Povezane vesti
"Ne treba mi milostinja", Miki Rurk besan kao ris zbog donacija za njegov dug za kiriju: Oglasio se uz brutalne reči (video)
Kurir pre 4 dana
Glumac Miki Rurk (73) javno je osudio kampanju pokrenutu kako bi se prikupio novac za podmirenje njegovog duga za kiriju od 60.000 dolara i sprečavanje prisilnog iseljenja, nazvavši celu situaciju "ponižavajućom". U videu objavljenom na Instagramu, Rurk… »
Skuplja se novac za stanarinu Mikija Rurka, glumac odbio "milostinju"
N1 Info pre 5 dana
Čuveni glumac smatra da je to za njega ponižavajuće. Američki glumac Miki Rurk pobunio se na Instagramu protiv onlajn kampanje pokrenute u nedelju s ciljem da se prikupi novac za pomoć u plaćanju njegove stanarine. „Da mi treba novac, ne bih tražio… »
Miki Rork tvrdi da ne stoji iza GoFundMe kampanje pokrenute u njegovo ime: "Da mi treba novac, ne bih tražio pomoć"
Euronews pre 5 dana
Holivudska zvezda Miki Rork poručio je fanovima da ne stoji iza "ponižavajuće" stranice za prikupljanje novca koja je nedavno pokrenuta, navodno sa ciljem da se za glumca prikupe sredstva za vraćanje njegovih dugovanja. Rork je rekao dobronamernim… »
Glumac poludeo što fanovi skupljaju novac za njega: "Kontaktiraću advokata!"
B92 pre 5 dana
Glumac Miki Rurk (73) javno je osudio kampanju koja je pokrenuta kako bi mu se prikupio novac za izmirenje duga za kiriju od 60.000 dolara i sprečavanje deložacije, nazivajući celu situaciju "ponižavajućom”. U videu objavljenom na Instagramu, Rurk se… »
Vesti dana »
RTS: U Valjevu normalizovano snabdevanje strujom, bolje i u opštini Osečina
Serbian News Media pre 1 satjoš 48 povezanih
Uživo stravični snimci turskog novinara iz Teherana: Ogroman broj crnih vreća sa telima, porodice u strašnom bolu
Kurir pre 15 minutajoš 33 povezane
„Nema više nafte iz Venecuele za vas“: Tramp pozvao Kubu na dogovor
Nova pre 21 minutajoš 22 povezane