Povezane vesti

"Nikada neću zaboraviti kad sam mu ušao u kancelariju": Milan Vasić se setio trenutka kad mu je Ljubiša Samardžić promenio…

"Nikada neću zaboraviti kad sam mu ušao u kancelariju": Milan Vasić se setio trenutka kad mu je Ljubiša Samardžić promenio…

Kurir pre 4 dana
Glumac Milan Vasić prisetio se važnog trenutka sa početka svoje karijere, kada je dobio ulogu u filmu "Jesen stiže Dunjo moja", koji je režirao legendarni Ljubiša Samardžić. Od tog susreta prošlo je više od dve decenije, a Vasić ističe da mu je upravo ta… »
"Prihvatio me je kao najrođenijeg" Milanu Vasiću je ovaj čuveni glumac promenio život: Kad je bio niko i ništa, on mu je…

"Prihvatio me je kao najrođenijeg" Milanu Vasiću je ovaj čuveni glumac promenio život: Kad je bio niko i ništa, on mu je…

Blic pre 3 dana
Milan je izrazio zahvalnost prema Samardžiću što ga je uveo u svet filma i promenio mu život. Njihova saradnja se nastavila u TV seriji 'Bledi mesec' iz 2008. godine. Glumac Milan Vasić pre više od 20 godina dobio je ulogu u filmu "Jesen stiže Dunjo… »
„Prihvatio me kao najrođenijeg“: Milanu Vasiću je legendarni glumac promenio život

„Prihvatio me kao najrođenijeg“: Milanu Vasiću je legendarni glumac promenio život

Nova pre 3 dana
Popularni glumac je objavio na Instagramu sliku sa početka karijere sa starijim kolegom koji mu je tada mnogo pomogao. Milan Vasić je veliku popularnost stekao početkom dvehiljaditih u filmu „Jesen stiže dunjo moja“, koji je režirao pokojni Ljubiša… »

Vesti dana »