Povezane vesti
Kako Suzana Jovanović pronalazi snagu posle smrti Saše Popovića: "Polovina mene je i dalje Sale"
Telegraf pre 6 dana
Pevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu i otkrila kako podnosi prvi Božić bez supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta 2025. godine. - Božić je za mene, kao i svi ostali naši veliki praznici, svetinja. Božić je porodični praznik kad se svi… »
"Ne čujem se s Brenom": Suzana Jovanović šokirala priznanjem o kumi, otkrila i da li će deca biti u filmu o Popoviću
Mondo pre 5 dana
Suzana Jovanović osvrnula se na tešku godinu iza sebe u emisiji "Godina sa Suzanom" na Kurir televiziji, otvorivši dušu o najpotresnijim trenucima. Dotakla se smrti Saše Popovića, nagađanja oko nasledstva ali i filma o estradnom magu. - Na ideju sam… »
"Kako je, tako je..." 10 meseci nakon Sašine smrti Suzana priznala da je Brena nije zvala: "Ja nemam zle krvi"
Telegraf pre 5 dana
Suzana Jovanović govorila je kroz suze o poslednjim danima svog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta 2025. godine u bolnici u Parizu. Tom prilikom je otkrila detalje o dokumentarnom filmu koji se snima u njegovu čast. Kako je objasnila, ideja… »
"Nisam se čula s Brenom" Suzana Jovanović o odnosu sa kumom: Otkrila i da li će se deca pojaviti u dokumentarnom filmu o Saši…
Kurir pre 5 dana
Suzana Jovanović otvorila je dušu pred kamerama Kurir televizije u emisiji "Godina sa Suzanom". Ona je kroz plač ispričala kako su izgledali poslednji dani njenog supruga Saše Popovića, koji je preminuo 1. marta 2025. godine u bolnici u Parizu, da je… »
Vesti dana »
U Srbiji hladno i pretežno vedro, uveče moguć sneg i kiša: Najviša temperatura do tri stepena
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 12 povezanih
Prva pobeda Nikole Jokića kao trenera: Šefuje kraj klupe i kada ne igra, svi ga slušaju
Mondo pre 41 minutajoš 10 povezanih
Medicinski tim Partizana o povredi Miltona: Očekuje ga duža pauza
Euronews pre 31 minutajoš 12 povezanih
(Video) Vatrogasac heroj! Meštani u selima opštine Vladimirci danima bili odsečeni od sveta: Miloš se potrudio da im olakša zimu
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih
Dodela Zlatnog globusa 2026. bila je u znaku ova 2 filma i hit serije: Veče puno iznenađenja, Kluniju izmakla nagrada
Mondo pre 6 minutajoš 7 povezanih