Povezane vesti
Vesna Zmijanac zatekla fanove: Evo šta planira posle Arene!
Svet & Skandal pre 5 dana
Vesna Zmijanac otkrila je da planira da se povuče posle velikog koncerta u Areni koji je najavljen u maju. Pevačica je i otkrila kako je provela svoj rođendan: Ivan Vučićević – Sa porodicom, unukama, Nikolijom i Reljom, prijateljima. Lepo je bilo. Puna… »
"Muškarci koje sam volela, bili su tuđi" Za Vesnom su u mladosti mnogi ludeli: Ona otkrila zašto je sada sama
Telegraf pre 5 dana
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i sada se oseća dobro. Najveća želja joj je bila da ove godine bude zdrava. Božićne praznike folk zvezda će dočekati sa ćerkom Nikolijom i zetom Reljom kao i unukama Reom i Hanom uz… »
Vesna Zmijanac priznala da je najviše volela tuđe muškarce! Pevačica je bila potpuno iskrena: Svi su se zaljubljivali u mene…
Kurir pre 5 dana
Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina, izašla je iz bolnice i najveća rođendanska želja bila joj je da ove godine bude zdrava. Praznike će pevačica dočekati u svojoj kući na Bukulji sa zetom Reljom, ćerkom Nikolijom i unukama Reom i Hanom, oko… »
"Muškarci koje sam najviše volela su bili tuđi" Vesna Zmijanac otvoreno o tome zašto nema partnera: "To je bio veliki problem…
Blic pre 5 dana
Pronalazila je sreću prvenstveno u muzici i publici, koje su je ispunjavale više nego lični odnosi. Vesna Zmijanac govori o izazovima emotivnih odnosa, a glavna prepreka bila je potreba za nezavisnošću. Vesna Zmijanac 4. januara napunila je 69. godina… »
"To će verovatno biti moj poslednji koncert": Vesna Zmijanac iskreno o zdravlju, karijeri i porocima
Mondo pre 5 dana
Folk zvezda Vesna Zmijanac sumirala je godinu nakon teškog perioda u bolnici i nedaća koje su je zadesile sa zdravljem, a dotakla se i ćerke i zeta. Vesna je otkrila kako oni gledaju na to što ne sluša savete doktora, a spomenula je i poroke, kojih se ne… »
„Kako oni mene da razumeju?“: Vesna Zmijanac otvoreno o odnosu sa Nikolijom i Reljom – „Ne jedu meso, ne piju, strašno…“…
Nova pre 5 dana
Poznata pevačica iza sebe ima turbulentnu godinu, koju su osim koncerata, obeležili i zdravstveni problemi. Uprkos tome, ona nastavlja da radi, a na proleće ima zakazane i koncerte u najvećim dvoranama u regionu. Vesna Zmijanac je 4. januara proslavila… »
"Kako oni mene da razumeju?!" Vesna šokirana navikama Nikolije i Relje: "Ne jedu meso, ne piju... Strašno."
Telegraf pre 6 dana
Vesna Zmijanac ističe da joj nije jasno kako njena ćerka Nikolija i zet Relja funkcionišu, s obzirom na životne navike koje imaju, a koje su potpuna suprotnost od njenih. Naime, na pitanje kako njih dvoje reaguju kad vide da joj se na stolu nalazi… »
Vesti dana »
Arakči: Situacija potpuno pod kontrolom, neredi opravdanje za intervenciju Trampa
Euronews pre 10 minutajoš 25 povezanih
Film "Jedna bitka za drugom" trijumfovao na Zlatnim globusima 2026.
N1 Info pre 20 minutajoš 19 povezanih
Danas počinju prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama u Srbiji o trošku Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)
OK radio pre 5 minutajoš 16 povezanih