Povezane vesti
"Nikada neću zaboraviti kad sam mu ušao u kancelariju": Milan Vasić se setio trenutka kad mu je Ljubiša Samardžić promenio…
Kurir 05.01.2026
Glumac Milan Vasić prisetio se važnog trenutka sa početka svoje karijere, kada je dobio ulogu u filmu "Jesen stiže Dunjo moja", koji je režirao legendarni Ljubiša Samardžić. Od tog susreta prošlo je više od dve decenije, a Vasić ističe da mu je upravo ta… »
"Prihvatio me je kao najrođenijeg" Milanu Vasiću je ovaj čuveni glumac promenio život: Kad je bio niko i ništa, on mu je…
Blic 05.01.2026
Milan je izrazio zahvalnost prema Samardžiću što ga je uveo u svet filma i promenio mu život. Njihova saradnja se nastavila u TV seriji 'Bledi mesec' iz 2008. godine. Glumac Milan Vasić pre više od 20 godina dobio je ulogu u filmu "Jesen stiže Dunjo… »
„Prihvatio me kao najrođenijeg“: Milanu Vasiću je legendarni glumac promenio život
Nova 05.01.2026
Popularni glumac je objavio na Instagramu sliku sa početka karijere sa starijim kolegom koji mu je tada mnogo pomogao. Milan Vasić je veliku popularnost stekao početkom dvehiljaditih u filmu „Jesen stiže dunjo moja“, koji je režirao pokojni Ljubiša… »
Vesti dana »
Srbija u februaru uvezla 300 tona sira, otkupljene minimalne količine viškova
Biznis.rs pre 1 satjoš 43 povezane
uživo Sukobi na Bliskom istoku: Azerbejdžan optužio Iran za napad dronovima, oboreni iranski bombarderi kod Katara
NIN pre 24 minutajoš 44 povezane
Iran tvrdi da je lansirao balističke rakete dugog dometa na Izrael: Šta znamo o raketi „Horamaš – 4“
Nedeljnik pre 35 minutajoš 24 povezane
Mali: Država će reagovati ako poskupe energenti, nema razloga za brigu
In medija pre 1 satjoš 20 povezanih