Povezane vesti
Endrik prešao na pozajmicu u Lion, pa poslao poruku Anćelotiju: To me je zaista dirnulo...
Kurir pre 6 dana
Endrik je prošle sezone izbio na veliku scenu pod Ančelotijem u Realu, ali gotovo da nije igrao ove sezone kod trenera Ćabija Alonsa, koji je na klupi madridskog kluba zamenio Ančelotija. "Da, razgovarao sam sa Karlom o tome. Dao mi je uputstva o tome… »
Endrik: Razgovarao sam sa Anćelotijem pre dolaska u Lion
Sport klub pre 6 dana
Brazilski fudbaler Endrik zahvalio je bivšem treneru Karlu Anćelotiju na savetu, pošto je iz Reala prešao na pozajmicu u Olimpik iz Liona do kraja sezone. Ovaj 19-godišnji fudbaler je prošle sezone odigrao 37 utakmica za Real, a madridski klub je… »
„Ančeloti me savetovao da napustim Real“
Nova pre 6 dana
Brazilski fudbaler Endrik zahvalio je bivšem treneru Karlu Ančelotiju na savetu, nakon što je iz Real Madrida prešao na pozajmicu u Lion do kraja sezone. Endrik je prošle sezone izbio na veliku scenu pod Ančelotijem u Realu, ali gotovo da nije igrao ove… »
Endrik zahvalio bivšem treneru Ančelotiju na savetu posle prelaska na pozajmicu u Lion
Radio sto plus pre 6 dana
Endrik je prošle sezone izbio na veliku scenu pod Ančelotijem u Realu, ali gotovo da nije igrao ove sezone kod trenera Ćabija Alonsa, koji je na klupi madridskog kluba zamenio Ančelotija. “Da, razgovarao sam sa Karlom o tome. Dao mi je uputstva o tome… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 2 satajoš 1 povezana