Povezane vesti

"Oprostite mi moju ružnu prošlost"! Vladimir Stojković povlači novi (ne)očekivan potez

"Oprostite mi moju ružnu prošlost"! Vladimir Stojković povlači novi (ne)očekivan potez

Večernje novosti pre 4 dana
Vladimir Stojković je na izlaznim vratima Radničkog iz Kragujevca, pošto je dobio slobodne dane do Božića, nakon čega sledi razgovor i očekivani razlaz. FOTO: M. Vukadinović Iskusni golman je u Radnički stigao tokom leta kao veliko pojačanje pred… »
Rastanak na pomolu: Vladimir Stojković blizu odlaska iz Radničkog

Rastanak na pomolu: Vladimir Stojković blizu odlaska iz Radničkog

RTK pre 4 dana
Iskusni golman Vladimir Stojković, koji je tokom jesenjeg dela sezone branio boje Radničkog iz Kragujevca, na korak je od rastanka sa klubom. Stojković nije započeo zimske pripreme sa ekipom, a iz kluba je potvrđeno da će razgovori o nastavku saradnje… »
Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću?

Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću?

InfoKG pre 4 dana
Šest meseci je trajala priča Vladimira Stojkovića i Radničkog. Radnički iz Kragujevca je letos napravio veliki potez pred izlazak u Evropu i mečeve sa Klaksvikom, Vladimir Stojković je stigao u klub kao neko ko će pomoći ekipi da se podigne dodatno i da… »
Izgleda da je kraj: Vladimir Stojković pakuje kofere!

Izgleda da je kraj: Vladimir Stojković pakuje kofere!

Hot sport pre 4 dana
Čeka se konačan rasplet cele priče Vladimir Stojković je na izlaznim vratima Radničkog iz Kragujevca, pošto je dobio slobodne dane do Božića, nakon čega sledi razgovor i očekivani razlaz. Iskusni golman je u Radnički stigao tokom leta kao veliko… »
Završava se epizoda Vladimira Stojkovića u Radničkom iz Kragujevca

Završava se epizoda Vladimira Stojkovića u Radničkom iz Kragujevca

iKragujevac pre 4 dana
Saradnja Vladimira Stojkovića i Radničkog iz Kragujevca, koja je započela prošlog leta uz velika očekivanja, izgleda da je došla do kraja nakon svega šest meseci. Dolazak iskusnog golmana u Kragujevac bio je ocenjen kao jedan od ključnih poteza kluba… »
Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću

Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću

Sportske.net pre 4 dana
Radnički iz Kragujevca je letos napravio veliki potez pred izlazak u Evropu i mečeve sa Klaksvikom, Vladimir Stojković je stigao u klub kao neko ko će pomoći ekipi da se podigne dodatno i da, pored doprinosa na terenu, bude i mentor mladom… »

Vesti dana »