Povezane vesti

Vesna Zmijanac zatekla fanove: Evo šta planira posle Arene!

Vesna Zmijanac zatekla fanove: Evo šta planira posle Arene!

Svet & Skandal pre 5 dana
Vesna Zmijanac otkrila je da planira da se povuče posle velikog koncerta u Areni koji je najavljen u maju. Pevačica je i otkrila kako je provela svoj rođendan: Ivan Vučićević – Sa porodicom, unukama, Nikolijom i Reljom, prijateljima. Lepo je bilo. Puna… »
"Muškarci koje sam volela, bili su tuđi" Za Vesnom su u mladosti mnogi ludeli: Ona otkrila zašto je sada sama

"Muškarci koje sam volela, bili su tuđi" Za Vesnom su u mladosti mnogi ludeli: Ona otkrila zašto je sada sama

Telegraf pre 5 dana
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i sada se oseća dobro. Najveća želja joj je bila da ove godine bude zdrava. Božićne praznike folk zvezda će dočekati sa ćerkom Nikolijom i zetom Reljom kao i unukama Reom i Hanom uz… »
Vesna Zmijanac priznala da je najviše volela tuđe muškarce! Pevačica je bila potpuno iskrena: Svi su se zaljubljivali u mene…

Vesna Zmijanac priznala da je najviše volela tuđe muškarce! Pevačica je bila potpuno iskrena: Svi su se zaljubljivali u mene…

Kurir pre 5 dana
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Praznike će pevačica dočekati u svojoj kući na Bukulji sa zetom Reljom, ćerkom Nikolijom i unukama Reom i Hanom, oko… »
"Muškarci koje sam najviše volela su bili tuđi" Vesna Zmijanac otvoreno o tome zašto nema partnera: "To je bio veliki problem…

"Muškarci koje sam najviše volela su bili tuđi" Vesna Zmijanac otvoreno o tome zašto nema partnera: "To je bio veliki problem…

Blic pre 5 dana
Pronalazila je sreću prvenstveno u muzici i publici, koje su je ispunjavale više nego lični odnosi. Vesna Zmijanac govori o izazovima emotivnih odnosa, a glavna prepreka bila je potreba za nezavisnošću. Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina… »
"To će verovatno biti moj poslednji koncert": Vesna Zmijanac iskreno o zdravlju, karijeri i porocima

"To će verovatno biti moj poslednji koncert": Vesna Zmijanac iskreno o zdravlju, karijeri i porocima

Mondo pre 5 dana
Folk zvezda Vesna Zmijanac sumirala je godinu nakon teškog perioda u bolnici i nedaća koje su je zadesile sa zdravljem, a dotakla se i ćerke i zeta. Vesna je otkrila kako oni gledaju na to što ne sluša savete doktora, a spomenula je i poroke, kojih se ne… »
„Kako oni mene da razumeju?“: Vesna Zmijanac otvoreno o odnosu sa Nikolijom i Reljom – „Ne jedu meso, ne piju, strašno…“…

„Kako oni mene da razumeju?“: Vesna Zmijanac otvoreno o odnosu sa Nikolijom i Reljom – „Ne jedu meso, ne piju, strašno…“…

Nova pre 5 dana
Poznata pevačica iza sebe ima turbulentnu godinu, koju su osim koncerata, obeležili i zdravstveni problemi. Uprkos tome, ona nastavlja da radi, a na proleće ima zakazane i koncerte u najvećim dvoranama u regionu. Vesna Zmijanac je 4. januara proslavila… »
"Kako oni mene da razumeju?!" Vesna šokirana navikama Nikolije i Relje: "Ne jedu meso, ne piju... Strašno."

"Kako oni mene da razumeju?!" Vesna šokirana navikama Nikolije i Relje: "Ne jedu meso, ne piju... Strašno."

Telegraf pre 6 dana
Vesna Zmijanac ističe da joj nije jasno kako njena ćerka Nikolija i zet Relja funkcionišu, s obzirom na životne navike koje imaju, a koje su potpuna suprotnost od njenih. Naime, na pitanje kako njih dvoje reaguju kad vide da joj se na stolu nalazi… »

Vesti dana »