Povezane vesti
"Moja mama je mislila da sam umro": Zlatan Ibrahimović ovo nikome nije rekao
Mondo pre 5 dana
Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović gostovao je u emisiji "Neuspeh prvaka" i hrvatskom treneru Slavenu Biliću otvorio je dušu kao nikome ranije. Svojevremeno jedan od najboljih igrača na planeti pričao je o detinjstvu, komplikovanim odnosima u… »
Ibrahimović je kao dečak krao bicikle, a na kraju zbog jedne stvari nije dobio „Zlatnu loptu“: Otvorio dušu kao što nije nikad…
Nova pre 5 dana
Zlatan Ibrahimović je otvorio dušu o mnogim stvarima o kojima nikada nije i govorio je na maternjem jeziku nikada opširnije. „Rođen sam u Malmeu, u delu Rusengord. Kažu geto, ali to za mene nije bio geto… Bilo je multikulturalno… svi smo bili tu i bili… »
"Svi su bili u crnom, majka je mislila da sam umro"! Prva ispovest Zlatana Ibrahimovića na maternjem jeziku
Večernje novosti pre 5 dana
Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović bio je gost u emisiji (Ne)uspjeh prvaka kod Slavena Bilića na "Areni sport". Foto: Tanjug/AP Tom prilikom se dotakao brojnih interesantnih situacija iz svoje karijere, od kojih neke do sada nisu bile poznate… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana