Povezane vesti
„Molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu, da malo propatim“: Milica Kon sve iznenadila izjavom
Nova pre 4 dana
Voditeljka Milica Kon nedavno je goorila o brojnim poslovnim i privatnim temama i otkrila neke nepoznate detalje iz svog života. Naime, ona je gostovala u emisiji „Magazin IN“, a na konstataciju svojih sagovornica da žene „nakon razvoda dovedu liniju do… »
"Molila sam ga da se razvedemo i da mi ne da decu" Voditeljka terala muža da je ostavi, a razlog je bizaran
Telegraf pre 4 dana
Voditeljka Milica Kon godinama je u braku sa kompozitorom Markom Konom, a nedavno je javno govorila o detaljima odnosa sa njim. Naime, Milica je već navikla javnost da baš otvoreno priča o svemu i iznosi privatne stvari, pa je tako nedavno otkrila da je… »
"Molila sam muža da se razvedemo i da mi uzme decu" Milica Kon šokirala priznanjem o braku: "Želela sam da propatim"
Blic pre 4 dana
Milica Kon otvoreno je govorila o želji da smrša i predložila je svom suprugu privremeni razvod kao motivaciju. Marko Kon nije podržao njenu ideju, smatrajući je neprimerenom. Voditeljka Milica Kon u skladnom je braku sa muzičarem Markom Konom, a kaže da… »
Molila sam Marka da se razvedemo! Poznata voditeljka šokirala izjavom, svi su mislili da je u idealnom braku: "Želela sam da…
Kurir pre 4 dana
Milica Kon je već godinama u srećnom i skladnom braku sa kompozitorom Markom Konom, a nedavno je otvoreno govorila o detaljima njihove veze i svakodnevnog života. Ona je priznala da je tokom određenog perioda imala problema sa viškom kilograma, ali je uz… »
Vesti dana »
Bez struje 2.150 potrošača u Valjevu, u Ivanjici oko 1.000: Situacija se smiruje u Loznici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane
Obilne snežne padavine u Zlatiborskom okrugu, kritično u Sjenici i Prijepolju
RTV pre 3 satajoš 35 povezanih
Masovni protesti u Iranu traju dve nedelje uz rast broja žrtava i pojačanu represiju
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 51 povezana