Povezane vesti

"Prebila sam jednog bivšeg..." Naša influenserka promenila pol, a sad priznala šta je sve radila momcima: Spomenula i…

"Prebila sam jednog bivšeg..." Naša influenserka promenila pol, a sad priznala šta je sve radila momcima: Spomenula i…

Kurir pre 6 dana
Danas zanosna brineta koja zrači samopouzdanjem, a nekada nesigurni dečak Njegoš, transrodna srpska influenserka Nikolina Kovačević, javnosti je postala poznata nakon što je govorila o promeni pola i svom putu tranzicije. Nakon više operacija je uspela… »
"Prebila sam jednog bivšeg": Transrodna Srpkinja otkrila šok detalje i šta je sve radila momcima, spomenula fudbalera

"Prebila sam jednog bivšeg": Transrodna Srpkinja otkrila šok detalje i šta je sve radila momcima, spomenula fudbalera

Mondo pre 6 dana
Danas zanosna brineta koja zrači samopouzdanjem, a nekada nesigurni dečak Njegoš, transrodna srpska influenserka Nikolina Kovačević, javnosti je postala poznata nakon što je govorila o promeni pola i svom putu tranzicije. Nakon više operacija je uspela… »
Bolna ispovest transrodne influenserke! Nikolina priznala - "Otac me nikada nije upoznao kao Nikolinu"

Bolna ispovest transrodne influenserke! Nikolina priznala - "Otac me nikada nije upoznao kao Nikolinu"

Telegraf pre 6 dana
Transrodna influenserka Nikolina Kovačević, koja je rođena kao muškarac i ranije se zvala Njegoš, priznala je da sa ocem više ne razgovara, kao i da se sa njim nikada neće pomiriti. Ona je u više navrata isticala da joj je majka bila najveća podrška… »
"Otac me nije upoznao kao Nikolinu i nikad neće" Influenserka promenila pol, sad progovorila o porodici i prošlosti: "Ne mogu…

"Otac me nije upoznao kao Nikolinu i nikad neće" Influenserka promenila pol, sad progovorila o porodici i prošlosti: "Ne mogu…

Blic pre 6 dana
Nikolina je izjavila da nema loše emocije prema svojoj prošlosti i da oseća unutrašnji mir s tim delom svog života. Istakla je majčinu podršku tokom najtežih trenutaka, dok oca nije održavala blizak odnos. Influenserka Nikolina Kovačević koja je rođena… »
"Otac nikad nije upoznao Nikolinu": Od nesigurnog dečaka do fatalne žene, intimna ispovest naše trans influenserke

"Otac nikad nije upoznao Nikolinu": Od nesigurnog dečaka do fatalne žene, intimna ispovest naše trans influenserke

Mondo pre 6 dana
Nikolina Kovačević danas živi na Kipru, a kako navodi, tamo je našla pravu sebe i oseća se voljenijom nego u drugim mestima u kojima je živela - od Sutomora i Kraljeva u kojima je odrastala, pa sve do Španije u kojoj je neko vreme živela. Sa majkom ima… »

Vesti dana »