Povezane vesti
Kosovo izručilo Turskoj osobu traženu po međunarodnoj poternici
Danas 06.01.2026
Policija Kosova izvršila je ekstradiciju jednog turskog državljanina iz Kosova u Tursku.Kako je danas saopšteno osumnjičeni je uhapšen jer je bio tražen po međunarodnoj poternici koju su raspisale pravosudne institucije Turske, zbog sumnje da je umešan u… »
Kosovo izručilo Turskoj osobu traženu po međunarodnoj poternici
Serbian News Media 06.01.2026
Policija Kosova izvršila je ekstradiciju jednog turskog državljanina iz Kosova u Tursku. Kako je danas saopšteno osumnjičeni je uhapšen jer je bio tražen po međunarodnoj poternici koju su raspisale pravosudne institucije Turske, zbog sumnje da je umešan… »
Vesti dana »
Vreme danas pretežno oblačno, ponegde slaba kiša, na visokim planinama slab sneg
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Policajka Katarina Petrović: "Ogoljena represija je poslednji način na koji ovaj režim može da funkcioniše"
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 53 minutajoš 2 povezane