Povezane vesti
Holandija osudila sirijsku porodicu: Otac dobio 30 godina za "zločin iz časti" nad ćerkom jer je živela “zapadnjački"
Euronews pre 7 dana
Slučaj koji je šokirao međunarodnu javnost ušao je u završnu fazu, nakon što je pravosudni sistem u Holandiji doneo osuđujuću presudu za porodicu Al Nažar. Pedesetrogodišnji sirijski otac, Kaled al Nažar, proglašen je krivim za brutalno ubistvo svoje… »
Otac ubio ćerku (18), u zločinu mu pomogli sinovi: Vezali je trakom i bacili u vodu, stigla ih je kazna
Telegraf pre 7 dana
Muškarac iz Sirije, Kaled al Nadžar (53) osuđen je na 30 godina zatvora zbog ubistva svoje ćerke Rajan u zločinu koji je šokirao Holandiju. Otac, koji se nalazi u bekstvu, vezao je i zadavio svoju ćerku, dok su njegova dva sina osuđena na 20 godina… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 4 satijoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana