Povezane vesti

Zlatan progovorio o ratu i jednom od najtežih dana u životu: "Svi su bili u crnom..."

Zlatan progovorio o ratu i jednom od najtežih dana u životu: "Svi su bili u crnom..."

Telegraf 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović bio je gost u emisiji "Neuspjeh prvaka" kod Slavena Bilića, a dotakao se i vremena kada se na prostorima Balkana vodio rat. Govorio je o raznim temama Ibrahimović, ali i njegovom odrastanju. Jedan od najboljih napadača 21. veka rođen… »
"Mama je videla sliku na televizoru i mislila da sam umro, zvala me je...": Neverovatna anegdota Ibrahimovića!

"Mama je videla sliku na televizoru i mislila da sam umro, zvala me je...": Neverovatna anegdota Ibrahimovića!

Telegraf 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović je oduševio ovdašnju javnost, pošto je odlučio po prvi put u karijeri da da intervju na maternjem jeziku. On je u emisiji "Neuspijeh prvaka" sa Slavenom Bilićem pričao o svojim počecima, životu u Švedskoj, ali i imao jednu zanimljivu… »
Ibrahimović prvi put na maternjem jeziku pričao o teškim danima: "Jeo sam bolonjez sedam dana"

Ibrahimović prvi put na maternjem jeziku pričao o teškim danima: "Jeo sam bolonjez sedam dana"

Telegraf 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović gostovao je u emisiji "Neuspjeh prvaka" kod Slavena Bilića i govorio o raznim temama. Proslavljeni napadač nastupao je za Švedsku, tamo se i rodio, ali korene vuče sa prostora Balkana. Živeo je u malom delu grada u Malmeu i otkrio kako… »

Vesti dana »

Mičel sa 43 poena doneo Kavsima 2-2 VIDEO

Mičel sa 43 poena doneo Kavsima 2-2 VIDEO

B92 pre 1 satjoš 30 povezanih
Danas slavimo Svetog Vasilija Ostroškog

Danas slavimo Svetog Vasilija Ostroškog

Ozon press pre 16 minutajoš 17 povezanih
Luka Dončić ne igra za Sloveniju ovog leta

Luka Dončić ne igra za Sloveniju ovog leta

Serbian News Media pre 6 minutajoš 16 povezanih