Povezane vesti
" Majka je mislila da sam umro" Ibrahimović u intervjuu na maternjem jeziku pričao o nepoznatim detaljima iz svog života
Kurir 05.01.2026
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović govorio je na maternjem jeziku za emisiju (Ne)uspjeh prvaka emitovanoj na Areni Sport i tom prilikom otkrio detalje iz života i karijere za koje je malo ko znao. "Kada sam potpisao ugovor sa Ajaksom, mama je mislila da… »
Zlatan kakvog do sada nismo videli: Emotivni Ibrahimović progovorio o ratu!
Hot sport 05.01.2026
Zaista nismo navikli na ovakvog Ibru! Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović govorio je o teškom detinjstvu i ratnim godinama na prostoru Balkana, gostujući u emisiji Neuspeh prvaka kod Slavena Bilića. Ibrahimović je otkrio da kao dete nije pratio vesti… »
„Majka je videla moju sliku na TV-u i mislila je da sam umro“
Nova 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović izazvao je veliku pažnju regionalne javnosti pojavivši se u emisiji „Neuspijeh prvaka“ kod Slavena Bilića. Legendarni napadač govorio je o svom putu do vrha, teškom odrastanju u Švedskoj i momentima koji su oblikovali njegov karakter… »
Zlatanova sećanja na rat u Jugoslaviji: "Nisu hteli da mi kažu, isterali su me napolje" Ibrahimović se "otvorio" na maternjem…
B92 05.01.2026
Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović osvrnuo se na period rata u bivšoj Jugoslaviji. Ibrahimović je tada bio klinac, ali su mu ostala sećanja na Rosengord, predgrađe Malmea. "U tom Rosengordu ili su Srbi, Hrvati, Bosanci, Albanci, svi. Mi smo svi bili… »
Zlatan Ibrahimović se setio rata i najtežeg momenta u detinjstvu: Svi su bili u crnom, niko ništa nije hteo da mi kaže...
Kurir 05.01.2026
Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović bio je gost u emisiji (Ne)uspjeh prvaka kod Slavena Bilića na "Areni sport". Tom prilikom se dotakao brojnih interesantnih situacija iz svoje karijere, od kojih neke do sada nisu bile poznate javnosti. Ibrahimović… »
Ibra otkrio detalj iz karijere za koji niko nije znao: Malo je prljavo, ali ispričaću...
Kurir 05.01.2026
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović govorio je na maternjem jeziku za emisiju (Ne)uspjeh prvaka emitovanoj na Areni Sport i tom prilikom otkrio detalje iz života i karijere za koje je malo ko znao. Govorio je i o svojim naslednicima - Maksimilijanu i… »
"Došao sam kod mame i video da su svi u crnom": Hrvat pitao Ibrahimovića za rat u Jugoslaviji i ostao zatečen
Mondo 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović napravio je fantastičnu fudbalsku karijeru. Otac Šefik je bio Bosanac iz Bijeljine, majka Jurka Hrvatica iz Zadra. Tokom odrastanja krenuo je rat u Jugoslaviji. Gostovao je kod Slavena Bilića u emisiji (Ne)uspjeh prvaka i hrvatski… »
"Kad otac kaže da dođem u 9, ne dolazim u 9:01": Ibrahimović otvorio dušu o odrastanju i pravilima tate i majke
Mondo 05.01.2026
Zlatan Ibrahimović nikada nije krio da je imao teško detinjstvo, da je odrastao u Rosengordu, multikulturalnom delu Malmea. Da je tamo živeo sa ocem Šefikom, da je povremeno išao kod majke Jurke koja je bila čistačica. Prepričao je kako je izgledalo… »
Ibrahimović se "otvorio" na maternjem jeziku: "Niko ne zna, malo je prljavo..."
B92 05.01.2026
Čuveni fudbaler Zlatan Ibrahimović pričao je o detinjstvu, roditeljima, fudbalu, Malmeu. Zlatan se u emisiji "(Ne)uspjeh prvaka" kod Slavena Bilića na maternjem jeziku "otvorio". Najpre se dotakao odrastanja sa ocem Šefikom i majkom Jurkom. "Tata je imao… »
"Imao sam da jedem bolonjeze, hleb i mleko - to je za mene bilo vau" Zlatan Ibrahimović o teškom detinjstvu, majci čistačici i…
Kurir 05.01.2026
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović govorio je na maternjem jeziku za emisiju (Ne)uspjeh prvaka - Zlatan Ibrahimović emitovanoj na Areni Sport i tom prilikom otkrio detalje iz života i karijere za koje je malo ko znao. "Ako sam drugačiji nego drugi -… »
Vesti dana »
Trampovo obraćanje Kongresu: Vika, izbacivanja, hokejaši i najduži govor u istoriji
BBC News pre 21 minutajoš 22 povezane
Fudbaleri Zvezde dobijaju ogroman novac ako prođu Lil, klub spremio iznenađenje za svakog igrača
Telegraf pre 55 minutajoš 35 povezanih
VIDEO Evo ko su prvi finalisti Pesme za Evroviziju - poslušajte pesme
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih