Povezane vesti
Pevačicu muž maltretirao, zbog bolesne majke vratila se u Srbiju: Nisam ga tužila, možda sam pogrešila! Bila u rijalitiju…
Kurir pre 5 dana
Folk pevačica Radmila Misić koju su vinuli hitovi "Merak mi je" i "Lažeš me, ljubavi moja" otkriva detalje iz privatnog života koje javnost dugo nije znala. Njena priča je svedočanstvo o snazi, hrabrosti i ljubavi prema porodici i muzici. Radmila je… »
Bila je najzgodnija na estradi, muž je maltretirao: Pevačica bila u rijalitiju, ćerka joj svetski uspešna
Telegraf pre 5 dana
Pevačica Radmila Misić koju je proslavio hit "Merak mi je", imala je jako težak život zbog nasilja koje je pretrpela u braku. Radmila je proživela teške trenutke sa bivšim suprugom, od kojeg se razvela nakon dve godine braka. - Doživela sam ono što… »
Ćerka naše pevačice ima svetsku slavu! Bila je najzgodnija na estradi, ušla u rijaliti, pa napustila Srbiju: Zbog…
Blic pre 5 dana
Radmila se povukla s muzičke scene kako bi se posvetila porodici i majci. Učestvovala je u rijaliti programima, a danas pomaže mladima Pevačica Radmila Misić koju su vinuli hitovi "Merak mi je" i "Lažeš me, ljubavi moja" otkriva detalje iz privatnog… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 3 satajoš 1 povezana