Povezane vesti
"Ne znam da li ću više nastupati u Crnoj Gori" Edita Aradinović donela radikalne odluke: "Ne dođe tamo naroda koliko bi…
Blic pre 5 dana
Edita Aradinović je ocenila prošlu letnju sezonu kao izazovnu i razmatra da smanji nastupe u Crnoj Gori. Kako kaže, ne dopadaju joj se "prazni nastupi" i to što peva ljudima kojima nije do pesme Edita Aradinović sumirala je utiske od prethodne godine, a… »
Edita odustaje od nastupa u Crnoj Gori: Donela radikalnu odluku, evo i šta je presudilo
Mondo pre 5 dana
Edita Aradinović prethodnih godina radila je punom parom, nastupi su bili zakazani mesecima unapred, ali je ipak odlučila da doček Nove godine ne radi, već da ga provede sa partnerom. Sada je u razgovoru sa medije otkrila da li se pokajala i koliko je to… »
Nakon loše sezone u Crnoj Gori, pevači razmišljaju da ne nastupaju više tamo: Ona prva odlučila: Ne bih da idem nesrećna...…
Kurir pre 5 dana
Edita Aradinović razmišlja da sledeću letnju setonu ne nastupa u Crnoj Gori. - Lepo je bilo prilično otežano, stoga sam donela neke nove radikalne odluke što se tiče sledećeg leta, nisam sigrna baš da li ću uopšte nastupati u Crnoj Gori, ali dobro, da… »
"Nisam sigurna da li ću nastupati u Crnoj Gori", Edita donela radikalnu odluku: "Ne bih da idem nesrećna na..."
Telegraf pre 6 dana
Pevačica Edita Aradinović je, po svemu sudeći, rešena da tokom leta koje nam predstoji ne peva u Crnoj Gori. - Lepo je bilo prilično otežano, stoga sam donela neke nove radikalne odluke što se tiče sledećeg leta, nisam sigrna baš da li ću uopšte… »
Vesti dana »
Sutra u Novom Sadu ledeno i moguća je susnežica, pa sledi nekoliko malo toplijih dana
Radio 021 pre 14 minutajoš 63 povezane
Azijska tržišta: Nervozna trgovina, investitori procjenjuju napetosti oko Irana i istragu protiv Powella
SEEbiz pre 48 minutajoš 39 povezanih
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL o mogućnosti kupovine kompanije NIS
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 17 povezanih
Najnovija odluka NBS: Referentna kamatna stopa zadržana na nepromenjenom nivou
Euronews pre 33 minutajoš 14 povezanih
Zaseda Štab za vanredne situacije — vanredno u 10 opština; Premijer Macut obilazi ugrožena područja
Sputnik pre 9 minutajoš 16 povezanih