Povezane vesti

Aleksej Pokuševski pred Monako: "Verujem da možemo da odigramo dobro, u odnosu na neke prethodne utakmice"

Aleksej Pokuševski pred Monako: "Verujem da možemo da odigramo dobro, u odnosu na neke prethodne utakmice"

Kurir pre 6 dana
Crno-beli u utorak započinju novo duplo kolo Evrolige gostovanjem u Kneževini, gde će odmeriti snage sa ekipom Monaka. Parni valjak u ovaj duel ulazi nakon poraza od Valensije na gostovanju (86:73), dok je Monako u prethodnom kolu savladao Barselonu… »
„Za Partizan igram i sa jednom nogom“: Pokuševski zagrmeo nakon oporavka, spreman da zameni Tajrika!

„Za Partizan igram i sa jednom nogom“: Pokuševski zagrmeo nakon oporavka, spreman da zameni Tajrika!

Hot sport pre 6 dana
Već rade na novim napadima koji uključuju da igra centra! Košarkaši Partizana otputovali su na duplo kolo Evrolige u trenutku koji nije nimalo lak za klub, što otvoreno priznaju i sami igrači. Situaciju dodatno komplikuju problemi sa sastavom, pošto je… »
Pokuševski: Za Partizan bih igrao i bez noge, Tajriku želim sreću

Pokuševski: Za Partizan bih igrao i bez noge, Tajriku želim sreću

Sport klub pre 6 dana
Aleksej Pokuševski oporavio se od povrede i spreman je da upiše prve minute pod dirigentskom palicom novog trenera. „Dobro se osećam fizički, zglob je dobro i zdrav sam. Što se tiče utakmica koje nas čekaju – u pitanju su dva vrlo teška meča u gostima… »
"Nije lako sada biti u Partizanu, ja ću sa jednom nogom da igram za ovaj klub" - Pokuševski se vraća

"Nije lako sada biti u Partizanu, ja ću sa jednom nogom da igram za ovaj klub" - Pokuševski se vraća

Sportske.net pre 7 dana
Partizan je otputovao na duplo kolo Evrolige u ne baš dobrom trenutku za klub, od čega ne beže ni igrači. Dvejn Vašington je bolestan i ne ide, ali se u tim vratio Aleksej Pokuševski, posle duže od mesec dana zbog povrede noge. "Ja se dobro osećam… »
"Tajrik će nam nedostajati, igraću sa jednom nogom za Partizan": Pokuševski spreman na sve protiv Monaka

"Tajrik će nam nedostajati, igraću sa jednom nogom za Partizan": Pokuševski spreman na sve protiv Monaka

Mondo pre 7 dana
Krilni centar Partizana Aleksej Pokuševski vraća se na teren posle mesec dana pauze zbog povrede. On će po prvi put biti u timu od dolaska Đoana Penjaroje i biće značajno pojačanje za utakmicu sa Monakom koja s eigra u utorak od 19.30. Nakon odlaska… »
Pokuševski: "Tajrik će nam nedostajati"

Pokuševski: "Tajrik će nam nedostajati"

B92 pre 7 dana
Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski posle više od mesec dana vraća se na teren. Pokuševski je na utakmici protiv Bajerna doživeo povredu, koja ga je odvojila od terena na jedan duži period. Sada se vraća na teren, a prva utakmica bi za njega trebala da… »
Pokuševski: "i sa jednom nogom sam spremam da dam sve, nije lako biti u Partizanu poslednjih mesec dana"

Pokuševski: "i sa jednom nogom sam spremam da dam sve, nije lako biti u Partizanu poslednjih mesec dana"

Telegraf pre 7 dana
Biće Partizan desetkovan na visokim pozicijama pred duplo kolo Evrolige koje nas očekuje ove sedmice, pošto je Tajrik Džons otišao iz kluba u Olimpijakos i tako ostavio neku vrstu praznine ispod koša! Tu prazninu trebalo bi da popuni Aleksej Pokuševski… »

Vesti dana »