Povezane vesti

"Baš sam zaljubljena" Snežanin potez u Zvezdama Granda zatekao Cecu i Daru: "Da li je moguće ovo?"

"Baš sam zaljubljena" Snežanin potez u Zvezdama Granda zatekao Cecu i Daru: "Da li je moguće ovo?"

Telegraf pre 4 dana
Nakon nastupa Nikole Đurića u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" prošle subote, žiri nije komentarisao samo njegovo pevanje, već i stajling, koji je ocenjen kao moderan, urban i primeren sceni. Međutim, u moru opaski o garderobi mladog takmičara… »
"Zaljubljena sam, nisam videla" Zbog poteza Snežane Đurišić u "Zvezdama Granda" Ceca i Dara ostale zatečene

"Zaljubljena sam, nisam videla" Zbog poteza Snežane Đurišić u "Zvezdama Granda" Ceca i Dara ostale zatečene

Blic pre 4 dana
Snežana Đurišić je s osmehom priznala da je zaljubljena, što je izazvalo ovacije publike. Ipak, Cecu i Daru je začudilo kako nije videla da je kandidat skinuo sako Nakon nastupa Nikole Đurića u „Zvezdama Granda“ prošle subote, pored samog pevanja, žiri… »
"Oni ne mogu da se vide očima!" Otkriveno ko od članova žirija "Zvezda Granda" nije u dobrim odnosima

"Oni ne mogu da se vide očima!" Otkriveno ko od članova žirija "Zvezda Granda" nije u dobrim odnosima

Telegraf pre 4 dana
Takmičar u Zvezdama Granda nakon svog nastupa uspeo je da otvori mnoge istine. Dok su članovi žirija komentarisali njegovo pevanje, Dara Bubamara je iskoristila priliku da pred publikom progovori o odnosu svojih kolega. Nemanja Grujić iz Cecinog tima… »
"Oni ne mogu očima da se vide" Dara Bubamara otkrila ko od članova žirija u "Zvezdama Granda" nije u dobrim odnosima

"Oni ne mogu očima da se vide" Dara Bubamara otkrila ko od članova žirija u "Zvezdama Granda" nije u dobrim odnosima

Blic pre 4 dana
Dara Bubamara otkrila zanimljive detalje o odnosima na sceni, izazivajući nejasnoće među kolegama. Ona je navela da pojedini članovi žirija ne kriju netrpeljivost Jedan takmičar u Zvezdama Granda nakon svog nastupa je uspeo da otvori mnoge istine. Dok su… »
"Oni ne mogu očima da se vide", Dari Bubamari slučajno izletelo ko od članova žirija u Zvezdama Granda se ne podnosi

"Oni ne mogu očima da se vide", Dari Bubamari slučajno izletelo ko od članova žirija u Zvezdama Granda se ne podnosi

Kurir pre 4 dana
Dara Bubamara, nakon što je jedan od takmičara završio svoje predstavljanje, slučajno je otkrila odnose među članovima žirija. Nemanja Grujić iz Cecinog tima slavio je pobedu u duelu " Zvezda Granda" kada je zahvaljujući svom briljantnom nastupu osvojio… »

Vesti dana »