Povezane vesti

Novak Đoković otkazao učešće u Australiji, preskače prvi turnir u sezoni!

Novak Đoković otkazao učešće u Australiji, preskače prvi turnir u sezoni!

Telegraf pre 6 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković neće nastupati na turniru u Adelejdu, koji je trebalo da bude priprema za Australijan open! Iako se očekivalo da će igrati u Adelejdu, na kraju je i sam priznao da nije fizički spreman za ovaj turnir. - Lično… »
"Razočaran sam, ali ne mogu": Potpuni šok, Đoković se povukao sa turnira pred Australijan open

"Razočaran sam, ali ne mogu": Potpuni šok, Đoković se povukao sa turnira pred Australijan open

Mondo pre 6 dana
Novak Đoković šokirao je sve i odlučio da se povuče sa turnira u Adelejdu (od 12. do 17. januara) Takmičenje koje je trebalo da posluži kao uvertira za Australijan open. To po malo zabrinjava i navijače i sve koji su se nadali da će ga videti tamo, ali… »
Đoković odustao od učešća u Adelajdu, sav fokus mu je na Australijan openu

Đoković odustao od učešća u Adelajdu, sav fokus mu je na Australijan openu

RTS pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković saopštio je da neće igrati na ATP turniru u Adelejdu, koji je na programu od 12. do 17. januara. "Nažalost nisam fizički još spreman da se takmičim na turniru sledeće nedelje. Vrlo sam razočaran, jer imam sjajna sećanja na… »
Novak Đoković poručio da nije spreman za Australiju: Lično sam veoma razočaran, jer me lepa sećanja vežu...

Novak Đoković poručio da nije spreman za Australiju: Lično sam veoma razočaran, jer me lepa sećanja vežu...

Euronews pre 6 dana
Sezona Novaka Đokovića neće krenuti turnirom u Adelejdu. Srpski teniser je na društvenim mrežama objavio da još nije spreman za takmičenje i da neće nastupiti naredne nedelje. 🚨 ❌🇦🇺🇷🇸 Novak Djokovic has WITHDRAWN from the ATP 250 in Adelaide 🤕 Says he’s… »
Đoković šokirao i zabrinuo sve, otkazao učešće na turniru u Australiji: „Nisam spreman fizički…“

Đoković šokirao i zabrinuo sve, otkazao učešće na turniru u Australiji: „Nisam spreman fizički…“

Nova pre 6 dana
Novak Đoković trebalo je d au okviru priprema za Australijan open učestvuje na turniru u Adelejdu koji se igra od 12. do 17. januara. Ipak, srpski teniser se oglasio na društvenim mrežama i istakao da nije fizički spreman da učestvuje na ovom turniru… »
Đoković otkazao Adelejd, sezona počinje na Australijan openu

Đoković otkazao Adelejd, sezona počinje na Australijan openu

Sport klub pre 6 dana
Novak Đoković ipak neće sezonu početi u Adelejdu, kao što je bilo najavljeno. Novak se oglasio na društvenim mrežama i objavio da neće igrati na turniru u Adelejdu, kako je prvobitno planirao. „Svima mojim navijačima u Adelejdu, nažalost, još uvek nisam… »
"Lično sam vrlo razočaran..." Novak Đoković otkazao učešće na turniru u Australiji

"Lično sam vrlo razočaran..." Novak Đoković otkazao učešće na turniru u Australiji

Kurir pre 6 dana
Iako je bio najavljen, Novak Đoković je saopštio da nije fizički spreman za takmičenje iz ATP serije 250. "Lično sam vrlo razočaran jer imam sjajna sećanja na osvajanje titule pre dve godine. Bio sam stvarno uzbuđen što ću se vratiti jer se ovde osećam… »
Đoković otkazao učešće na turniru u Adelejdu: "Fokus je sada na pripremama za Australijan open"

Đoković otkazao učešće na turniru u Adelejdu: "Fokus je sada na pripremama za Australijan open"

Dnevnik pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković saopštio je večeras da neće igrati na ATP turniru u Adelejdu, koji je na programu od 12. do 17. januara. "Nažalost nisam fizički još spreman da se takmičim na turniru sledeće nedelje. Vrlo sam razočaran, jer imam sjajna… »
Đoković otkazao turnir u Australiji: "Razočaran sam"

Đoković otkazao turnir u Australiji: "Razočaran sam"

B92 pre 6 dana
Srpski teniser Novak Đoković neće nastupiti na turniru u Adelejdu naredne sedmice. Iako je bio najavljen, Novak je saopštio da nije fizički spreman za takmičenje iz ATP serije 250. "Lično sam vrlo razočaran jer imam sjajna sećanja na osvajanje titule pre… »
Australija zatečena: Novak Đoković odustao

Australija zatečena: Novak Đoković odustao

Večernje novosti pre 6 dana
Najnovije vesti iz tenisa tiču se najboljeg igrača sveta svih vremena i - Australije. Tanjug/AŠ Srpski teniser Novak Đoković saopštio je večeras da neće igrati na ATP turniru u Adelejdu, koji je na programu od 12. do 17. januara. "Nažalost nisam fizički… »

Vesti dana »