Повезане вести

"Пребила сам једног бившег..." Наша инфлуенсерка променила пол, а сад признала шта је све радила момцима: Споменула и…

"Пребила сам једног бившег..." Наша инфлуенсерка променила пол, а сад признала шта је све радила момцима: Споменула и…

Курир 05.01.2026
Данас заносна бринета која зрачи самопоуздањем, а некада несигурни дечак Његош, трансродна српска инфлуенсерка Николина Ковачевић, јавности је постала позната након што је говорила о промени пола и свом путу транзиције. Након… »
"Пребила сам једног бившег": Трансродна Српкиња открила шок детаље и шта је све радила момцима, споменула фудбалера

"Пребила сам једног бившег": Трансродна Српкиња открила шок детаље и шта је све радила момцима, споменула фудбалера

Мондо 05.01.2026
Данас заносна бринета која зрачи самопоуздањем, а некада несигурни дечак Његош, трансродна српска инфлуенсерка Николина Ковачевић, јавности је постала позната након што је говорила о промени пола и свом путу транзиције. Након… »
Болна исповест трансродне инфлуенсерке! Николина признала - "Отац ме никада није упознао као Николину"

Болна исповест трансродне инфлуенсерке! Николина признала - "Отац ме никада није упознао као Николину"

Телеграф 05.01.2026
Трансродна инфлуенсерка Николина Ковачевић, која је рођена као мушкарац и раније се звала Његош, признала је да са оцем више не разговара, као и да се са њим никада неће помирити. Она је у више наврата истицала да јој је мајка… »
"Отац ме није упознао као Николину и никад неће" Инфлуенсерка променила пол, сад проговорила о породици и прошлости: "Не могу…

"Отац ме није упознао као Николину и никад неће" Инфлуенсерка променила пол, сад проговорила о породици и прошлости: "Не могу…

Блиц 05.01.2026
Николина је изјавила да нема лоше емоције према својој прошлости и да осећа унутрашњи мир с тим делом свог живота. Истакла је мајчину подршку током најтежих тренутака, док оца није одржавала близак однос. Инфлуенсерка Николина… »
"Отац никад није упознао Николину": Од несигурног дечака до фаталне жене, интимна исповест наше транс инфлуенсерке

"Отац никад није упознао Николину": Од несигурног дечака до фаталне жене, интимна исповест наше транс инфлуенсерке

Мондо 05.01.2026
Николина Ковачевић данас живи на Кипру, а како наводи, тамо је нашла праву себе и осећа се вољенијом него у другим местима у којима је живела - од Сутомора и Краљева у којима је одрастала, па све до Шпаније у којој је неко… »

Вести дана »