Povezane vesti

Kako izgleda Karamelin sin? Retka fotografija mladog Vasilija postala viralna na društvenim mrežama

Kako izgleda Karamelin sin? Retka fotografija mladog Vasilija postala viralna na društvenim mrežama

Mondo pre 26 dana
Goran Stojićević Karamela poznat je po tome što svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a njegova odluka da zaštiti porodicu od medijske pažnje dodatno intrigira publiku. "Oženio sam se zbog sebe, zbog svoje sreće. I baš me briga šta… »
Evo kako izgleda Karamelin sin! Gotovo se nikada ne pojavljuje javno, a voditelj otkrio porodičnu tajnu: Otac me nije voleo

Evo kako izgleda Karamelin sin! Gotovo se nikada ne pojavljuje javno, a voditelj otkrio porodičnu tajnu: Otac me nije voleo

Kurir pre 27 dana
Retka fotografija sina poznatog imitatora i komičara Gorana Stojićevića Karamele ponovo je postala viralna na društvenim mrežama. Mladi Vasilije, koji se retko pojavljuje u javnosti, izrastao je u pravog frajera i izazvao lavinu komentara, te se naširoko… »
Evo kako izgleda sin Gorana Karamele. Retko se pojavljuje u javnosti, a voditelj priznao kakav problem je imao u porodici…

Evo kako izgleda sin Gorana Karamele. Retko se pojavljuje u javnosti, a voditelj priznao kakav problem je imao u porodici…

Blic pre 27 dana
Mladić je osvojio simpatije na mrežama, a mnogi misle da liči na oca Goran ne voli da priča previše o svom privatnom životu, što je više puta naglasio Retka fotografija sina poznatog imitatora i komičara Gorana Stojićevića Karamele ponovo je postala… »

Vesti dana »