Povezane vesti

Džabari Parker otvorio dušu: "Trudio sam se da ostanem profesionalan i pozitivan"

Džabari Parker otvorio dušu: "Trudio sam se da ostanem profesionalan i pozitivan"

Telegraf pre 6 dana
Malo je reći da Džabari Parker nije ispunio očekivanja od dolaska u Partizan. Krilni košarkaš crno-belih doveden je kao najveće pojačanje, međutim, igra vrlo loše, a bilo je i mnogo polemike oko toga da li će napustiti ekipu. Amerikanac je u intervjuu za… »
Čudan period karijere, minuti su sve što mi treba: Parker najavljuje daleko bolje dane u Partizanu!

Čudan period karijere, minuti su sve što mi treba: Parker najavljuje daleko bolje dane u Partizanu!

Hot sport pre 6 dana
Parker: „Potrebni su mi minuti da uhvatim ritam, verujem u ovaj tim“! Košarkaš Partizan Džabari Parker govorio je za Mozzart Sport o svojoj ulozi u timu, samopouzdanju ekipe i izazovima koji predstoje u Evroligi Američki krilni igrač istakao je koliko mu… »
Džabari Parker ima samopouzdanja: Imamo mi svoja očekivanja

Džabari Parker ima samopouzdanja: Imamo mi svoja očekivanja

Euronews pre 6 dana
Košarkaši Partizana će pokušati da poprave loš učinak ove sezone protiv Monaka, sa kojim će se sastati sutra od 19.30 časova (TV Arena Sport) u "kneževini". Crno-beli su već dobili priliku da se susretnu sa timom Vasilisa Spanulisa, a i pobede, što nije… »

Vesti dana »