Povezane vesti

Prvi Badnji dan bez žene: Bivši muž naše pevačice emotivnom objavom raznežio sve, društvo mu pravi ona

Prvi Badnji dan bez žene: Bivši muž naše pevačice emotivnom objavom raznežio sve, društvo mu pravi ona

Telegraf 06.01.2026
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Badnji dan, koji uz Božić predstavlja jedan od najvećih hrišćanskih praznika. U svim domovima od večeras se oseća praznična atmosfera a mnogi poznati su pokazali kako izgleda praznična atmosfera… »
Boki 13 prvi put pokazao oca: Usnimio ga za prazničnom trpezom na Badnje veče, a potom mu uputio nežne reči

Boki 13 prvi put pokazao oca: Usnimio ga za prazničnom trpezom na Badnje veče, a potom mu uputio nežne reči

Mondo 06.01.2026
Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, javio se iz porodičnog doma, gde praznične dane provodi u društvu majke i oca. U opuštenoj atmosferi podelio je sa pratiocima kako izgleda njihovo porodično okupljanje i atmosfera pred jedan od najvećih… »
Prvi Badnji dan bez žene: Bivši Marije Mikić otišao po badnjak, emotivnom objavom sve doveo do suza

Prvi Badnji dan bez žene: Bivši Marije Mikić otišao po badnjak, emotivnom objavom sve doveo do suza

Mondo 06.01.2026
Jovan Pantić i pevačica Marija Mikić stavili su tačku na brak tokom 2025. godine, ali su i nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima, pre svega zbog njihove dece. On se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa ćerkom i sinom, a sada se oglasio i na… »
Prvi badnji dan bez žene: Bivši muž naše pevačice se oglasio emotivnom objavom: "Držao sam je za ruku, a u stvari sam držao…

Prvi badnji dan bez žene: Bivši muž naše pevačice se oglasio emotivnom objavom: "Držao sam je za ruku, a u stvari sam držao…

Blic 06.01.2026
Jovan je na Badnji dan otišao po badnjak sa svojom ćerkom, što je podelio na svom Instagram profilu. Njegovo emotivno obraćanje pratioce je ganulo, jer je pričao o roditeljskoj ljubavi i značaju trenutaka sa decom. Jovan Pantić i pevačica Marija Mikić… »
Šijan nosi dve zastave dok seče badnjak: Iznenadio potezom, ovo niko nije očekivao, ništa bez tri prsta

Šijan nosi dve zastave dok seče badnjak: Iznenadio potezom, ovo niko nije očekivao, ništa bez tri prsta

Mondo 06.01.2026
Pravoslavni vernici danas obeležavaju Badnji dan, a Mirko Šijan je taj praznik započeo u duhu tradicije. On je sa prijateljima rano jutros krenuo po badnjak, kako to običaji nalažu. Šijan je sa društvom otišao u šumu, gde su zabeležili ovaj trenutak i… »
Šijan ranom zorom otišao po badnjak, pa raširio srpsku i rusku zastavu! Podigao tri prsta, a zbog pesme…

Šijan ranom zorom otišao po badnjak, pa raširio srpsku i rusku zastavu! Podigao tri prsta, a zbog pesme…

Telegraf 06.01.2026
Pravoslavnim vernici danas slave Badnji dan, a Mirko Šijan je sa svojim prijateljima rano jutros otišao po badnjak. Šijan je sa prijateljima otišao u šumu, gde su ovekovečili momenat, pa pokazali zastave. On je razvio srpsku trobojku, a ispod nje i rusku… »

Vesti dana »