Povezane vesti

"Nikada neću zaboraviti kad sam mu ušao u kancelariju": Milan Vasić se setio trenutka kad mu je Ljubiša Samardžić promenio…

"Nikada neću zaboraviti kad sam mu ušao u kancelariju": Milan Vasić se setio trenutka kad mu je Ljubiša Samardžić promenio…

Kurir pre 30 dana
Glumac Milan Vasić prisetio se važnog trenutka sa početka svoje karijere, kada je dobio ulogu u filmu "Jesen stiže Dunjo moja", koji je režirao legendarni Ljubiša Samardžić. Od tog susreta prošlo je više od dve decenije, a Vasić ističe da mu je upravo ta… »
"Prihvatio me je kao najrođenijeg" Milanu Vasiću je ovaj čuveni glumac promenio život: Kad je bio niko i ništa, on mu je…

"Prihvatio me je kao najrođenijeg" Milanu Vasiću je ovaj čuveni glumac promenio život: Kad je bio niko i ništa, on mu je…

Blic pre 29 dana
Milan je izrazio zahvalnost prema Samardžiću što ga je uveo u svet filma i promenio mu život. Njihova saradnja se nastavila u TV seriji 'Bledi mesec' iz 2008. godine. Glumac Milan Vasić pre više od 20 godina dobio je ulogu u filmu "Jesen stiže Dunjo… »
„Prihvatio me kao najrođenijeg“: Milanu Vasiću je legendarni glumac promenio život

„Prihvatio me kao najrođenijeg“: Milanu Vasiću je legendarni glumac promenio život

Nova pre 29 dana
Popularni glumac je objavio na Instagramu sliku sa početka karijere sa starijim kolegom koji mu je tada mnogo pomogao. Milan Vasić je veliku popularnost stekao početkom dvehiljaditih u filmu „Jesen stiže dunjo moja“, koji je režirao pokojni Ljubiša… »

Vesti dana »

Vremeplov: Umro Svetozar Miletić

Vremeplov: Umro Svetozar Miletić

RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Ubijen sin Muamera Gadafija

Ubijen sin Muamera Gadafija

Danas pre 6 satijoš 2 povezane