Povezane vesti

Kad te tetka Radmila probudi i javi ti za Madura: Srbi iz Venecuele

BBC News pre 5 dana
Usred venecuelanske krize, upada američke vojske u Karakas i hapšenja predsednika Nikolasa Madura, živi i nekoliko ljudi srpskog porekla - ovo je njihova priča. Kada je Aleksander Martinez Solunac te noći legao da spava, nije ni slutio da će se probuditi… »

Južne vesti pre 5 dana
Reuters Nikolas Maduro pred sudom u Njujorku Kada je Aleksander Martinez Solunac te noći legao da spava, nije ni slutio da će se probuditi u nekoj potpuno drugačijoj Venecueli. „Tetka Radmila me je probudila oko sedam ujutru i kad mi je rekla šta se… »

Radio 021 pre 5 dana
Usred venecuelanske krize, upada američke vojske u Karakas i hapšenja predsednika Nikolasa Madura, živi i nekoliko ljudi srpskog porekla - ovo je njihova priča. Reuters Nikolas Maduro pred sudom u Njujorku Kada je Aleksander Martinez Solunac te noći… »

NIN pre 5 dana
Kada je Aleksander Martinez Solunac te noći legao da spava, nije ni slutio da će se probuditi u nekoj potpuno drugačijoj Venecueli. "Tetka Radmila me je probudila oko sedam ujutru i kad mi je rekla šta se desilo skočio sam iz kreveta", kaže Martinez… »

Danas pre 5 dana
Kada je Aleksander Martinez Solunac te noći legao da spava, nije ni slutio da će se probuditi u nekoj potpuno drugačijoj Venecueli. „Tetka Radmila me je probudila oko sedam ujutru i kad mi je rekla šta se desilo skočio sam iz kreveta“, kaže Martinez… »

Vesti dana »