Povezane vesti

"Čuvala sam krave, ponosna sam što sam sa sela" Voditeljka ne krije svoje poreklo, ovako priprema Božić: Nestvarni prizori…

"Čuvala sam krave, ponosna sam što sam sa sela" Voditeljka ne krije svoje poreklo, ovako priprema Božić: Nestvarni prizori…

Kurir pre 5 dana
Bojana Ristivojević pokazala je kako se u njenom selu neguju božićni običaji i kako izgleda prava praznična atmosfera uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika. Voditeljka je sada pokazala kako izgledaju praznici u porodičnom domu u mestu Zvezd. U kuću je… »
"Čuvala sam krave, ponosna sam što sam sa sela" Naša fatalna voditeljka pokazala kako se u njenom rodnom kraju sprema Božić: U…

"Čuvala sam krave, ponosna sam što sam sa sela" Naša fatalna voditeljka pokazala kako se u njenom rodnom kraju sprema Božić: U…

Blic pre 5 dana
U dom je doneta slama uz tradicionalnu trpezu. Ističe svoje ponosno odrastanje na selu, naglašavajući blagodeti prirode. Voditeljka Bojana Ristivojević važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih na našoj sceni, a sada je pokazala kako se u njenom selu… »

Vesti dana »