Povezane vesti

Kako izgleda Karamelin sin? Retka fotografija mladog Vasilija postala viralna na društvenim mrežama

Kako izgleda Karamelin sin? Retka fotografija mladog Vasilija postala viralna na društvenim mrežama

Mondo pre 4 dana
Goran Stojićević Karamela poznat je po tome što svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a njegova odluka da zaštiti porodicu od medijske pažnje dodatno intrigira publiku. "Oženio sam se zbog sebe, zbog svoje sreće. I baš me briga šta… »
Evo kako izgleda Karamelin sin! Gotovo se nikada ne pojavljuje javno, a voditelj otkrio porodičnu tajnu: Otac me nije voleo

Evo kako izgleda Karamelin sin! Gotovo se nikada ne pojavljuje javno, a voditelj otkrio porodičnu tajnu: Otac me nije voleo

Kurir pre 4 dana
Retka fotografija sina poznatog imitatora i komičara Gorana Stojićevića Karamele ponovo je postala viralna na društvenim mrežama. Mladi Vasilije, koji se retko pojavljuje u javnosti, izrastao je u pravog frajera i izazvao lavinu komentara, te se naširoko… »
Evo kako izgleda sin Gorana Karamele. Retko se pojavljuje u javnosti, a voditelj priznao kakav problem je imao u porodici…

Evo kako izgleda sin Gorana Karamele. Retko se pojavljuje u javnosti, a voditelj priznao kakav problem je imao u porodici…

Blic pre 4 dana
Mladić je osvojio simpatije na mrežama, a mnogi misle da liči na oca Goran ne voli da priča previše o svom privatnom životu, što je više puta naglasio Retka fotografija sina poznatog imitatora i komičara Gorana Stojićevića Karamele ponovo je postala… »

Vesti dana »