Повезане вести
Ендрик прешао на позајмицу у Лион, па послао поруку Анћелотију: То ме је заиста дирнуло...
Курир 05.01.2026
Ендрик је прошле сезоне избио на велику сцену под Анчелотијем у Реалу, али готово да није играо ове сезоне код тренера Ћабија Алонса, који је на клупи мадридског клуба заменио Анчелотија. "Да, разговарао сам са Карлом о томе. Дао… »
Ендрик: Разговарао сам са Анћелотијем пре доласка у Лион
Спорт клуб 05.01.2026
Бразилски фудбалер Ендрик захвалио је бившем тренеру Карлу Анћелотију на савету, пошто је из Реала прешао на позајмицу у Олимпик из Лиона до краја сезоне. Овај 19-годишњи фудбалер је прошле сезоне одиграо 37 утакмица за Реал, а… »
„Анчелоти ме саветовао да напустим Реал“
Нова 05.01.2026
Бразилски фудбалер Ендрик захвалио је бившем тренеру Карлу Анчелотију на савету, након што је из Реал Мадрида прешао на позајмицу у Лион до краја сезоне. Ендрик је прошле сезоне избио на велику сцену под Анчелотијем у Реалу, али… »
Ендрик захвалио бившем тренеру Анчелотију на савету после преласка на позајмицу у Лион
Радио сто плус 05.01.2026
Ендрик је прошле сезоне избио на велику сцену под Анчелотијем у Реалу, али готово да није играо ове сезоне код тренера Ћабија Алонса, који је на клупи мадридског клуба заменио Анчелотија. “Да, разговарао сам са Карлом о томе. Дао… »
Вести дана »
Променљиво облачно време са сунчаним интервалима: температура до 26 степени
Невсмакс Балканс пре 45 минутајош 11 повезаних
"Руске трупе неће изводити нападе на положаје украјинских": Ступило на снагу тродневно примирје у част Дана победе
Блиц пре 30 минутајош 8 повезаних
Гужве, невреме, одрони и клизави путеви Огласио се АМСС: Ово морате да знате ако данас крећете на пут
Блиц пре 20 минутајош 5 повезаних
Парада на Дан победе у Москви без тенкова знак да рат против Украјине не иде по плану: ББЦ уредник
BBC News пре 20 минутајош 4 повезане
Ирански медији потврдили: Нападнута три америчка разарача код Ормуског мореуза
РТВ пре 10 минутајош 5 повезаних