Повезане вести

Ендрик прешао на позајмицу у Лион, па послао поруку Анћелотију: То ме је заиста дирнуло...

Ендрик прешао на позајмицу у Лион, па послао поруку Анћелотију: То ме је заиста дирнуло...

Курир 05.01.2026
Ендрик је прошле сезоне избио на велику сцену под Анчелотијем у Реалу, али готово да није играо ове сезоне код тренера Ћабија Алонса, који је на клупи мадридског клуба заменио Анчелотија. "Да, разговарао сам са Карлом о томе. Дао… »
Ендрик: Разговарао сам са Анћелотијем пре доласка у Лион

Ендрик: Разговарао сам са Анћелотијем пре доласка у Лион

Спорт клуб 05.01.2026
Бразилски фудбалер Ендрик захвалио је бившем тренеру Карлу Анћелотију на савету, пошто је из Реала прешао на позајмицу у Олимпик из Лиона до краја сезоне. Овај 19-годишњи фудбалер је прошле сезоне одиграо 37 утакмица за Реал, а… »
„Анчелоти ме саветовао да напустим Реал“

„Анчелоти ме саветовао да напустим Реал“

Нова 05.01.2026
Бразилски фудбалер Ендрик захвалио је бившем тренеру Карлу Анчелотију на савету, након што је из Реал Мадрида прешао на позајмицу у Лион до краја сезоне. Ендрик је прошле сезоне избио на велику сцену под Анчелотијем у Реалу, али… »
Ендрик захвалио бившем тренеру Анчелотију на савету после преласка на позајмицу у Лион

Ендрик захвалио бившем тренеру Анчелотију на савету после преласка на позајмицу у Лион

Радио сто плус 05.01.2026
Ендрик је прошле сезоне избио на велику сцену под Анчелотијем у Реалу, али готово да није играо ове сезоне код тренера Ћабија Алонса, који је на клупи мадридског клуба заменио Анчелотија. “Да, разговарао сам са Карлом о томе. Дао… »

Вести дана »