Povezane vesti

"Setite se nekog ko Božić čeka sam": Ana Bekuta se oglasila na Badnje veče, moćna poruka odjeknula na mrežama

"Setite se nekog ko Božić čeka sam": Ana Bekuta se oglasila na Badnje veče, moćna poruka odjeknula na mrežama

Mondo pre 5 dana
Srpska pravoslavna crkva, zajedno sa vernicima, danas obeležava Badnji dan, praznik koji, uz Božić, zauzima posebno mesto u hrišćanskoj tradiciji. Tim povodom oglasila se i pevačica Ana Bekuta. Ona je sa pratiocima podelila trenutke iz svog doma… »
"Setite se nekog ko Božić čeka sam" Oglasila se Ana uoči najvećeg hrišćanskog praznika, podelila jaku poruku

"Setite se nekog ko Božić čeka sam" Oglasila se Ana uoči najvećeg hrišćanskog praznika, podelila jaku poruku

Telegraf pre 5 dana
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Badnji dan, koji uz Božić predstavlja jedan od najvećih hrišćanskih praznika, a sada se oglasila i pevačica Ana Bekuta. Pevačica je pokazala kako proslavlja ovaj dan podelivši snimak iz svog… »
Cakana otkrila stari recept za božićnu česnicu: Ovaj korak u pripremi je ključan "Ja to radim dva puta"

Cakana otkrila stari recept za božićnu česnicu: Ovaj korak u pripremi je ključan "Ja to radim dva puta"

Telegraf pre 5 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana pokazala je kakva je vrsna domaćica. Ona je za Božić pripremila bogatu trpezu, a česnici je posvetila posebnu pažnju i priprema je po starom receptu. - Deca dolaze, bićemo svi na okupu. Ima dosta posla dok se sve… »
Srećan Badnji dan: Napravite česnicu po Cakaninom receptu!

Srećan Badnji dan: Napravite česnicu po Cakaninom receptu!

Svet & Skandal pre 5 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana sa posebnom pažnjom priprema porodičnu trpezu za najradosniji hrišćanski praznik, a sada je podelila recept za Božićnu česnicu. Iako joj decembar i Nova godina obično donose mnogo posla, pevačica ističe da joj… »
Uz Cakanin recept imaćete najlepšu božićnu česnicu: Na kraju pripreme postoji jedna caka koja daje posebnu aromu pogači

Uz Cakanin recept imaćete najlepšu božićnu česnicu: Na kraju pripreme postoji jedna caka koja daje posebnu aromu pogači

Kurir pre 5 dana
Poznata kao vrsna domaćica, Dragica Radosavljević Cakana za Božić priprema bogatu trpezu za svoju porodicu, a česnici posvećuje posebnu pažnju. Danima uoči najvećeg hrišćanskog praznika u Cakaninom domu vlada praznična euforija, a pevačica, koja je… »

Vesti dana »