Povezane vesti

Đoković otkazao učešće u Adelejdu!

Vesti online pre 4 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otkazao je učešće na turnir u Adelejdu, pa će se bez njega pripremati za Australijan open. Novak je to objavio na društvenim mrežama i istakao da je razlog otkazivanja učešća taj što nije dovoljno fizički… »
Đoković se povukao sa turnira u Adelejdu

Nedeljnik pre 3 dana
Srpski teniser Novak Đoković saopštio je danas da neće igrati na predstojećem turniru u Adelejdu pošto još nije fizički spreman za takmičenje. „Nažalost, nisam još fizički spreman da se takmičim u Adelejdu naredne nedelje. To je za mene razočaravajuće… »
Đoković neće igrati na ATP turniru i Adelejdu: "Vrlo sam razočaran"

Đoković neće igrati na ATP turniru i Adelejdu: "Vrlo sam razočaran"

Newsmax Balkans pre 3 dana
Srpski teniser Novak Đoković saopštio je da neće igrati na ATP turniru u Adelejdu, koji je na programu od 12. do 17. januara. "Nažalost, nisam fizički još spreman da se takmičim na turniru sledeće nedelje. Vrlo sam razočaran, jer imam sjajna sećanja na… »

Radio sto plus pre 3 dana
“Nažalost, nisam još fizički spreman da se takmičim u Adelejdu naredne nedelje. To je za mene razočaravajuće, pošto imam lepe uspomene na osvajanje titule pre dve godine. Bio sam uzbuđen što ću se vratiti jer se tamo osećam kao kod kuće”, objavio je… »
Đoković neće igrati na ATP turniru u Adelejdu: "Vrlo sam razočaran"

Đoković neće igrati na ATP turniru u Adelejdu: "Vrlo sam razočaran"

Newsmax Balkans pre 3 dana
Srpski teniser Novak Đoković saopštio je da neće igrati na ATP turniru u Adelejdu, koji je na programu od 12. do 17. januara. "Nažalost, nisam fizički još spreman da se takmičim na turniru sledeće nedelje. Vrlo sam razočaran, jer imam sjajna sećanja na… »

Sputnik pre 3 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otkazao je učešće na turnir u Adelejdu, pa će se bez njega pripremati za Australijan open. Novak je to objavio na društvenim mrežama i istakao da je razlog otkazivanja učešća taj što nije dovoljno fizički… »
Srpski teniser Novak Đoković otkazao učešće na ATP turniru u Adelejdu

Srpski teniser Novak Đoković otkazao učešće na ATP turniru u Adelejdu

Politika pre 3 dana
„Fokus je sada na pripremama za Australijan open i dolasku u Melburu gde ću videti sve teniske navijače u Australiji”– rekao je srpski teniser. ADELEJD – Srpski teniser Novak Đoković saopštio je večeras da neće igrati na ATP turniru u Adelejdu, koji je… »

Vesti dana »