Повезане вести
Виртус сачувао Болоњу од "зелених", Барса славила пред празним трибинама
Спортске.нет 06.01.2026
Кошаркаши Виртуса из Болоње савладали су екипу Жалгириса резултатом 83:79 (25:22, 18:12, 20:22, 20:23). Виртус је на тај начин прекинула низ од осам узастопних проаза од "зелених" из Каунаса и упише десети тријумф у такмичењу… »
Душанов Бешикташ силан, Улм без шансе у Истанбулу
Спортске.нет 06.01.2026
Кошаркаши Бешикташа савладали су немачки Улм са 97:76 (26:26, 21:12, 22:20, 28:18) у мечу 13. кола групе Б Еврокупа. Овим тријумф екипа српског тренера Душана Алимпијевића дошла је до учинка од девет победа и четири пораза и… »
Рајаковић: "Не знам да ли смо девети или други, није ме брига"
Б92 06.01.2026
Тренер Торонто Рапторса Дарко Рајаковић говорио је за медије после победе над Атланта Хоксима. Његов тим је славио са 118:110, уједно то им је била друга узастопна победа. Иако се тим из Канаде тренутно налази на високом… »
НБА лига: Торонто победио Атланту, Денвер без Јокића бољи од Филаделфије
Дневник 06.01.2026
Кошаркаши Торонта победили су данас на свом терену екипу Атланте резултатом 118:100 у мечу НБА лиге. Најефикаснији у екипи Торонта, коју са клупе води српски тренер Дарко Рајаковић, био је Брендон Инграм са 19 поена, док је Скоти… »
"Не знам и није ме брига"! Амери у чуду након изјаве српског тренера
Вечерње новости 06.01.2026
Тренер Торонто репторса Дарко Рајаковић остао је доследан свом приступу и после нове победе над Атланта хоксима, истакавши да пласман на табели не утиче на начин на који његова екипа размишља и ради. ФОТО: Тањуг/АП Репторси су… »
И комшије у тефтеру: Кошаркаши Слоге пред својим навијачима победили Чачак 94
Вечерње новости 06.01.2026
Десету првенствену победу остварили су кошаркаши краљевачке Слоге и тако остали на деоби трећег места „Меридианбет Кошаркашке лиге Србије“. Г.Шљивић У комшијском дербију 14. кола „бели“ су пред својим навијачима, на паркету… »
Рајаковић: Не знам и није ме брига где смо на табели
РТС 06.01.2026
Тренер Торонто репторса Дарко Рајаковић изјавио је после победе над Атланта хоксима да не обраћа пажњу на позицију свог тима на табели и да је фокус екипе припрема утакмице по утакмицу. Торонто репторси су славили над Атланта… »
Вести дана »
Месаровић и Вучевић положили венце у Дубони поводом треће годишњице масовног убиства
РТВ пре 28 минутајош 53 повезане
Урош Стевановић поднео оставку након изјава новог председника ВСС-а
Недељник пре 53 минутајош 35 повезаних
Какво ће време бити у наредним данима: Од 29 степени до пљускова са грмљавином
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
Трамп за данас најавио пројекат "Слобода"; Техеран: Ормуским мореузом неће управљати Трампове заблуде
РТС пре 28 минутајош 22 повезане
Финансијска средства ЕУ и различите интерпретације: Немања Старовић за Еуроневс о евроинтеграцијама Србије (видео)
Еуроневс пре 43 минутајош 16 повезаних