Povezane vesti

"Oprostite mi moju ružnu prošlost"! Vladimir Stojković povlači novi (ne)očekivan potez

"Oprostite mi moju ružnu prošlost"! Vladimir Stojković povlači novi (ne)očekivan potez

Večernje novosti pre 24 dana
Vladimir Stojković je na izlaznim vratima Radničkog iz Kragujevca, pošto je dobio slobodne dane do Božića, nakon čega sledi razgovor i očekivani razlaz. FOTO: M. Vukadinović Iskusni golman je u Radnički stigao tokom leta kao veliko pojačanje pred… »
Rastanak na pomolu: Vladimir Stojković blizu odlaska iz Radničkog

Rastanak na pomolu: Vladimir Stojković blizu odlaska iz Radničkog

RTK pre 25 dana
Iskusni golman Vladimir Stojković, koji je tokom jesenjeg dela sezone branio boje Radničkog iz Kragujevca, na korak je od rastanka sa klubom. Stojković nije započeo zimske pripreme sa ekipom, a iz kluba je potvrđeno da će razgovori o nastavku saradnje… »
Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću?

Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću?

InfoKG pre 25 dana
Šest meseci je trajala priča Vladimira Stojkovića i Radničkog. Radnički iz Kragujevca je letos napravio veliki potez pred izlazak u Evropu i mečeve sa Klaksvikom, Vladimir Stojković je stigao u klub kao neko ko će pomoći ekipi da se podigne dodatno i da… »
Izgleda da je kraj: Vladimir Stojković pakuje kofere!

Izgleda da je kraj: Vladimir Stojković pakuje kofere!

Hot sport pre 25 dana
Čeka se konačan rasplet cele priče Vladimir Stojković je na izlaznim vratima Radničkog iz Kragujevca, pošto je dobio slobodne dane do Božića, nakon čega sledi razgovor i očekivani razlaz. Iskusni golman je u Radnički stigao tokom leta kao veliko… »
Završava se epizoda Vladimira Stojkovića u Radničkom iz Kragujevca

Završava se epizoda Vladimira Stojkovića u Radničkom iz Kragujevca

iKragujevac pre 25 dana
Saradnja Vladimira Stojkovića i Radničkog iz Kragujevca, koja je započela prošlog leta uz velika očekivanja, izgleda da je došla do kraja nakon svega šest meseci. Dolazak iskusnog golmana u Kragujevac bio je ocenjen kao jedan od ključnih poteza kluba… »
Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću

Stojke i Radnički - Rastanak po Božiću

Sportske.net pre 25 dana
Radnički iz Kragujevca je letos napravio veliki potez pred izlazak u Evropu i mečeve sa Klaksvikom, Vladimir Stojković je stigao u klub kao neko ko će pomoći ekipi da se podigne dodatno i da, pored doprinosa na terenu, bude i mentor mladom… »

Vesti dana »