Povezane vesti

"Video sam ljude potpuno crne i ugljenisane, osećao se jeziv miris" Strašna ispovest Srbina iz Kran Montane! 2 brata mu…

"Video sam ljude potpuno crne i ugljenisane, osećao se jeziv miris" Strašna ispovest Srbina iz Kran Montane! 2 brata mu…

Kurir pre 3 dana
Video sam ljude potpuno crne, ugljenisane, osećao se miris pečene kože... Prizor koji sam video, sanjam noćima! Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju ispovest Srbin Dušan Janjić, mladić koji je učestvovao u spašavanju omladine koja je bila u baru… »
Mihailo (23) iz Kraljeva povređen u Švajcarskoj bio u klubu smrti na poznatom skijalištu, oglasili se njegovi prijatelji: "Ima…

Mihailo (23) iz Kraljeva povređen u Švajcarskoj bio u klubu smrti na poznatom skijalištu, oglasili se njegovi prijatelji: "Ima…

Blic pre 4 dana
Broj žrtava požara procenjuje se većim nego što je objavljeno Krivični postupak pokrenut protiv vlasnika bara u vezi sa incidentom Mladić Mihailo Gudžulić (23) iz Kraljeva, jedan je od četvorice državljana Srbije koji je teško povređen u požaru u baru na… »
Otkrivamo ko je četvrti Srbin koji je povređen u požaru u švajcarskom baru: Mihailo (23) iz Kraljeva ima opekotine po glavi i…

Otkrivamo ko je četvrti Srbin koji je povređen u požaru u švajcarskom baru: Mihailo (23) iz Kraljeva ima opekotine po glavi i…

Kurir pre 4 dana
Mladić Mihailo Gudžulić (23) rodom iz Kraljeva teško je povređen u požaru koji je izbio tokom novogodišnje noći u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj, saznaje Kurir! - Mihailo je kobne večeri bio sa najboljim prijateljima u baru "Le… »

Vesti dana »