Povezane vesti

Džabari Parker otvorio dušu: "Trudio sam se da ostanem profesionalan i pozitivan"

Džabari Parker otvorio dušu: "Trudio sam se da ostanem profesionalan i pozitivan"

Telegraf pre 27 dana
Malo je reći da Džabari Parker nije ispunio očekivanja od dolaska u Partizan. Krilni košarkaš crno-belih doveden je kao najveće pojačanje, međutim, igra vrlo loše, a bilo je i mnogo polemike oko toga da li će napustiti ekipu. Amerikanac je u intervjuu za… »
Čudan period karijere, minuti su sve što mi treba: Parker najavljuje daleko bolje dane u Partizanu!

Čudan period karijere, minuti su sve što mi treba: Parker najavljuje daleko bolje dane u Partizanu!

Hot sport pre 27 dana
Parker: „Potrebni su mi minuti da uhvatim ritam, verujem u ovaj tim“! Košarkaš Partizan Džabari Parker govorio je za Mozzart Sport o svojoj ulozi u timu, samopouzdanju ekipe i izazovima koji predstoje u Evroligi Američki krilni igrač istakao je koliko mu… »
Džabari Parker ima samopouzdanja: Imamo mi svoja očekivanja

Džabari Parker ima samopouzdanja: Imamo mi svoja očekivanja

Euronews pre 27 dana
Košarkaši Partizana će pokušati da poprave loš učinak ove sezone protiv Monaka, sa kojim će se sastati sutra od 19.30 časova (TV Arena Sport) u "kneževini". Crno-beli su već dobili priliku da se susretnu sa timom Vasilisa Spanulisa, a i pobede, što nije… »

Vesti dana »