Povezane vesti
„Molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu, da malo propatim“: Milica Kon sve iznenadila izjavom
Nova 06.01.2026
Voditeljka Milica Kon nedavno je goorila o brojnim poslovnim i privatnim temama i otkrila neke nepoznate detalje iz svog života. Naime, ona je gostovala u emisiji „Magazin IN“, a na konstataciju svojih sagovornica da žene „nakon razvoda dovedu liniju do… »
"Molila sam ga da se razvedemo i da mi ne da decu" Voditeljka terala muža da je ostavi, a razlog je bizaran
Telegraf 06.01.2026
Voditeljka Milica Kon godinama je u braku sa kompozitorom Markom Konom, a nedavno je javno govorila o detaljima odnosa sa njim. Naime, Milica je već navikla javnost da baš otvoreno priča o svemu i iznosi privatne stvari, pa je tako nedavno otkrila da je… »
"Molila sam muža da se razvedemo i da mi uzme decu" Milica Kon šokirala priznanjem o braku: "Želela sam da propatim"
Blic 06.01.2026
Milica Kon otvoreno je govorila o želji da smrša i predložila je svom suprugu privremeni razvod kao motivaciju. Marko Kon nije podržao njenu ideju, smatrajući je neprimerenom. Voditeljka Milica Kon u skladnom je braku sa muzičarem Markom Konom, a kaže da… »
Molila sam Marka da se razvedemo! Poznata voditeljka šokirala izjavom, svi su mislili da je u idealnom braku: "Želela sam da…
Kurir 06.01.2026
Milica Kon je već godinama u srećnom i skladnom braku sa kompozitorom Markom Konom, a nedavno je otvoreno govorila o detaljima njihove veze i svakodnevnog života. Ona je priznala da je tokom određenog perioda imala problema sa viškom kilograma, ali je uz… »
Vesti dana »
Rusija napala Kijev projektilima i dronovima: Poginulo najmanje 10 osoba
Nova pre 45 minutajoš 28 povezanih
Sportski svet je zgrožen! Evo kako je Donald Tramp izbrisao crveni karton američkom fudbaleru na Mundijalu
Večernje novosti pre 45 minutajoš 38 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih