Povezane vesti
Čelsi ima novog trenera
Vesti online pre 2 dana
Engleski stručnjak Lijam Rosenior novi je trener fudbalera Čelsija, saopštio je klub iz Londona. Za većinu povremenih pratioca fudbala, može se reći da se radi o anonimusu. Posebno imajući u vidu da je i Žoze Murinjo bio jedan od kandidata. Rosenior… »
Bomba iz Londona: Čelsi predstavio novog trenera – ugovor do 2032!
Hot sport pre 3 dana
Lijam Rosenior preuzeo plave, jasno poručio navijačima šta ih čeka Engleski stručnjak Lijam Rosenior zvanično je novi trener Čelsija. Klub iz Londona potvrdio je saradnju sa 41-godišnjim strategom, koji je potpisao ugovor sve do 2032. godine. U London… »
Sada i zvanično - Čelsi ima novog trenera! Mladi stručnjak potpisao šestogodišnji ugovor!
Kurir pre 3 dana
Fudbalski klub Čelsi danas je potvrdio imenovanje Lijama Roseniora za novog trenera, sa kojim je potpisao šestogodišnji ugovor, nakon što je 41-godišnji stručnjak u utorak napustio francuski Strazbur. Premijerligaški klub saopštio je da je Rosenior… »
Engleska zatečena: Evo ko je preuzeo Čelsi, tima u koji je uloženo milijardu i po evra!
Večernje novosti pre 3 dana
Najnovije vesti iz u Premijer lige iznenadile su mnoge. FOTO: Tanjug/AP Engleski stručnjak Lijam Rosenior novi je trener fudbalera Čelsija, saopštio je danas klub iz Londona. Rosenior (41) je sa engleskim klubom potpisao ugovor do 2032. godine, a u Čelsi… »
Rosenior zvanično novi trener Čelsija
Nedeljnik pre 3 dana
Fudbalski klub Čelsi danas je potvrdio imenovanje Lijama Roseniora za novog trenera, sa kojim je potpisao šestogodišnji ugovor, nakon što je 41-godišnji stručnjak u utorak napustio francuski Strazbur. Premijerligaški klub saopštio je da je Rosenior… »
Danas pre 3 dana
Fudbalski klub Čelsi danas je potvrdio imenovanje Lijama Roseniora za novog trenera, sa kojim je potpisao šestogodišnji ugovor, nakon što je 41-godišnji stručnjak u utorak napustio francuski Strazbur.Premijerligaški klub saopštio je da je Rosenior… »
Radio sto plus pre 3 dana
Premijerligaški klub saopštio je da je Rosenior potpisao ugovor do 2032. godine. Rosenior je dobio brojne pohvale za rad u Strazburu, koji je deo iste vlasničke grupe kao i Čelsi, a koji je prošle sezone pod njegovim vođstvom zauzeo sedmo mesto u Ligi 1… »
FOTO Šok u Čelsiju za Novu godinu: Novi trener se sam predstavio, a onda je to uradio klub
Nova pre 3 dana
Trener Strazbura Lijam Rosenior izjavio je da je "usmeno dogovorio" preuzimanje klupe Čelsija, gde bi trebalo da nasledi Enca Maresku, koji je klub napustio na Novu godinu, preneo je BBC. Nekoliko minuta kasnije i Čelsi potvrdio da ima novog trenera. „Ne… »
Čelsi predstavio novog trenera: Lijam Rosenior na klupi
Dnevnik pre 3 dana
Engleski stručnjak Lijam Rosenior novi je trener fudbalera Čelsija, saopštio je danas klub iz Londona. Rosenior (41) je sa engleskim klubom potpisao ugovor do 2032. godine, a u Čelsi je došao iz Strazbura. "Veoma sam počastvovan što sam imenovan za… »
Zvanično: Rosenior trener Čelsija do 2032. godine
Sport klub pre 3 dana
Doskorašnji trener Strazbura, Lijam Rosenior, imenovan je za trenera Čelsija. Englez, koji ima 41 godinu, zameniće Enca Maresku, koji je napustio klub prvog dana Nove godine. Ugovor je potpisan do 2032. godine. „Ne mogu da odbijem ovu priliku da se… »
Lijam Rozenior prihvatio ponudu Čelsija i potpisao do 2032.
Euronews pre 3 dana
Lijam Rozenior je novi menadžer Čelsija, zamenio je Enca Maresku. Od preksinoć, kada je stigao u London, znalo se da će 44-godišnji Englez promeniti klub ne i gazde, jer francuski klub drži isti vlasnik - Tod Beli im korporacija "BlueCO". Potpisao je… »
Čelsi predstavio novog trenera
B92 pre 3 dana
Engleski stručnjak Lijam Rosenior novi je trener Čelsija, saopštio je klub iz Londona. Rosenior (41) je sa engleskim klubom potpisao ugovor do 2032. godine, a u Čelsi je došao iz Strazbura. "Veoma sam počastvovan što sam imenovan za trenera Čelsija. Ovo… »
Čelsi ima novog trenera, potpisao je do 2032. godine
Telegraf pre 3 dana
Engleski stručnjak Lijam Rosenior novi je trener fudbalera Čelsija, saopštio je danas klub iz Londona. Rosenior (41) je sa engleskim klubom potpisao ugovor do 2032. godine, a u Čelsi je došao iz Strazbura. - Veoma sam počastvovan što sam imenovan za… »
Iz Strazbura pravo na "Stamford bridž": Rosenior novi trener Čelsija
RTS pre 3 dana
Fudbalski klub Čelsi zvanično je potvrdio imenovanje Lijama Roseniora za novog šefa stručnog štaba. Engleski stručnjak potpisao je ugovor na šest godina, koji će važiti do leta 2032. godine. U saopštenju kluba ističe se da Rosenior dolazi sa zadatkom da… »
Gotovo je - Čelsi dobija novog trenera! Mladi stručnjak potvrdio dolazak na klupu "Plavaca"!
Kurir pre 3 dana
Trener Strazbura Lijam Rosenior izjavio je da je "usmeno dogovorio" preuzimanje klupe Čelsija, gde bi trebalo da nasledi Enca Maresku, koji je klub napustio na Novu godinu, preneo je danas Bi Bi Si (BBC). "Ne mogu da odbijem ovu priliku da se pridružim… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije već počele ledene kiše i sneg: Evo kad padavine stižu u Beograd
Pravda pre 4 minutajoš 131 povezana
NIS ugovorio uvoz nafte preko JANAF-a, isporuka prvih količina tokom naredne nedelje
RTS pre 3 satajoš 32 povezane
Masovni antivladini protesti u Iranu, ajatolah kaže: 'Vandali koji rade za Trampa'
BBC News pre 2 satajoš 20 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji i planovi države za povećanje vlasništva u NIS-u
Naslovi.ai pre 4 satijoš 40 povezanih