Повезане вести
Зашто китимо јелку и палимо бадњак пред Божић
BBC News 06.01.2026
Као што се бадњак ложи вековима, тако је и употреба зимзеленог дрвец́а, венаца и гирланди као симбола вечног живота био обичај још код старих Египц́ана, Кинеза и јевреја. Пошто сам рођена пред Нову годину у социјалистичкој… »
НИН 06.01.2026
Пошто сам рођена пред Нову годину у социјалистичкој Југославији, живим уз причу да су ме као бебу донели кући и ставили под јелку. И стварно годинама сам волела да одоздо с пода посматрам украсе и титраје лампица, док су иглице… »
Јужне вести 06.01.2026
АНДРЕЈ ЦУКИЦ/ЕПА-ЕФЕ/РЕКС/Схуттерстоцк Традиционално паљење бадњака испред Храма Светог Саве у Београду Пошто сам рођена пред Нову годину у социјалистичкој Југославији, живим уз причу да су ме као бебу донели кући и ставили под… »
Данас 06.01.2026
Пошто сам рођена пред Нову годину у социјалистичкој Југославији, живим уз причу да су ме као бебу донели кући и ставили под јелку. И стварно годинама сам волела да одоздо с пода посматрам украсе и титраје лампица, док су иглице… »
Радио 021 06.01.2026
Као што се бадњак ложи вековима, тако је и употреба зимзеленог дрвец́а, венаца и гирланди као симбола вечног живота био обичај још код старих Египц́ана, Кинеза и јевреја. АНДРЕЈ ЦУКИЦ/ЕПА-ЕФЕ/РЕКС/Схуттерстоцк Традиционално… »
Вести дана »
У Лајпцигу аутомобилом улетео у масу људи: Двоје погинуло, 22 повређено
Данас пре 25 минутајош 1 повезана
Амерички командант: Подстичемо бродове да плове кроз Ормуски мореуз упркос иранским претњама војном силом
Курир пре 50 минутајош 2 повезане
Контролисано око 2.000 лица и возила, ухапшено 50 особа: Појачане активности полиције на југу Црне Горе
Курир пре 24 минутајош 1 повезана
Оптужени за изазивање огромног пожара у Лос Анђелесу био бесан на цео свет
Данас пре 2 сатајош 1 повезана