Povezane vesti

Virtus sačuvao Bolonju od "zelenih", Barsa slavila pred praznim tribinama

Virtus sačuvao Bolonju od "zelenih", Barsa slavila pred praznim tribinama

Sportske.net pre 27 dana
Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su ekipu Žalgirisa rezultatom 83:79 (25:22, 18:12, 20:22, 20:23). Virtus je na taj način prekinula niz od osam uzastopnih proaza od "zelenih" iz Kaunasa i upiše deseti trijumf u takmičenju, dok je Žalgiris na skoru… »
Dušanov Bešiktaš silan, Ulm bez šanse u Istanbulu

Dušanov Bešiktaš silan, Ulm bez šanse u Istanbulu

Sportske.net pre 27 dana
Košarkaši Bešiktaša savladali su nemački Ulm sa 97:76 (26:26, 21:12, 22:20, 28:18) u meču 13. kola grupe B Evrokupa. Ovim trijumf ekipa srpskog trenera Dušana Alimpijevića došla je do učinka od devet pobeda i četiri poraza i trenutno je drugo na tabeli… »
Rajaković: "Ne znam da li smo deveti ili drugi, nije me briga"

Rajaković: "Ne znam da li smo deveti ili drugi, nije me briga"

B92 pre 27 dana
Trener Toronto Raptorsa Darko Rajaković govorio je za medije posle pobede nad Atlanta Hoksima. Njegov tim je slavio sa 118:110, ujedno to im je bila druga uzastopna pobeda. Iako se tim iz Kanade trenutno nalazi na visokom četvrtom mestu Istočne… »
NBA liga: Toronto pobedio Atlantu, Denver bez Jokića bolji od Filadelfije

NBA liga: Toronto pobedio Atlantu, Denver bez Jokića bolji od Filadelfije

Dnevnik pre 27 dana
Košarkaši Toronta pobedili su danas na svom terenu ekipu Atlante rezultatom 118:100 u meču NBA lige. Najefikasniji u ekipi Toronta, koju sa klupe vodi srpski trener Darko Rajaković, bio je Brendon Ingram sa 19 poena, dok je Skoti Barns postigao 18. U… »
"Ne znam i nije me briga"! Ameri u čudu nakon izjave srpskog trenera

"Ne znam i nije me briga"! Ameri u čudu nakon izjave srpskog trenera

Večernje novosti pre 27 dana
Trener Toronto reptorsa Darko Rajaković ostao je dosledan svom pristupu i posle nove pobede nad Atlanta hoksima, istakavši da plasman na tabeli ne utiče na način na koji njegova ekipa razmišlja i radi. FOTO: Tanjug/AP Reptorsi su u "Skotijabank areni"… »
I komšije u tefteru: Košarkaši Sloge pred svojim navijačima pobedili Čačak 94

I komšije u tefteru: Košarkaši Sloge pred svojim navijačima pobedili Čačak 94

Večernje novosti pre 27 dana
Desetu prvenstvenu pobedu ostvarili su košarkaši kraljevačke Sloge i tako ostali na deobi trećeg mesta „Meridianbet Košarkaške lige Srbije“. G.Šljivić U komšijskom derbiju 14. kola „beli“ su pred svojim navijačima, na parketu nove hale sportova kraj… »
Rajaković: Ne znam i nije me briga gde smo na tabeli

Rajaković: Ne znam i nije me briga gde smo na tabeli

RTS pre 27 dana
Trener Toronto reptorsa Darko Rajaković izjavio je posle pobede nad Atlanta hoksima da ne obraća pažnju na poziciju svog tima na tabeli i da je fokus ekipe priprema utakmice po utakmicu. Toronto reptorsi su slavili nad Atlanta hoksima 118:110, što je… »

Vesti dana »