Povezane vesti
Medvedeva začudio Novakov potez
Sportske.net 06.01.2026
Kao i uvek, čovek koji govori ono što misli i bez dlake na jeziku jeste Danil Medvedev. Sjajni ruski teniser se začudio odlaskom Novaka Đokovića iz Asocijacija profesionalnih igrača tenisa. "Da budem iskren, to mi ne izgleda dobro za PTPA jer je Đoković… »
Medvedev: Nije dobro što se Đoković povukao
Sport klub 06.01.2026
Danil Medvedev je prvi od vrhunskih tenisera prokomentarisao odluku Novaka Đokovića da se povuče iz PTPA (Asocijacija profesionalnih igrača tenisa). – Da budem iskren, to mi ne izgleda dobro za PTPA jer je Đoković jedan od suosnivača. Ne znam šta je… »
Rus nije mogao više da ćuti! Danil Medvedev grmi zbog šokantne odluke Novaka Đokovića
Večernje novosti 06.01.2026
DANIL Medvedev je poznat kao teniser bez dlake na jeziku. Foto: AP Rus često zna da bude surov, a njegovo mišljenje koje nikada ne krije znalo je debelo i da ga košta. Ovog puta je pričao o odluci Novaka Đokovića da se povuče iz PTPA (Asocijacija… »
Vesti dana »
Migrantski upad u Seutu organizovan?! Ovaj snimak izazvao buru na mrežama, pogledajte šta radi policajac: Nižu se teorije zavere, a evo šta je istina (video)
Kurir pre 7 minutajoš 28 povezanih
Upozorenje na dugotrajan toplotni talas na teritoriji Srbije: UPALJEN CRVENI METEOALARM
Šabačke novosti pre 1 satjoš 49 povezanih
Tramp: Postignut dogovor o razoružanju Hamasa i povlačenju Izraela iz Pojasa Gaze
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Novi negativni rekord Kolaković: Dunav na ulazu u Srbiju spušten na minus 136 cm Bezdan prestao sa radom
Dnevnik pre 42 minutajoš 9 povezanih
ZLF će podržati listu koju studentski pokret bude kandidovao na parlamentarnim izborima
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih