Povezane vesti
"Ja sam to krila, ona nije" Ceca otkrila tajnu staru 30 godina, a reč je o Arkanu i njenoj koleginici: Isto veče je...
Kurir pre 4 dana
Ceca Ražnatović otkrila je da je iste večeri kada se ona smuvala sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, da je i njena koleginica i kuma Viki Miljković se smuvala sa Draganom Taškovićem Tašketom. Govoreći o njenom žiriranju u Zvezdama Granda i istog angažmana… »
Ceca otkrila tajnu staru 30 godina o Arkanu i njenoj koleginici: "Isto veče smo se smuvali, morala sam da krijem"
Mondo pre 4 dana
Govoreći o njenom žiriranju u 'Zvezdama Granda' i istog angažmana njene kume Viki Miljković u Pinkovim zvezdama, Ražnatovićeva je otkrila da ona voli muzičko takmičenje gde je njena kuma, i da se tu niko ne takmiči ni sa kim. "Ja obožavam 'Pinkove… »
Vesti dana »
Tramp: SAD će prerađivati i prodavati venecuelansku naftu; Uradićemo nešto na Grenlandu, sviđalo im se to ili ne
RTV pre 2 satajoš 4 povezane
Simeon, Stefan i Sofija desna ruka svojim roditeljima u spremanju prve krsne slave u ovoj godini: Ovako se Stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
U Francuskoj šest meseci uslovne zatvorske kazne zbog razbijanja jajeta o glavu lidera desničarske stranke
Danas pre 10 satijoš 1 povezana