Povezane vesti
Zvezda ozvaničila prvo zimsko pojačanje: Enem na "Marakani"
Telegraf pre 7 dana
Džej Enem novi je fudbaler Crvene zvezde! Ovu informaciju potvrdio je i klub iz Ljutice Bogdana. Sjajni napadač dosadašnji deo sezone proveo je u redovima OFK Beograda za koji je igrao odlično. Postigao je deset golova u 17 utakmica i to je bila najbolja… »
Zvezda ozvaničila prvo zimsko pojačanje: ''Snažan sam, brz, dajem golove, napadam prostor...''
Sportske.net pre 6 dana
Dosadašnji fudbaler OFK Beograda Džej Enem prešao je danas na pozajmicu u Crvenu zvezdu do kraja sezone. Kako je saopštila Zvezda, holandski napadač je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a došao je na pozajmicu, uz mogućnost otkupa. "Srećan sam što… »
Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu: Šampion ozvaničio prvo ime ove zime!
Hot sport pre 6 dana
Prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde: Džej Enem stigao na pozajmicu! Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Novi igrač crveno-belih je napadač Džej Enem, koji je u klub stigao na pozajmicu do kraja sezone, uz… »
Džej Enem iz OFK Beograda prešao na pozajmicu u Crvenu zvezdu
Radio sto plus pre 6 dana
Kako je saopštila Zvezda, holandski napadač je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a došao je na pozajmicu, uz mogućnost otkupa. “Srećan sam što sam ovde, Zvezda je veliki klub. Osećam se dobro, iako sam danas imao dva leta i malo sam umoran, ali… »
Dejan Stanković dobio prvo pojačanje: Džej Enem obukao dres Zvezde
Euronews pre 6 dana
Crvena zvezda je započela zimsko jačanje tima angažovanjem mladog napadača Džeja Enema, koji u Ljutice Bogdana dolazi kao pozajmljeni igrač iz OFK Beograda do kraja sezone, uz opciju da saradnja bude produžena otkupom ugovora. Novi fudbaler crveno-belih… »
Stigao napadač! Crvena zvezda dovela prvo zimsko pojačanje
Sputnik pre 6 dana
Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku je napadač Džej Enem, koji je u crveno-beli fudbalski klub stigao na pozajmicu iz OFK Beograda do kraja sezone, uz mogućnost otkupa. Džej Enem je fudbaler rođen 11. marta 2003. godine u Holandiji… »
Zvezda ozvaničila novog napadača: Holanđanin stigao na Marakanu!
Kurir pre 6 dana
Zvezda je predstavila svoje prvo zimsko pojačanje, koji u klub stiže na pozajmicu iz OFK Beograda do kraja sezone, uz mogućnost otkupa. "Srećan sam što sam ovde, Zvezda je veliki klub. Osećam se dobro, iako sam danas imao dva leta i malo sam umoran, ali… »
Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku: Holandski fudbaler Džej Enem na pozajmici do kraja sezone
Dnevnik pre 6 dana
Holandski fudbaler Džej Enem novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je šampion Srbije. Enem je prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. On je član OFK Beograda, a u Crvenu zvezdu je stigao na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa… »
Sada i zvanično! Crvena zvezda dovela prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku
Večernje novosti pre 6 dana
Holandski fudbaler Džej Enem novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je večeras šampion Srbije. FOTO: FK Crvena zvezda Enem je prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. On je član OFK Beograda, a u Crvenu zvezdu je stigao na pozajmicu do kraja… »
Zvezda dovela prvo zimsko pojačanje
Sport klub pre 6 dana
Crvena zvezda je ozvaničila prvo zimsko pojačanje, prema najavama iz OFK Beograda je na pozajmicu stigao centarfor Džej Enem. Otkupna klauzula je 2.000.000 evra, ako se Enem pokaže kao pojačanje. Novajlija se priključio ekipi u Beleku. Enem je rođen 11… »
Zvezdino novogodišnje pojačanje - Džej Enem stigao na pozajmicu iz OFK Beograda
RTS pre 6 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda dovela je prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku u vidu Holanđanina Džeja Enema. Enem koji igra na poziciji napadača u Zvezdu dolazi na pozajmicu do kraja sezone uz mogućnost otkupa, saopštio je klub iz Ljutice Bogdana 1a. U… »
Crvena zvezda dovela novog napadača: Dejan Stanković dobio najveći hit Superlige Srbije
Mondo pre 6 dana
Crvena zvezda prekinula je pozajmicu Jegora Pruceva u OFK Beogradu i on se priključio na pripremama za prolećni deo sezone, ali neće biti jedini koji ide istim putem. Kako su crveno-beli saopštili na zvaničnom sajtu, novi igrač aktuelnog šampiona Srbije… »
Zvezda objavila dolazak prvog pojačanja: „Moj cilj je da dajem golove“
Nova pre 6 dana
Prvo pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku je napadač Džej Enem, koji je u klub stigao na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa. „Srećan sam što sam ovde, Zvezda je veliki klub. Osećam se dobro, iako sam danas imao dva leta i malo sam… »
Zvezda ima novog napadača: "Snažan sam, brz" VIDEO
B92 pre 6 dana
Holandski fudbaler Džej Enem novi je igrač Crvene zvezde, saopštio je srpski šampion. Crveno-beli su predstavili svoje prvo zimsko pojačanje, koji u klub stiže na pozajmicu do kraja sezone, uz mogućnost otkupa. "Srećan sam što sam ovde, Zvezda je veliki… »
Železničar doveo pojačanje: Francuz stigao u Pančevo!
Večernje novosti pre 6 dana
FK Železničar doveo je još jedno pojačanje u zimskom prelaznom roku. U Pančevo je stigao francuski vezista Klemon Lerno. FOTO: A. Ilić Železničar je sa Francuzom potpisao ugovor do leta 2028. godine. "Veoma sam srećan što sam ovde. Ovo je moj prvi put u… »
Vesti dana »
Crveno-beli na popravnom posle debakla u Kaunasu: Evo gde možete pratiti prenos meča Crvena zvezda - Bosna
Kurir pre 15 minutajoš 4 povezane
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 8 satijoš 1 povezana