Povezane vesti

"Nije to to više": Suzana Jovanović otkrila kakvo je stanje u "Grandu" nakon smrti Popovića

"Nije to to više": Suzana Jovanović otkrila kakvo je stanje u "Grandu" nakon smrti Popovića

Mondo pre 4 dana
Udovica Suzana Jovanović progovorila je o poslednjim danima borbe pokojnog Saše Popovića sa opakom bolešću, pa se dotakla i "Grand produkcije". Kako je priznala, "Grand" bez estradnog maga više nije isti. "Grand je na stabilnim nogama, ako tako mogu da… »
"Nije više to to": Otkriveno šta se dešava u "Grandu" nakon Sašine smrti, Suzana Jovanović brutalno iskrena

"Nije više to to": Otkriveno šta se dešava u "Grandu" nakon Sašine smrti, Suzana Jovanović brutalno iskrena

Telegraf pre 4 dana
Udovica Suzana Jovanović progovorila je o poslednjim danima Sašine borbe sa opakom bolešću, pa se dotakla i "Grand produkcije". Suzana je priznala da "Grand" bez Saše Popovića više nije isti. - "Grand" je na stabilnim nogama, ako tako mogu da kažem, i… »
"Grand više nije to to" Suzana Jovanović iskreno o situaciji u firmi nakon smrti Saše Popovića: "Teško mi je kad vidim Voju i…

"Grand više nije to to" Suzana Jovanović iskreno o situaciji u firmi nakon smrti Saše Popovića: "Teško mi je kad vidim Voju i…

Blic pre 4 dana
Ističe kako se energija i duh 'Granda' promenili od njegovog odlaska. Suzana Jovanović otkrila je da li su je pevači zaboravili nakon njegove smrti Udovica Saše Popovića, pevačica Suzana Jovanović progovorila je o njegovim poslednjim danima borbe sa… »
"Otkako nema Saše, Grand nije više to to..." Iskreno priznanje Suzane Jovanović o Zvezdama Granda, progovorila o estradi i…

"Otkako nema Saše, Grand nije više to to..." Iskreno priznanje Suzane Jovanović o Zvezdama Granda, progovorila o estradi i…

Kurir pre 4 dana
Suzana Jovanović izgubila je svog životnog partnera, Sašu Popovića, 1. marta 2025. godine. Kako je istakla u emotivnom razgovoru pred kamerama Kurir televizije, u emisiji „Godina sa Suzanom“, saznanje da je njen suprug bolestan bio je najteži trenutak u… »
"Saznala sam da Baba Vanga nikome nije htela da kaže pravo vreme smrti" Saša Popović živeo punim plućima dok nije pao u…

"Saznala sam da Baba Vanga nikome nije htela da kaže pravo vreme smrti" Saša Popović živeo punim plućima dok nije pao u…

Kurir pre 4 dana
Saša Popović, koji je preminuo 1. marta 2025. godine, često je govorio o proračanstvu babe Vange, koju je posetio devedesetih kada je bio u Bugarskoj. Ona mu je rekla da će živeti 86. godina. Nažalost, te godine nije doživeo. Preminuo je u 71. godini u… »
Ostao je žal! Saši Popoviću se samo jedna želja nije ostvarila Suzana sve otkrila: Digli smo ruke i on i ja

Ostao je žal! Saši Popoviću se samo jedna želja nije ostvarila Suzana sve otkrila: Digli smo ruke i on i ja

Blic pre 5 dana
Suzana se osvrnula na informacije o nasledstvu Nakon Sašine smrti, Suzana će postati baka jer je njena snaja Tijana ostala u drugom stanju. Suzana Jovanović izgubila je svog životnog partnera, Sašu Popovića, 1. marta prošle godine. Suzana se u jednom… »

Vesti dana »