Повезане вести

Трамп прогнозира тешке невоље још једном противнику! Ево којој латиноамеричкој земљи предвиђа пад!

Трамп прогнозира тешке невоље још једном противнику! Ево којој латиноамеричкој земљи предвиђа пад!

Дневник 05.01.2026
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да су власти Кубе близу пада због недостатка извора прихода. „Мислим да видите да је Куба спремна да падне. Куба изгледа као да је на ивици пада. Не знам како ће се одржати и да ли ће уопште… »
Трамп: Куба је спремна да падне

Трамп: Куба је спремна да падне

Вести онлине 05.01.2026
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да су власти Кубе близу пада због недостатка извора прихода. „Мислим да видите да је Куба спремна да падне. Куба изгледа као да је на ивици пада. Не знам како ц́е се одржати и да ли ц́е… »
Трамп: Власт на Куби само што није пала

Трамп: Власт на Куби само што није пала

Политика 05.01.2026
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да су власти Кубе близу пада због недостатка извора прихода. Председник САД Доналд Трамп изјавио је да су власти Кубе близу пада због недостатка извора прихода. „Мислим да видите да је Куба… »
Трамп: Куба само што није пала

Трамп: Куба само што није пала

Спутник 05.01.2026
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да су власти Кубе близу пада због недостатка извора прихода. Он је додао да Куба тренутно нема приходе. „Све приходе је добијала од венецуеланске нафте, а сада их више не добија. И Куба је… »

Вести дана »