Povezane vesti
"Setite se nekog ko Božić čeka sam": Ana Bekuta se oglasila na Badnje veče, moćna poruka odjeknula na mrežama
Mondo pre 5 dana
Srpska pravoslavna crkva, zajedno sa vernicima, danas obeležava Badnji dan, praznik koji, uz Božić, zauzima posebno mesto u hrišćanskoj tradiciji. Tim povodom oglasila se i pevačica Ana Bekuta. Ona je sa pratiocima podelila trenutke iz svog doma… »
"Setite se nekog ko Božić čeka sam" Oglasila se Ana uoči najvećeg hrišćanskog praznika, podelila jaku poruku
Telegraf pre 5 dana
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas proslavljaju Badnji dan, koji uz Božić predstavlja jedan od najvećih hrišćanskih praznika, a sada se oglasila i pevačica Ana Bekuta. Pevačica je pokazala kako proslavlja ovaj dan podelivši snimak iz svog… »
Cakana otkrila stari recept za božićnu česnicu: Ovaj korak u pripremi je ključan "Ja to radim dva puta"
Telegraf pre 5 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana pokazala je kakva je vrsna domaćica. Ona je za Božić pripremila bogatu trpezu, a česnici je posvetila posebnu pažnju i priprema je po starom receptu. - Deca dolaze, bićemo svi na okupu. Ima dosta posla dok se sve… »
Srećan Badnji dan: Napravite česnicu po Cakaninom receptu!
Svet & Skandal pre 5 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana sa posebnom pažnjom priprema porodičnu trpezu za najradosniji hrišćanski praznik, a sada je podelila recept za Božićnu česnicu. Iako joj decembar i Nova godina obično donose mnogo posla, pevačica ističe da joj… »
Uz Cakanin recept imaćete najlepšu božićnu česnicu: Na kraju pripreme postoji jedna caka koja daje posebnu aromu pogači
Kurir pre 5 dana
Poznata kao vrsna domaćica, Dragica Radosavljević Cakana za Božić priprema bogatu trpezu za svoju porodicu, a česnici posvećuje posebnu pažnju. Danima uoči najvećeg hrišćanskog praznika u Cakaninom domu vlada praznična euforija, a pevačica, koja je… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 21 minutajoš 1 povezana