Povezane vesti
Džabari Parker otvorio dušu: "Trudio sam se da ostanem profesionalan i pozitivan"
Telegraf 05.01.2026
Malo je reći da Džabari Parker nije ispunio očekivanja od dolaska u Partizan. Krilni košarkaš crno-belih doveden je kao najveće pojačanje, međutim, igra vrlo loše, a bilo je i mnogo polemike oko toga da li će napustiti ekipu. Amerikanac je u intervjuu za… »
Čudan period karijere, minuti su sve što mi treba: Parker najavljuje daleko bolje dane u Partizanu!
Hot sport 05.01.2026
Parker: „Potrebni su mi minuti da uhvatim ritam, verujem u ovaj tim“! Košarkaš Partizan Džabari Parker govorio je za Mozzart Sport o svojoj ulozi u timu, samopouzdanju ekipe i izazovima koji predstoje u Evroligi Američki krilni igrač istakao je koliko mu… »
Džabari Parker ima samopouzdanja: Imamo mi svoja očekivanja
Euronews 05.01.2026
Košarkaši Partizana će pokušati da poprave loš učinak ove sezone protiv Monaka, sa kojim će se sastati sutra od 19.30 časova (TV Arena Sport) u "kneževini". Crno-beli su već dobili priliku da se susretnu sa timom Vasilisa Spanulisa, a i pobede, što nije… »
Vesti dana »
Zelenski: Napadi duboko u Rusiji, pogođeni naftni objekti; Moskva proteruje rumunskog konzula
RTS pre 47 minutajoš 39 povezanih
Posle napada na tanker UN prekinule evakuaciju brodova kroz Ormuski moreuz
Beta pre 38 minutajoš 26 povezanih
Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra
Biznis.rs pre 6 satijoš 56 povezanih