Povezane vesti

"Gazda me pita: 'Koliko koštaš posle tezge?": Goca Božinovksa otkrila kako su koleginice gradile karijeru preko kreveta

"Gazda me pita: 'Koliko koštaš posle tezge?": Goca Božinovksa otkrila kako su koleginice gradile karijeru preko kreveta

Mondo pre 28 dana
Goca Božinovska iza sebe ima dugogodišnju karijeru na estradi, tokom koje je bila svedok brojnih događaja, ali i lično prošla kroz različite izazove. Iako se danas ređe pojavljuje u javnosti, njene izjave i dalje privlače pažnju. Pevačica je u jednom… »
"Gazda me pita: Koliko koštaš posle tezge?" Pevačica otkrila kako su njene koleginice gradile karijeru preko kreveta: "Odeš u…

"Gazda me pita: Koliko koštaš posle tezge?" Pevačica otkrila kako su njene koleginice gradile karijeru preko kreveta: "Odeš u…

Blic pre 28 dana
Goca Božinovska ispričala je da je svojevremeno dobila nepristojnu ponudu Pevačica je pričala i o problemu sa botoksom Goca Božinovska ima decenijsko iskustvo na estradi. Videla je sve, a i sama je prošla mnoge stvari. Goca se danas manje pojavljuje u… »
"Odeš u dva sa dva i to ti je to" Pevačica otkrila kako su njene koleginice gradile karijeru preko kreveta: prljave...

"Odeš u dva sa dva i to ti je to" Pevačica otkrila kako su njene koleginice gradile karijeru preko kreveta: prljave...

Kurir pre 28 dana
Goca Božinovska ranijih godina bila je mnogo više prisutna u medijima nego danas. Pevačica već dugi niz godina ne daje intervjue, ali u vreme kada je otvoreno govorila o svemu mnogo toga je rekla što se i dan-danas pamti i prepričava. Jedna od njenih… »

Vesti dana »