Povezane vesti
Zoran brutalno ubijen ispred sina na Badnje veče: Osumnjičeni se obratio porodici stradalog i šokirao izjavom
Mondo 06.01.2026
Muškarac Zoran Gole (44) brutalno je ubijen na Badnje veče 2025. godine ispred svoje kuće u Inđiji, a jedan od osumnjičenih za njegovu smrt Miloš Kostić Šule, brat ubijenog vođe navijača partizanove frakcije "Zabranjeni" Alena Kostića Kubija, priznao je… »
"Razumem vašu bol" Osumnjičeni za ubistvo Zorana iz Inđije priznao pred sudom da je kriv, tetka žrtve tvrdi: "Pravili su se da…
Blic 06.01.2026
Od četvorice, trojica se brane sa slobode, dok je Milošu produžen pritvor. Za ubistvo Zorana Gole u Inđiji optužen je samo Miloš, dok se ostali terete za druga krivična dela Pre godinu dana, na Badnje veče, Zoran Gole (44) iz Inđije ubijen je na kućnom… »
"Žao mi je što je Zoran ubijen, znam ja kako je to" Priznao zločin na Badnje veče, pa progovorio o izrešetanom vođi navijača…
Kurir 06.01.2026
Muškarac Zoran Gole (44) brutalno je ubijen na Badnje veče 2025. godine ispred svoje kuće u Inđiji, a jedan od osumnjičenih za njegovu smrt Miloš Kostić Šule, brat ubijenog vođe navijača partizanove frakcije "Zabranjeni" Alena Kostića Kubija, priznao je… »
"Božić nam je bio krvav, za Uskrs nam je nedostajao" Zoran iz Inđije ubijen je na kućnom pragu dok je palio badnjak! Uhapšena…
Blic 06.01.2026
Od četvorice, trojica se brane sa slobode, dok je Milošu produžen pritvor. Za ubistvo Zorana Gole u Inđiji optužen je samo Miloš, dok se ostali terete za druga krivična dela Pre godinu dana, na Badnje veče, Zoran Gole (44) iz Inđije ubijen je na kućnom… »
Vesti dana »
Stiže 18 stepeni, oglasio se RHMZ! Ovo je prognoza do kraja nedelje
Telegraf pre 54 minutajoš 25 povezanih
Proizvođači mleka blokirali Ibarsku magistralu, traže zaštitu domaćeg mleka (FOTO, VIDEO)
Danas pre 8 minutajoš 14 povezanih
Ovo je mala Maja (12) koja je ranjena u pucnjavi u školi: Ranjena je u glavu, reči majke kidaju dušu
Telegraf pre 2 satajoš 43 povezane
Pred crveno-belima okršaj u Pireju! Trener Zvezde saopštio sjajnu vest Delijama!
Večernje novosti pre 44 minutajoš 27 povezanih