Повезане вести

"Не знам да ли ћу више наступати у Црној Гори" Едита Арадиновић донела радикалне одлуке: "Не дође тамо народа колико би…

"Не знам да ли ћу више наступати у Црној Гори" Едита Арадиновић донела радикалне одлуке: "Не дође тамо народа колико би…

Блиц 06.01.2026
Едита Арадиновић је оценила прошлу летњу сезону као изазовну и разматра да смањи наступе у Црној Гори. Како каже, не допадају јој се "празни наступи" и то што пева људима којима није до песме Едита Арадиновић сумирала је… »
Након лоше сезоне у Црној Гори, певачи размишљају да не наступају више тамо: Она прва одлучила: Не бих да идем несрећна...…

Након лоше сезоне у Црној Гори, певачи размишљају да не наступају више тамо: Она прва одлучила: Не бих да идем несрећна...…

Курир 06.01.2026
Едита Арадиновић размишља да следећу летњу сетону не наступа у Црној Гори. - Лепо је било прилично отежано, стога сам донела неке нове радикалне одлуке што се тиче следећег лета, нисам сигрна баш да ли ћу уопште наступати у… »
Едита одустаје од наступа у Црној Гори: Донела радикалну одлуку, ево и шта је пресудило

Едита одустаје од наступа у Црној Гори: Донела радикалну одлуку, ево и шта је пресудило

Мондо 06.01.2026
Едита Арадиновић претходних година радила је пуном паром, наступи су били заказани месецима унапред, али је ипак одлучила да дочек Нове године не ради, већ да га проведе са партнером. Сада је у разговору са медије открила да ли… »
"Нисам сигурна да ли ћу наступати у Црној Гори", Едита донела радикалну одлуку: "Не бих да идем несрећна на..."

"Нисам сигурна да ли ћу наступати у Црној Гори", Едита донела радикалну одлуку: "Не бих да идем несрећна на..."

Телеграф 06.01.2026
Певачица Едита Арадиновић је, по свему судећи, решена да током лета које нам предстоји не пева у Црној Гори. - Лепо је било прилично отежано, стога сам донела неке нове радикалне одлуке што се тиче следећег лета, нисам сигрна баш… »

Вести дана »