet" suočavaju se sa "najgorim mogućim scenarijem" kao bračni par, izjavio je danas stručnjak za nacionalnu bezbednost Roksana Vidžil. Maduro i Flores, koji su… »
"Mi, Venecuelanci, zahvalni smo Trampu, bićemo glavni saveznik Amerike": Opozicija likuje zbog otmice Madura i njegove žene

"Mi, Venecuelanci, zahvalni smo Trampu, bićemo glavni saveznik Amerike": Opozicija likuje zbog otmice Madura i njegove žene

Večernje novosti pre 2 dana
VENECUELANCI su zahvalni američkom predsedniku Donaldu Trampu na vojnoj operaciji koja je dovela do hapšenja i uklanjanja predsednika te zemlje Nikolasa Madura, izjavila je danas opoziciona političarka iz Venecuele Marija Korina Mačado. Foto… »
Zvaničnik Stejt departmenta: SAD se pripremaju da ponovo otvore ambasadu u Venecueli

Zvaničnik Stejt departmenta: SAD se pripremaju da ponovo otvore ambasadu u Venecueli

SJEDINjENE Američke Države se pripremaju da ponovo otvore svoju ambasadu u prestonici Venecuele Karakasu u slučaju da predsednik Donald Tramp bude želeo da se nastave diplomatske aktivnosti, kazao je danas neimenovani visoki zvaničnik Stejt departmenta… »
CNN: Maduro će verovatno zasnivati odbranu na tome da je njegovo hapšenje vojna otmica

CNN: Maduro će verovatno zasnivati odbranu na tome da je njegovo hapšenje vojna otmica

Euronews pre 2 dana
Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro najverovatnije će se na suđenju po optužbama za krijumčarenje droge i oružja, koje je počelo danas u Njujorku, braniti time da njegovo hapšenje predstavlja "vojnu otmicu" i da je time prekršen zakon, prenosi CNN… »
"Maduro će odbranu zasnivati na vojnoj otmici"

"Maduro će odbranu zasnivati na vojnoj otmici"

B92 pre 2 dana
Si-En-En: Maduro će verovatno zasnivati odbranu na tome da je njegovo hapšenje vojna otmica

Si-En-En: Maduro će verovatno zasnivati odbranu na tome da je njegovo hapšenje vojna otmica

Politika pre 2 dana
Venecuelanski lider u Njujorku tvrdi da je njegovo hapšenje bilo nezakonito. Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro najverovatnije će se na suđenju po optužbama za krijumčarenje droge i oružja, koje je počelo danas u Njujorku, braniti time da njegovo… »
Suđenje Maduru u Njujorku: „Ja sam pošten čovek, predsednik svoje zemlje”

Suđenje Maduru u Njujorku: „Ja sam pošten čovek, predsednik svoje zemlje”

Politika pre 2 dana
Maduro pred sudom bez lisica, novo ročište 17. marta, izjasnili se da nisu krivi. NjUJORK – Suđenje predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru i njegovoj supruzi Siliji Flores održano je pred federalnim sudom u Njujorku po američkim optužbama za krijumčarenje… »
Madura zastupa advokat koji je branio Džulijana Asanža!

Madura zastupa advokat koji je branio Džulijana Asanža!

Telegraf pre 2 dana
Predsednika Venecuele Nikolasa Madura će na suđenju u Njujorku zastupati iskusni advokat Beri Polak, koji je zastupao osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, pokazuju sudski dokumenti. Polak radi za firmu Haris Sen Loran i Vešler LLP, prenosi CBS. On je… »
Kako će se Maduro braniti na sudu? Analitičari smatraju da ima dve jake opcije koje će pokušati da iskoristi

Kako će se Maduro braniti na sudu? Analitičari smatraju da ima dve jake opcije koje će pokušati da iskoristi

Telegraf pre 2 dana
Analitičar: Osporiće legalnost pritvora. Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro najverovatnije će se na suđenju po optužbama za krijumčarenje droge i oružja, koje je počelo danas u Njujorku, braniti time da njegovo hapšenje predstavlja "vojnu otmicu" i… »
Madurovoj supruzi Amerikanci izlomili rebra tokom otmice: Predsednik Venecuele hramlje, traže medicinsku pomoć

Madurovoj supruzi Amerikanci izlomili rebra tokom otmice: Predsednik Venecuele hramlje, traže medicinsku pomoć

UHAPŠENI (oteti) lider Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores izvedeni su danas pred sud u Njujorku. Foto Tanjug/AP Kako su novinari CNN-a primetili, Madurova žena imala je zavoj na glavi, a njen advokat tvrdi da je tokom otmice… »
Hrabri Maduro Amerikancima sasuo istinu u lice: Ja sam pošten čovek, predsednik svoje zemlje (video)

Hrabri Maduro Amerikancima sasuo istinu u lice: Ja sam pošten čovek, predsednik svoje zemlje (video)

PREDSEDNIK Venecuele Nikolas Maduro pojavio se pred sudom u Njujorku bez lisica. Elizabeth Williams via AP Maduro je izjavio da je nevin. -Ja sam pošten čovek, predsednik svoje zemlje, rekao je tokom prvog pojavljivanja pred sudom zbog optužbi za… »
Maduro se izjasnio da nije kriv po optužnici SAD za trgovinu narkoticima

Maduro se izjasnio da nije kriv po optužnici SAD za trgovinu narkoticima

Beta pre 2 dana
Svrgnuti venecuelanski predsednik Nikolas Maduro izjasnio se da "nije kriv" za optužbe o trgovini drogom koje mu se stavljaju na teret u američkom sudu, a koje administracija predsednika Donalda Trampa koristi da opravda njegovu otmicu, hapšenje i… »
"Madurovoj supruzi izlomljena rebra tokom otmice, ozbiljno je: PovreÐena" Šokantne tvrdnje advokata tokom saslušanja: Maduro…

"Madurovoj supruzi izlomljena rebra tokom otmice, ozbiljno je: PovreÐena" Šokantne tvrdnje advokata tokom saslušanja: Maduro…

Blic pre 2 dana
Nikolas Maduro i Silija Flores izvedeni su pred sud u Njujorku pod optužbama od strane američkih vlasti Silija Flores, supruga bivšeg predsednika Venecuele, zadobila je povrede tokom hapšenja, navodeći potrebu za lekarskim pregledom Uhapšeni lider… »
Incident u sudnici tokom saslušanja! Muškarac počeo da viče, Maduro uzvratio: Ovako je izgledalo 30 minuta saslušanja - "Nisam…

Incident u sudnici tokom saslušanja! Muškarac počeo da viče, Maduro uzvratio: Ovako je izgledalo 30 minuta saslušanja - "Nisam…

Kurir pre 2 dana
U njujorškom sudu na Menhetnu održano je prvo saslušanje svrgnutog venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura i njegove supruge Silije Flores. Nikolas Maduro je ušao u sud i rukovao se sa svojim advokatima. Nosio je narandžastu košulju i plavu majicu… »
Madura na sudu zastupa advokat koji je branio Džulijana Asanža

Madura na sudu zastupa advokat koji je branio Džulijana Asanža

Newsmax Balkans pre 2 dana
Predsednika Venecuele Nikolasa Madura na suđenju u Njujorku zastupa iskusni advokat Beri Polak, koji je zastupao osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, pokazuju sudski dokumenti. Polak radi za firmu Haris Sen Loran i Vešler LLP, prenosi Blumberg. On je… »
(Foto) "Ja sam pristojan čovek i predsednik": Maduro se izjasnio da nije kriv, ispred zgrade okupljeni demonstranti

(Foto) "Ja sam pristojan čovek i predsednik": Maduro se izjasnio da nije kriv, ispred zgrade okupljeni demonstranti

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro prebačen je u zgradu suda u Njujorku, pred kojim će se kasnije pojaviti po američkim optužbama za krijumčarenje droge i oružja. Ispred zgrade suda u Njujorku okupili su se demonstranti. Nikolas Maduro je na suđenju, u… »
Prve reči Madura od hapšenja usred noći u Venecueli: "Nisam kriv, ja sam pristojan čovek"

Prve reči Madura od hapšenja usred noći u Venecueli: "Nisam kriv, ja sam pristojan čovek"

Mondo pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je na suđenju u Njujorku da nije kriv, prenosi britanski " Gardijan". Pročitana je optužnica, tereti se za zaveru za narko-terorizam, zaveru za uvoz kokaina i zaveru za posedovanje oružja i razarajućih… »
Ekspresno suđenje u Njujorku Maduro i njegova supruga se izjasnili da nisu krivi

Ekspresno suđenje u Njujorku Maduro i njegova supruga se izjasnili da nisu krivi

Dnevnik pre 2 dana
NjUJORK: Suđenje predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru i njegovoj supruzi Siliji Flores počelo je danas pred federalnim sudom u Njujorku po američkim optužbama za krijumčarenje droge i oružja, a oboje su se izjasnili da nisu krivi. Postoji mogućnost da… »
Poznato ko će zastupati Nikolasa Madura: Advokat koji je branio poznatog novinara i aktivistu

Poznato ko će zastupati Nikolasa Madura: Advokat koji je branio poznatog novinara i aktivistu

Euronews pre 2 dana
Predsednika Venecuele Nikolasa Madura će na suđenju u Njujorku zastupati iskusni advokat Beri Polak, koji je zastupao osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, pokazuju sudski dokumenti. Polak radi za firmu Haris Sen Loran i Vešler LLP, prenosi CBS. On je… »
Ovo je spisak zemalja kojima Tramp preti: Nakon napada na Venecuelu, na tapetu je ovih pet država! (foto)

Ovo je spisak zemalja kojima Tramp preti: Nakon napada na Venecuelu, na tapetu je ovih pet država! (foto)

Kurir pre 2 dana
Nakon što su američke snage tokom vikenda uhapsile predsednika Venecuele Nikolasa Madura, američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija izdali su niz upozorenja drugim zemljama - Kolumbiji, Kubi, Meksiku, Iranu, ali i Grenlandu, samoupravnoj… »
Madura na sudu zastupaa advokat koji je zastupao Džulijana Asanža

Madura na sudu zastupaa advokat koji je zastupao Džulijana Asanža

Predsednika Venecuele Nikolasa Madura na suđenju u Njujorku zastupa iskusni advokat Beri Polak, koji je zastupao osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, pokazuju sudski dokumenti. Polak radi za firmu Haris Sen Loran i Vešler LLP, prenosi Blumberg. On je… »
Maduro i Silija Flores suočavaju se sa najgorim scenarijem

Maduro i Silija Flores suočavaju se sa najgorim scenarijem

B92 pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores, koju nazivaju i "Lejdi Magbet" suočavaju se sa "najgorim mogućim scenarijem" kao bračni par, izjavio je danas stručnjak za nacionalnu bezbednost Roksana Vidžil. Maduro i Flores, koji su… »
U toku sastanak Saveta bezbednosti na zahtev Venecuele

U toku sastanak Saveta bezbednosti na zahtev Venecuele

Politika pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores prebačeni su danas u zgradu suda u Njujorku. NjUJORK - Predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores prebačeni su danas u zgradu suda u Njujorku, pred kojim će se… »
Tema jutra: Suština vojnog napada na Vencuelu Monroova doktrina, SAD apsolutni vladar na zapadnoj hemisferi

Tema jutra: Suština vojnog napada na Vencuelu Monroova doktrina, SAD apsolutni vladar na zapadnoj hemisferi

N1 Info pre 2 dana
Dok su se o godini za nama utisci još zbrajali, američke snage zarobile su venecuelanskog predsednika i njegovu suprugu i prebacile ih u pritvor u Bruklinu. Donald Tramp je zapretio da će SAD upravljati Venecuelom i naftnim rezervama te zemlje, a da će… »
"Faza revolucije međunarodnog pravnog poretka": Slučaj Venecuele i reakcije sila - da li spremaju jasnija pravila igre

"Faza revolucije međunarodnog pravnog poretka": Slučaj Venecuele i reakcije sila - da li spremaju jasnija pravila igre

Euronews pre 2 dana
Kršenje međunarodnog prava i opasan presedan u savremenim međunarodnim odnosima, tako se uglavnom ocenjuje intervencija Vašingtona u Venecueli. Nikolas Maduro i njegova supruga danas će se pojaviti pred sudom u Njujorku, a Delsi Rodrigez je zvanično… »
„Prva ratnica“: Ko je Silija Flores, koju su zajedno sa njenim suprugom Madurom zarobile snage SAD?

„Prva ratnica“: Ko je Silija Flores, koju su zajedno sa njenim suprugom Madurom zarobile snage SAD?

Danas pre 2 dana
Kada se pročula vest o napadu SAD na Venecuelu, mnoge je zbunilo to što američke snage nisu zarobile i ukrcale na let za Njujork samo predsednika zemlje Nikolasa Madura, već i njegovu suprugu Siliju Flores. I ona će se sada suočiti sa optužbama za… »
Neizvesnost, fragmentacija, haos: Venecuela kao poruka ili kuda ide svet nakon poslednje Trampove "avanture"

Neizvesnost, fragmentacija, haos: Venecuela kao poruka ili kuda ide svet nakon poslednje Trampove "avanture"

NIN pre 2 dana
"Američka dominacija u zapadnoj hemisferi nikada više neće biti dovedena u pitanje". Ovim rečima se američki predsednik Donald Tramp obratio javnosti nakon napada na Venecuelu i hapšenja lidera te države Nikolasa Madura - poteza koji bi mogao da ostavi… »
Maduro stigao u američki sud gde će mu se pročitati optužba za trgovinu drogom

Radio sto plus pre 2 dana
Očekuje se da će Maduro i njegova supruga da se pojave pred sudijom u podne po lokalnom vremenu, u kratkom ali neophodnoj pravnoj proceduri kojom će se, verovatno, pokrenuti produžena pravna bitka oko toga da li može da mu se sudi u SAD. Njegovi advokati… »
Madura u lisicama doveli specijalci u zgradu suda: Opsadno stanje u Njujorku, podignuti i helikopteri (video)

Madura u lisicama doveli specijalci u zgradu suda: Opsadno stanje u Njujorku, podignuti i helikopteri (video)

Mondo pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores stigli su danas u zgradu suda na Menhetnu u Njujorku u Sjedinjenim Amerićčkim Državama, javlja britanski " Gardijan". Oni će se uskoro izjasniti o optužbama koje im se stavljaju na teret… »
Spisak zemalja kojima je Tramp zapretio: Posle Venecuele ceo svet na oprezu zbog novih meta

Spisak zemalja kojima je Tramp zapretio: Posle Venecuele ceo svet na oprezu zbog novih meta

Mondo pre 2 dana
Nakon što su američke snage tokom vikenda uhapsile venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura, američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija uputili su niz upozorenja drugim zemljama - Kolumbiji, Kubi, Meksiku, Iranu, ali i Grenlandu… »

Serbian News Media pre 2 dana
Svrgnuti venecuelanski predsednik Nikolas Maduro bi trebalo prvi put da se pojavi u američkoj sudnici da mu se pročitaju optužbe za narkoterorizam, koje su poslužile administraciji predsednika Donalda Trampa kao opravdanje za njegovo hapšenje i dovođenje… »
"Oslobodite nikolasa Madura i Siliju Flores, odmah!": Stotine demonstranata zahteva oslobođenje predsednika ispred suda u…

"Oslobodite nikolasa Madura i Siliju Flores, odmah!": Stotine demonstranata zahteva oslobođenje predsednika ispred suda u…

ISPRED zgrade suda u Njujorku, gde bi predsednik Venecuele Nikolas Maduro trebalo da bude saslušan, okupilo se oko stotinu demonstranata, kako bi izneli zahteve u vezi sa Venecuelom. AP Photo/Stefan Jeremiah Okupljeni nose zastave Venecuele i… »
Švajcarska zamrzla imovinu Nikolasa Madura

Švajcarska zamrzla imovinu Nikolasa Madura

Nova ekonomija pre 2 dana
Švajcarska je zamrzla svu imovinu koju u toj zemlji imaju lider Venecuele Nikolas Maduro i njegovi saradnici, saopštio je u ponedeljak Savezni savet, nakon što su američke snage uhapsile Madura u Karakasu i prebacile ga u Sjedinjene Države. Ova mera… »
Maduro stigao u sud: Otkriveno koji advokat će braniti otetog lidera Venecuele

Maduro stigao u sud: Otkriveno koji advokat će braniti otetog lidera Venecuele

OTETI predsednik Venecuele Nikolas Maduro će se danas prvi put pojaviti pred sudijom u Njujorku, stigavši jutros na sud u pratnji svoje supruge Silije Flores. Foto TruthSocial Njegov advokat po službenoj dužnosti biće Dejvid Vikstrom, javlja CNN… »
Nikolas Maduro i Silija Flores izvedeni pred sud: Terete se za narko-terorizam, ubistva i saradnju sa kartelima

Nikolas Maduro i Silija Flores izvedeni pred sud: Terete se za narko-terorizam, ubistva i saradnju sa kartelima

Nedeljnik pre 2 dana
Svrgnuti predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores dovedeni su danas na saslušanje u saveznom sudu na Menhetnu, javlja CNN. Maduro je danas prebačen iz federalnog pritvorskog centra u Bruklinu pod žestokim merama obezbeđenja… »
Maduro, sa lisicama na rukama, ide u američki sud – u fotografijama

Maduro, sa lisicama na rukama, ide u američki sud – u fotografijama

Danas pre 2 dana
Dosadašnji predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores, uz velike mere obezbeđenja, prebačeni su u američki sud, gde će biiti saslušani. U neočekivanoj i brzoj akciji 3. januara, američke snage su upale u Karakas i uhapsile Madura… »
Maduro pred američkim sudom

Maduro pred američkim sudom

Vesti online pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro helikopterom će biti prevezen do suda u Njujorku. Maduro će se danas prvi put će pojaviti pred sudom u Sjedinjenim Američkim Državama zbog optužbi za trgovinu drogom i oružjem, prenosi Si-En-En. SAD su u subotu, oko… »
(Video) Maduro kreće na suđenje Objavljen novi snimak uhapšenog predsednika Venecuele

(Video) Maduro kreće na suđenje Objavljen novi snimak uhapšenog predsednika Venecuele

Dnevnik pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro napustio je pritvorsku jedinicu na Menhetnu i pod jakim obezbeđenjem prebačen je u zgradu suda u Njujorku, gde bi danas trebalo da mu bude pročitana optužnica i gde će se izjasniti o optužbama za zaveru u vezi sa… »
Maduro, sa lisicama na rukama, prebačen u američki sud – u fotografijama

Maduro, sa lisicama na rukama, prebačen u američki sud – u fotografijama

Južne vesti pre 2 dana
Reuters Dosadašnji predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores, uz velike mere obezbeđenja, prebačeni su u američki sud, gde će biiti saslušani. U neočekivanoj i brzoj akciji 3. januara, američke snage su upale u Karakas i… »
Maduro prebačen iz zatvora u Bruklinu u zgradu suda u Njujorku

Maduro prebačen iz zatvora u Bruklinu u zgradu suda u Njujorku

Politika pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro prebačen je danas u zgradu suda u Njujorku. NjUJORK - Predsednik Venecuele Nikolas Maduro prebačen je danas u zgradu suda u Njujorku, pred kojim će se kasnije danas pojaviti po američkim optužbama za krijumčarenje… »
Nikolas Maduro i njegova žena snimljeni zajedno tokom velike akcije: Ovaj detalj nikom nije promakao na snimku

Nikolas Maduro i njegova žena snimljeni zajedno tokom velike akcije: Ovaj detalj nikom nije promakao na snimku

Telegraf pre 2 dana
Predsednik Venecuele Nikolas Maduro i njegova supruga Silija Flores usnimljeni su danas zajedno dok su ih brojni specijalci DEA prebacivali iz pritvorske jedinice u Bruklinu do suda gde bi danas u poslepodnevnim satima trebalo da se izjasne o optužbama… »
Osvanule nove fotografije Madura: Njega i njegovu ženu vode na suđenje (foto)

Osvanule nove fotografije Madura: Njega i njegovu ženu vode na suđenje (foto)

PREDSEDNIK Venecuele Nikolas Maduro prebačen je danas u zgradu suda u Njujorku, pred kojim će se kasnije danas pojaviti po američkim optužbama za krijumčarenje droge i oružja. Foto: Tanjug/AP Photo/Stefan Jeremiah Na ulicama Njujorka video se snimak… »
Gosti N1: Suština vojnog napada na Venecuelu Monroova doktrina, SAD apsolutni vladar na zapadnoj hemisferi

Gosti N1: Suština vojnog napada na Venecuelu Monroova doktrina, SAD apsolutni vladar na zapadnoj hemisferi

N1 Info pre 2 dana
Dok su se o godini za nama utisci još zbrajali, američke snage zarobile su venecuelanskog predsednika i njegovu suprugu i prebacile ih u pritvor u Bruklinu. Donald Tramp je zapretio da će SAD upravljati Venecuelom i naftnim rezervama te zemlje, a da će… »
Suština vojnog napada na Venecuelu Monroova doktrina, SAD apsolutni vladar na zapadnoj hemisferi

Suština vojnog napada na Venecuelu Monroova doktrina, SAD apsolutni vladar na zapadnoj hemisferi

Nova pre 2 dana
Danas u Venecueli, sutra u vašem dvorištu: A šta da je Kina kidnapovala Trampa? Piše Ranko Pivljanin

Danas u Venecueli, sutra u vašem dvorištu: A šta da je Kina kidnapovala Trampa? Piše Ranko Pivljanin

Nova pre 2 dana
Kineska vojska izvršila je napad na Vašington, bombardovala strateške i vojne objekte, a pripadnici njenih specijalnih snaga uhapsili su predsednika Donalda Trampa i njegovu suprugu Melaniju koji su, pod okriljem noći, prebačeni na kineski nosač aviona… »
Ko je na čelu Venecuele i šta je čeka

Ko je na čelu Venecuele i šta je čeka

BBC News pre 2 dana
Tramp je rekao da će SAD „voditi zemlju dok ne budemo mogli da obavimo bezbednu, pravilnu i razumnu tranziciju“, ali nije jasno kako tačno SAD planiraju to da urade. Posle američkog napada na Venecuelu i hapšenja njenog predsednika Nikolasa Madura, šef… »
Širom sveta protesti: Protiv Trampove agresije - za Venecuelu

Širom sveta protesti: Protiv Trampove agresije - za Venecuelu

Pravda pre 2 dana
Hiljade ljudi protestovalo je širom sveta zbog američkog napada na Venecuelu i hapšenja predsednika Nikolasa Madura, a demonstracije su održane u blizini američkih ambasada u Manili i Seulu, dok su u Španiji zabeleženi i protesti i proslave. Protesti su… »
Bivši ambasador Venecuele pri UN za RTS: Oprezan osećaj nade za mirnom tranzicijom vlasti

Bivši ambasador Venecuele pri UN za RTS: Oprezan osećaj nade za mirnom tranzicijom vlasti

RTS pre 2 dana
Nakon hapšenja Nikolasa Madura situacija u Venecueli i dalje je konfuzna. Delsi Rodrigez, formalno novi vršilac dužnosti predsednice, pozvala je američkog predsednika na saradnju, a istovremeno na ulicama Karakasa pod oružjem su viđeni pripadnici… »
Šta je cilj Madurovog hapšenja: "Poslata poruka Kini, Tramp želi da odvrati zemlje Latinske Amerike od kineskog uticaja"

Šta je cilj Madurovog hapšenja: "Poslata poruka Kini, Tramp želi da odvrati zemlje Latinske Amerike od kineskog uticaja"

Hapšenjem Nikolasa Madura šalje se poruka Kini i to u širem kontekstu. Američki predsednik Donald Tramp želi da Latinsku Ameriku vrati u svoje dvorište i želi da je odvrati od kineskog uticaja, izjavio je nekadašnji dopisnik Tanjuga iz Latinske Amerike… »
Trampova operacija u Venecueli može da postane presedan za autoritarne sile u svetu

Trampova operacija u Venecueli može da postane presedan za autoritarne sile u svetu

BBC News pre 2 dana
Tramp izgleda veruje da on donosi pravila i da drugi ne mogu da imaju to pravo, piše Džeremi Bouen, BBC urednik za međunarodnu politiku. Hapšenjem predsednika Venecuele Nikolasa Madura, Donald Tramp je snažnije nego ikada pokazao moć sopstvene volje… »
Sve o ozloglašenom zatvoru u kojem se nalazi Maduro: Zovu ga „pakao na zemlji“, svuda je buđ i hrana zaražena larvama, a iza…

Sve o ozloglašenom zatvoru u kojem se nalazi Maduro: Zovu ga „pakao na zemlji“, svuda je buđ i hrana zaražena larvama, a iza…

Nova pre 2 dana
Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro danas će se prvi put pojaviti pred sudom u Njujorku nakon što je uhapšen i prebačen u Metropolitanski pritvorski centar (MDC). Ovaj federalni zatvor "dom" je brojih poznatih ličnosti koji su završili iza rešetaka… »
“Narodi dve zemlje i ceo region zaslužuju mir, a ne rat”: Nova predsednica Venecuele pozvala SAD na saradnju dok Maduro izlazi…

“Narodi dve zemlje i ceo region zaslužuju mir, a ne rat”: Nova predsednica Venecuele pozvala SAD na saradnju dok Maduro izlazi…

Danas pre 2 dana
Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro trebalo bi da se pojavi danas pred američkim sudom u Njujorku, nakon što su ga američke snage zarobile tokom proteklog vikenda, a Vašington zapretio novom vojnom intervencijom u Venecueli ako ne bude sarađivala… »
Tramp želi venecuelansku naftu, hoće li mu plan uspeti

Danas pre 2 dana
Pošto je zarobio predsednika Nikolasa Madura, Donald Tramp je poručio da će iskoristiti naftne rezerve Venecuele, rekavši i da će Amerika „voditi“ zemlju do „bezbedne“ predaje vlasti. Američki predsednik želi da naftne kompanije iz Amerike ulože… »

Radio 021 pre 2 dana
Američki predsednik kaže da će američke naftne kompanije uložiti milijarde dolara kako bi proizvodile naftu u Venecueli. Reuters Pošto je zarobio predsednika Nikolasa Madura, Donald Tramp je poručio da će iskoristiti naftne rezerve Venecuele, rekavši i… »

NIN pre 2 dana
Pošto je zarobio predsednika Nikolasa Madura, Donald Tramp je poručio da će iskoristiti naftne rezerve Venecuele, rekavši i da će Amerika "voditi" zemlju do "bezbedne" predaje vlasti. Američki predsednik želi da naftne kompanije iz Amerike ulože… »

Južne vesti pre 2 dana
Reuters Pošto je zarobio predsednika Nikolasa Madura, Donald Tramp je poručio da će iskoristiti naftne rezerve Venecuele, rekavši i da će Amerika „voditi“ zemlju do „bezbedne“ predaje vlasti. Američki predsednik želi da naftne kompanije iz Amerike ulože… »
Tramp iz svoje vile na Floridi nije naredio samo hapšenje Madura: Iz "podruma" izdao smrtonosnu naredbu

Tramp iz svoje vile na Floridi nije naredio samo hapšenje Madura: Iz "podruma" izdao smrtonosnu naredbu

Telegraf pre 2 dana
Nekoliko sati nakon što je u subotu iz čajne sobe u Mar-a-Lagu saopštio da je lider Venecuele u američkom pritvoru i da SAD upravljaju zemljom, predsednik Donald Tramp je pobedonosno izašao na prepunu terasu svog kluba, dok su gosti na večeri klicali… »

BBC News pre 2 dana
Američki predsednik kaže da će američke naftne kompanije uložiti milijarde dolara kako bi proizvodile naftu u Venecueli. Pošto je zarobio predsednika Nikolasa Madura, Donald Tramp je poručio da će iskoristiti naftne rezerve Venecuele, rekavši i da će… »
Protesti širom sveta zbog američkog napada na Venecuelu

Protesti širom sveta zbog američkog napada na Venecuelu

RTV pre 2 dana
MANILA/SEU - Hiljade ljudi protestovalo je širom sveta protiv američkog napada na Venecuelu i hapšenja predsednika te zemlje Nikolasa Madura, a demonstracije su održane u blizini američkih ambasada u Manili i Seulu, dok su u Španiji zabeleženi i protesti… »
Svet na ulicama: od Manile do Madrida protesti zbog Venecuele

Svet na ulicama: od Manile do Madrida protesti zbog Venecuele

Politika pre 2 dana
U Manili su demonstranti nosili transparente sa sloganima protiv američkog predsednika. Hiljade ljudi protestovalo je širom sveta protiv američkog napada na Venecuelu i hapšenja predsednika te zemlje Nikolasa Madura, a demonstracije su održane u blizini… »
"Pravo da se sudi Maduru ne pripada SAD": Protesti širom sveta protiv vojne operacije u Venecueli (FOTO)

"Pravo da se sudi Maduru ne pripada SAD": Protesti širom sveta protiv vojne operacije u Venecueli (FOTO)

N1 Info pre 2 dana
Protesti su izbili u gradovima širom sveta protiv vojne operacije Sjedinjenih Američkih Država u Venecueli i zarobljavanja predsednika Nikolasa Madura, piše CNN. Više 14.500 kilometara udaljeno od Venecuele, desetine demonstranata okupile su se na… »

Južne vesti pre 2 dana
Reuters Hapšenjem predsednika Venecuele Nikolasa Madura, Donald Tramp je snažnije nego ikada pokazao moć sopstvene volje, koja je potkrepljena sirovom vojnom silom Sjedinjenih Američkih Država (SAD). Amerika je, po Trampovom naređenju, smestila Madura… »

Danas pre 2 dana
Hapšenjem predsednika Venecuele Nikolasa Madura, Donald Tramp je snažnije nego ikada pokazao moć sopstvene volje, koja je potkrepljena sirovom vojnom silom Sjedinjenih Američkih Država (SAD). Amerika je, po Trampovom naređenju, smestila Madura iza… »

Radio 021 pre 2 dana
Tramp izgleda veruje da on donosi pravila i da drugi ne mogu da imaju to pravo, piše Džeremi Bouen, BBC urednik za međunarodnu politiku. Reuters Hapšenjem predsednika Venecuele Nikolasa Madura, Donald Tramp je snažnije nego ikada pokazao moć sopstvene… »

NIN pre 2 dana
Hapšenjem predsednika Venecuele Nikolasa Madura, Donald Tramp je snažnije nego ikada pokazao moć sopstvene volje, koja je potkrepljena sirovom vojnom silom Sjedinjenih Američkih Država (SAD). Amerika je, po Trampovom naređenju, smestila Madura iza… »
Bivši košarkaš se oglasio povodom događaja u Venecueli: „Maduro i Vučić dva ista amiga, funkcionišu po istom obrazcu…“…

Bivši košarkaš se oglasio povodom događaja u Venecueli: „Maduro i Vučić dva ista amiga, funkcionišu po istom obrazcu…“…

Danas pre 3 dana
Vladimir Štimac, nekadašnji reprezentativac Srbije u košarci, oglasio se na mrežama povodom privođenja svrgnutog predsednika Venecuele Nikolasa Madura od strane Amerikanaca. Maduro je smešten u pritvorski centar u Bruklinu, gde čeka suđenje po optužbama… »
„Može doneti više rizika nego koristi“: Šta kažu stručnjaci o američkom planu vađenja više nafte iz Venecuele?

„Može doneti više rizika nego koristi“: Šta kažu stručnjaci o američkom planu vađenja više nafte iz Venecuele?

Danas pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je u subotu da će najveće američke kompanije uložiti milijarde dolara u ruiniranu naftnu industriju Venecuele, ali najveće rezerve nafte na svetu, koliko god izgledale primamljivo, mogu doneti više rizika nego… »

Vesti dana »