Povezane vesti
Jelena Golubović se razvodi nakon godinu dana braka! Otkrila detalje agonije: Držali su me u zatočeništvu, a onda izbacili iz…
Kurir 05.01.2026
Rijaliti takmičarka Jelena Golubović priznala je da je došlo do kraha njenog braka nakon godinu dana. Za ovo su, kako je navela, krivi roditelji njenog muža koji su je na veliki praznik izbacili iz kuće. - Suprug i ja smo na korak do razvoda. Problemi u… »
Jelena Golubović se razvodi! "Držali su me u zatočeništvu, a onda izbacili iz kuće"
Telegraf 05.01.2026
Bivša rijaliti učesnica i rediteljka Jelena Golubović priznala je za naš portal da je na korak do razvoda. Kako je i sama rekla, za krah braka su krivi roditelji njenog supruga, koji su je na veliki praznik izbacili iz kuće. - Suprug i ja smo na korak do… »
Vesti dana »
(BLOG) Završena Prajd šetnja nakon manjih incidenata, počeo muzički program u parku Manjež
N1 Info pre 24 minutajoš 39 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Počeo sastanak Putina sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju
RTV pre 1 satjoš 50 povezanih
Desetine hiljada ljudi na protestu u Zagrebu zbog otpada u Lici — sedam zahteva upućeno hrvatskoj vladi
RTS pre 3 satajoš 30 povezanih