Povezane vesti
Ostoja Mijailović na početku godine o svemu što se desilo u Partizanu: "Želeo sam Žofrija Lovernja, ali..."
Telegraf pre 9 dana
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana, za „Sportal“ je govorio o izazovnom prelaznom roku kluba i o planovima uprave kako bi se sezona spasila. Sezona Partizana nije protekla onako kako su neki navijači očekivali, posebno imajući u vidu ambicije koje… »
Mijailović: "Želeo sam Lovernja - sezona za nas nije završena"
B92 pre 8 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović u autorskom tekstu za Sportal pisao je o izazovnom prelaznom roku kluba i o planovima uprave kako bi se sezona spasila. Mijailović je pisao o neuspelom prelaznom roku i daljim koracima kluba. "Pre osam godina… »
Ostoja otkrio nove informacije: ''Želeo sam Lovernja, struka je bila protiv, dovešćemo domaća pojačanja''
Sportske.net pre 8 dana
Posle brojnih turbulencija od početka sezone, kadrovskih promena u sportskom sektoru, a onda i u igračkom kadru i pada na poslednje mesto na tabeli Evrolige, ponovo se oglasio i predsednik Partizana Ostoja Mijailović. On je u autorskom tekstu za ''… »
Vesti dana »
"Recite Danskoj..." Udarna poruka Trampa NATO-u samo nekoliko sati pred sastanak o Grenlandu!
Večernje novosti pre 4 minutajoš 25 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 3 satajoš 4 povezane