Povezane vesti

Endrik prešao na pozajmicu u Lion, pa poslao poruku Anćelotiju: To me je zaista dirnulo...

Endrik prešao na pozajmicu u Lion, pa poslao poruku Anćelotiju: To me je zaista dirnulo...

Kurir 05.01.2026
Endrik je prošle sezone izbio na veliku scenu pod Ančelotijem u Realu, ali gotovo da nije igrao ove sezone kod trenera Ćabija Alonsa, koji je na klupi madridskog kluba zamenio Ančelotija. "Da, razgovarao sam sa Karlom o tome. Dao mi je uputstva o tome… »
Endrik: Razgovarao sam sa Anćelotijem pre dolaska u Lion

Endrik: Razgovarao sam sa Anćelotijem pre dolaska u Lion

Sport klub 05.01.2026
Brazilski fudbaler Endrik zahvalio je bivšem treneru Karlu Anćelotiju na savetu, pošto je iz Reala prešao na pozajmicu u Olimpik iz Liona do kraja sezone. Ovaj 19-godišnji fudbaler je prošle sezone odigrao 37 utakmica za Real, a madridski klub je… »
„Ančeloti me savetovao da napustim Real“

„Ančeloti me savetovao da napustim Real“

Nova 05.01.2026
Brazilski fudbaler Endrik zahvalio je bivšem treneru Karlu Ančelotiju na savetu, nakon što je iz Real Madrida prešao na pozajmicu u Lion do kraja sezone. Endrik je prošle sezone izbio na veliku scenu pod Ančelotijem u Realu, ali gotovo da nije igrao ove… »
Endrik zahvalio bivšem treneru Ančelotiju na savetu posle prelaska na pozajmicu u Lion

Endrik zahvalio bivšem treneru Ančelotiju na savetu posle prelaska na pozajmicu u Lion

Radio sto plus 05.01.2026
Endrik je prošle sezone izbio na veliku scenu pod Ančelotijem u Realu, ali gotovo da nije igrao ove sezone kod trenera Ćabija Alonsa, koji je na klupi madridskog kluba zamenio Ančelotija. “Da, razgovarao sam sa Karlom o tome. Dao mi je uputstva o tome… »

Vesti dana »