Povezane vesti
"Ja sam to krila, ona nije" Ceca otkrila tajnu staru 30 godina, a reč je o Arkanu i njenoj koleginici: Isto veče je...
Kurir 05.01.2026
Ceca Ražnatović otkrila je da je iste večeri kada se ona smuvala sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, da je i njena koleginica i kuma Viki Miljković se smuvala sa Draganom Taškovićem Tašketom. Govoreći o njenom žiriranju u Zvezdama Granda i istog angažmana… »
Ceca otkrila tajnu staru 30 godina o Arkanu i njenoj koleginici: "Isto veče smo se smuvali, morala sam da krijem"
Mondo 05.01.2026
Govoreći o njenom žiriranju u 'Zvezdama Granda' i istog angažmana njene kume Viki Miljković u Pinkovim zvezdama, Ražnatovićeva je otkrila da ona voli muzičko takmičenje gde je njena kuma, i da se tu niko ne takmiči ni sa kim. "Ja obožavam 'Pinkove… »
Vesti dana »
Leskovčanka Vanja Ivanović osvojila sa reprezentacijom bronzanu medalju na prvenstvu Evrope
Jug press pre 24 satajoš 105 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 5 satijoš 39 povezanih
Atina ponela "zlatnu" haljinu od 284.000 dinara: Za Karleušinu naslednicu stigao komad iz inostranstva
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 4 satijoš 42 povezane
Vojvodina posle preokreta srušila poslednji tim na tabeli i izjednačila se sa Zvezdom
Nova pre 32 minutajoš 38 povezanih