Povezane vesti

Čobe otkrio koliki je njegov honorar! Progovorio i o bakšišu, ovo radi s parama: Traži da mu se plati i avionska karta

Čobe otkrio koliki je njegov honorar! Progovorio i o bakšišu, ovo radi s parama: Traži da mu se plati i avionska karta

Kurir pre 5 dana
Pevač Slobodan Batjarević Cobe otkrio je koliki je njegov honorar. Pevači ovu informaciju kriju kao zmij anoge, a pevač, koji j epotekao u " Zvezdama Granda" rešio je da javno progovori. - Zbog nesporazuma sa ljudima iz Antverpa evo da se zna. Moja cena… »
"Moja cena je 2.000 evra i avionska karta!" Cobe otkrio koliko para traži: "Ako nisam u bakšišu onda je 3.000"

"Moja cena je 2.000 evra i avionska karta!" Cobe otkrio koliko para traži: "Ako nisam u bakšišu onda je 3.000"

Telegraf pre 5 dana
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, proslavio se u Zvezdama Granda, a nedavno je govorio o jednoj svirci na kojoj je uzeo ogroman novac. Cobe je sada javno otkrio koliko koštaju njegovi nastupi. On traži da mu se obezbedi i avionska karta, a cena varira u… »
"To mi je cena ako nemam bakšiš" Pevač na jednoj tezgi uzeo bogatstvo, obezbedio decu sa stanovima, a sad otkrio koliko traži…

"To mi je cena ako nemam bakšiš" Pevač na jednoj tezgi uzeo bogatstvo, obezbedio decu sa stanovima, a sad otkrio koliko traži…

Blic pre 5 dana
Slobodan Batjarević Cobe otkrio je kako izgledaju njegovi poslovni uslovi i cena nastupa. Tokom karijere, stekao je dovoljno sredstava da osigura stambenu bezbednost svoje porodice. Slobodan Batjarević Cobe ranije je govorio o tome kako je samo za jednu… »

Vesti dana »

Jutro hladno sa jakim mrazem, tokom dana vedro

Jutro hladno sa jakim mrazem, tokom dana vedro

Glas Zapadne Srbije pre 31 minutajoš 12 povezanih
Janis dominirao, Denver bez Jokića srušio Milvoki

Janis dominirao, Denver bez Jokića srušio Milvoki

RTS pre 1 minutjoš 10 povezanih
Zlatni globus: Timoti Šalame pobedio Dikaprija

Zlatni globus: Timoti Šalame pobedio Dikaprija

BBC News pre 11 minutajoš 7 povezanih