Povezane vesti
Čobe otkrio koliki je njegov honorar! Progovorio i o bakšišu, ovo radi s parama: Traži da mu se plati i avionska karta
Kurir pre 5 dana
Pevač Slobodan Batjarević Cobe otkrio je koliki je njegov honorar. Pevači ovu informaciju kriju kao zmij anoge, a pevač, koji j epotekao u " Zvezdama Granda" rešio je da javno progovori. - Zbog nesporazuma sa ljudima iz Antverpa evo da se zna. Moja cena… »
"Moja cena je 2.000 evra i avionska karta!" Cobe otkrio koliko para traži: "Ako nisam u bakšišu onda je 3.000"
Telegraf pre 5 dana
Pevač Slobodan Batjarević Cobe, proslavio se u Zvezdama Granda, a nedavno je govorio o jednoj svirci na kojoj je uzeo ogroman novac. Cobe je sada javno otkrio koliko koštaju njegovi nastupi. On traži da mu se obezbedi i avionska karta, a cena varira u… »
"To mi je cena ako nemam bakšiš" Pevač na jednoj tezgi uzeo bogatstvo, obezbedio decu sa stanovima, a sad otkrio koliko traži…
Blic pre 5 dana
Slobodan Batjarević Cobe otkrio je kako izgledaju njegovi poslovni uslovi i cena nastupa. Tokom karijere, stekao je dovoljno sredstava da osigura stambenu bezbednost svoje porodice. Slobodan Batjarević Cobe ranije je govorio o tome kako je samo za jednu… »
Vesti dana »
Medicinski tim Partizana o povredi Miltona: Očekuje ga duža pauza
Euronews pre 31 minutajoš 12 povezanih
Srbija osvanula u debelom minusu, vanredno u 11 opština: Bez struje nekoliko hiljada domaćinstava
Telegraf pre 46 minutajoš 5 povezanih