Povezane vesti
Zoran brutalno ubijen ispred sina na Badnje veče: Osumnjičeni se obratio porodici stradalog i šokirao izjavom
Mondo pre 3 dana
Muškarac Zoran Gole (44) brutalno je ubijen na Badnje veče 2025. godine ispred svoje kuće u Inđiji, a jedan od osumnjičenih za njegovu smrt Miloš Kostić Šule, brat ubijenog vođe navijača partizanove frakcije "Zabranjeni" Alena Kostića Kubija, priznao je… »
"Razumem vašu bol" Osumnjičeni za ubistvo Zorana iz Inđije priznao pred sudom da je kriv, tetka žrtve tvrdi: "Pravili su se da…
Blic pre 3 dana
Od četvorice, trojica se brane sa slobode, dok je Milošu produžen pritvor. Za ubistvo Zorana Gole u Inđiji optužen je samo Miloš, dok se ostali terete za druga krivična dela Pre godinu dana, na Badnje veče, Zoran Gole (44) iz Inđije ubijen je na kućnom… »
"Žao mi je što je Zoran ubijen, znam ja kako je to" Priznao zločin na Badnje veče, pa progovorio o izrešetanom vođi navijača…
Kurir pre 3 dana
Muškarac Zoran Gole (44) brutalno je ubijen na Badnje veče 2025. godine ispred svoje kuće u Inđiji, a jedan od osumnjičenih za njegovu smrt Miloš Kostić Šule, brat ubijenog vođe navijača partizanove frakcije "Zabranjeni" Alena Kostića Kubija, priznao je… »
"Božić nam je bio krvav, za Uskrs nam je nedostajao" Zoran iz Inđije ubijen je na kućnom pragu dok je palio badnjak! Uhapšena…
Blic pre 3 dana
Od četvorice, trojica se brane sa slobode, dok je Milošu produžen pritvor. Za ubistvo Zorana Gole u Inđiji optužen je samo Miloš, dok se ostali terete za druga krivična dela Pre godinu dana, na Badnje veče, Zoran Gole (44) iz Inđije ubijen je na kućnom… »
Vesti dana »
Tramp: Uradićemo nešto na Grenlandu, sviđalo im se to ili ne
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 4 povezane
Premijer Macut: U Majdanpeku proradio dalekovod, struja uskoro u svim delovima grada
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Ovako se stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka: Porodica Klisarić pokazuje kako se neguju koreni: "Moja je najveća dužnost da taj žar prenesem na svoju decu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Osuđen penzioner koji je razbio jaje o glavu Bardele: Dobio novčanu kaznu i šest meseci uslovne zatvorske kazne
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana