Повезане вести

Ђоковиц́ отказао учешц́е у Аделејду!

Вести онлине 05.01.2026
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковиц́ отказао је учешц́е на турнир у Аделејду, па ц́е се без њега припремати за Аустралијан опен. Новак је то објавио на друштвеним мрежама и истакао да је разлог отказивања учешц́а тај… »
Ђоковић се повукао са турнира у Аделејду

Недељник 05.01.2026
Српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је данас да неће играти на предстојећем турниру у Аделејду пошто још није физички спреман за такмичење. „Нажалост, нисам још физички спреман да се такмичим у Аделејду наредне недеље. То је… »
Ђоковић неће играти на АТП турниру у Аделејду: "Врло сам разочаран"

Ђоковић неће играти на АТП турниру у Аделејду: "Врло сам разочаран"

Невсмакс Балканс 05.01.2026
Српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је да неће играти на АТП турниру у Аделејду, који је на програму од 12. до 17. јануара. "Нажалост, нисам физички још спреман да се такмичим на турниру следеће недеље. Врло сам разочаран, јер… »
Ђоковић неће играти на АТП турниру и Аделејду: "Врло сам разочаран"

Ђоковић неће играти на АТП турниру и Аделејду: "Врло сам разочаран"

Невсмакс Балканс 05.01.2026
Српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је да неће играти на АТП турниру у Аделејду, који је на програму од 12. до 17. јануара. "Нажалост, нисам физички још спреман да се такмичим на турниру следеће недеље. Врло сам разочаран, јер… »

Радио сто плус 05.01.2026
“Нажалост, нисам још физички спреман да се такмичим у Аделејду наредне недеље. То је за мене разочаравајуће, пошто имам лепе успомене на освајање титуле пре две године. Био сам узбуђен што ћу се вратити јер се тамо осећам као… »

Спутник 05.01.2026
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковиц́ отказао је учешц́е на турнир у Аделејду, па ц́е се без њега припремати за Аустралијан опен. Новак је то објавио на друштвеним мрежама и истакао да је разлог отказивања учешц́а тај… »
Српски тенисер Новак Ђоковић отказао учешће на АТП турниру у Аделејду

Српски тенисер Новак Ђоковић отказао учешће на АТП турниру у Аделејду

Политика 05.01.2026
„Фокус је сада на припремама за Аустралијан опен и доласку у Мелбуру где ћу видети све тениске навијаче у Аустралији”– рекао је српски тенисер. АДЕЛЕЈД – Српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је вечерас да неће играти на АТП… »

Вести дана »