Povezane vesti
Zlatan progovorio o ratu i jednom od najtežih dana u životu: "Svi su bili u crnom..."
Telegraf 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović bio je gost u emisiji "Neuspjeh prvaka" kod Slavena Bilića, a dotakao se i vremena kada se na prostorima Balkana vodio rat. Govorio je o raznim temama Ibrahimović, ali i njegovom odrastanju. Jedan od najboljih napadača 21. veka rođen… »
"Mama je videla sliku na televizoru i mislila da sam umro, zvala me je...": Neverovatna anegdota Ibrahimovića!
Telegraf 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović je oduševio ovdašnju javnost, pošto je odlučio po prvi put u karijeri da da intervju na maternjem jeziku. On je u emisiji "Neuspijeh prvaka" sa Slavenom Bilićem pričao o svojim počecima, životu u Švedskoj, ali i imao jednu zanimljivu… »
Ibrahimović prvi put na maternjem jeziku pričao o teškim danima: "Jeo sam bolonjez sedam dana"
Telegraf 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović gostovao je u emisiji "Neuspjeh prvaka" kod Slavena Bilića i govorio o raznim temama. Proslavljeni napadač nastupao je za Švedsku, tamo se i rodio, ali korene vuče sa prostora Balkana. Živeo je u malom delu grada u Malmeu i otkrio kako… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik Veljković: Za sutra zakazan sastanak u Vladi Srbije, očekujemo da se nešto zvanično reši
Morava info pre 2 satajoš 28 povezanih
Pogođen aerodrom u Teheranu, veliki vazdušni napad Izraela! Sravnjena sa zemljom zgrada gde se bira naslednik Hamneija, ne zna se ko je bio unutra (foto, video)
Kurir pre 12 minutajoš 87 povezanih
Oboren dron, teniseri bežali sa terena! Dramatične scene u Abu Dabiju obilaze svet! Čuo se jeziv zvuk, a onda je nastala opšta panika! Pogledajte ovaj užas!
Kurir pre 2 satajoš 77 povezanih
Sofronijević: Putnički vozovi do Budimpešte od 27. marta, cena karte najverovatnije 25 evra u jednom smeru
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane
Istorijski visoke cene energenata ako sukob na Bliskom istoku bude dugoročan
Biznis.rs pre 3 satajoš 25 povezanih