Povezane vesti
Virtus sačuvao Bolonju od "zelenih", Barsa slavila pred praznim tribinama
Sportske.net pre 3 dana
Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su ekipu Žalgirisa rezultatom 83:79 (25:22, 18:12, 20:22, 20:23). Virtus je na taj način prekinula niz od osam uzastopnih proaza od "zelenih" iz Kaunasa i upiše deseti trijumf u takmičenju, dok je Žalgiris na skoru… »
Dušanov Bešiktaš silan, Ulm bez šanse u Istanbulu
Sportske.net pre 4 dana
Košarkaši Bešiktaša savladali su nemački Ulm sa 97:76 (26:26, 21:12, 22:20, 28:18) u meču 13. kola grupe B Evrokupa. Ovim trijumf ekipa srpskog trenera Dušana Alimpijevića došla je do učinka od devet pobeda i četiri poraza i trenutno je drugo na tabeli… »
Rajaković: "Ne znam da li smo deveti ili drugi, nije me briga"
B92 pre 4 dana
Trener Toronto Raptorsa Darko Rajaković govorio je za medije posle pobede nad Atlanta Hoksima. Njegov tim je slavio sa 118:110, ujedno to im je bila druga uzastopna pobeda. Iako se tim iz Kanade trenutno nalazi na visokom četvrtom mestu Istočne… »
NBA liga: Toronto pobedio Atlantu, Denver bez Jokića bolji od Filadelfije
Dnevnik pre 4 dana
Košarkaši Toronta pobedili su danas na svom terenu ekipu Atlante rezultatom 118:100 u meču NBA lige. Najefikasniji u ekipi Toronta, koju sa klupe vodi srpski trener Darko Rajaković, bio je Brendon Ingram sa 19 poena, dok je Skoti Barns postigao 18. U… »
"Ne znam i nije me briga"! Ameri u čudu nakon izjave srpskog trenera
Večernje novosti pre 4 dana
Trener Toronto reptorsa Darko Rajaković ostao je dosledan svom pristupu i posle nove pobede nad Atlanta hoksima, istakavši da plasman na tabeli ne utiče na način na koji njegova ekipa razmišlja i radi. FOTO: Tanjug/AP Reptorsi su u "Skotijabank areni"… »
I komšije u tefteru: Košarkaši Sloge pred svojim navijačima pobedili Čačak 94
Večernje novosti pre 4 dana
Desetu prvenstvenu pobedu ostvarili su košarkaši kraljevačke Sloge i tako ostali na deobi trećeg mesta „Meridianbet Košarkaške lige Srbije“. G.Šljivić U komšijskom derbiju 14. kola „beli“ su pred svojim navijačima, na parketu nove hale sportova kraj… »
Rajaković: Ne znam i nije me briga gde smo na tabeli
RTS pre 4 dana
Trener Toronto reptorsa Darko Rajaković izjavio je posle pobede nad Atlanta hoksima da ne obraća pažnju na poziciju svog tima na tabeli i da je fokus ekipe priprema utakmice po utakmicu. Toronto reptorsi su slavili nad Atlanta hoksima 118:110, što je… »
Vesti dana »
Obilne snežne padavine u Zlatiborskom okrugu, kritično u Sjenici i Prijepolju
RTV pre 4 satijoš 35 povezanih
Masovni protesti u Iranu traju dve nedelje uz rast broja žrtava i pojačanu represiju
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 54 povezane
Peterci spasili Srbiju: "Delfini" uz dosta muke savladali Holandiju na Evropskom prvenstvu (foto)
Večernje novosti pre 6 minutajoš 43 povezane