Povezane vesti

„Neko mi je zapalio auto”: Suzana Mančić čula pucanj, preživela veliku traumu: „Mogla je i zgrada da se…”

„Neko mi je zapalio auto”: Suzana Mančić čula pucanj, preživela veliku traumu: „Mogla je i zgrada da se…”

Telegraf pre 6 dana
Suzana Mančić doživela je razne situacije i probleme kroz svoju karijeru, a jedan od najvećih trauma ostavilo joj je paljenje automobila. Ne krije da je bila duboko potresena ovim slučajem i da je neko vreme živela u strahu. Suzana Mančić je doživela… »
Suzani zapalili auto ispred zgrade: Voditeljka uplašena za bezbednost pala u nesvest, progovorila o progonitelju

Suzani zapalili auto ispred zgrade: Voditeljka uplašena za bezbednost pala u nesvest, progovorila o progonitelju

Mondo pre 6 dana
Suzana Mančić do detalja je opisala jezivu situaciju koja joj se desila kada joj je ispred zgrade zapaljen auto. Kako i sama kaže, to je bio progonitelj koji je sve znao o njoj. Iako su je vatrogasci ubeđivali da je razlog neispravna instalacija, ona… »
"Zapalili su mi auto, čula sam pucnje" Suzana Mančić detaljno o noći kada je doživela veliki šok: "Onesvestila sam se…

"Zapalili su mi auto, čula sam pucnje" Suzana Mančić detaljno o noći kada je doživela veliki šok: "Onesvestila sam se…

Blic pre 6 dana
Navela je da je komšija obavestio o nesreći i da je brzom reakcijom službi sprečena veća šteta Ne krije da je doživela veliki šok zbog ove situacije i da su joj pomoć ukazali lekari Suzana Mančić otvoreno priča o tome šta je proživela kada joj je… »
Voditeljki zapalili auto: Uplašena za bezbednost pala u nesvest: Hteo je da mi se osveti!

Voditeljki zapalili auto: Uplašena za bezbednost pala u nesvest: Hteo je da mi se osveti!

Kurir pre 6 dana
Suzana Mančić do detalja je opisala jezivu situaciju koja joj se desila kada joj je ispred zgrade zapaljen auto. Kako i sama kaže, to je bio progonitelj koji je sve znao o njoj. I ako su je vatrogasci ubeđivali da je razlog neispravna instalacija ona… »

Vesti dana »