Povezane vesti
Pojačanja stigla na Čair: Šestjuk i Abas novi fudbaleri Radničkog iz Niša
Kurir pre 6 dana
Šestjuk je prošle sezone bio najbolji strelac beloruskog prvenstva. Ponikao je u Dinamu iz Bresta, a u Radnički je došao iz Isloča. U seniorskoj karijeri igrao je za Dinamo iz Bresta u dva navrata, Nižnji Novgorod, RFS i BATE Borisov. "Veoma mi je drago… »
Radnički predstavio dva pojačanja
B92 pre 6 dana
Radnički iz Niša je u toku dana predstavio dva nova pojačanja. Meraklije su pojačale ofanzivni deo tima, a stigli su Isah Abas iz ubskog Jedinstva, i Aleksandar Šestjuk, najbolji strelac beloruskog prvenstva prošle sezone i doskorašnji napadač Isloča… »
Radnički Niš doveo dva ozbiljna pojačanja: Rivalima neće biti lako, a prvi strepi - Partizan!
Večernje novosti pre 5 dana
Najnovije vesti iz srpskog fudbala tiču se FK Radnički Niš, a sigurno nisu obradovale Partizan. FOTO: A. Ilić Naime, niški Radnički je doveo dva odlična pojačanja - u pitanju su Aleksandar Šestjuk i Isah Abas. Šestjuk (23) dolazi iz Isloča, a prošle… »
Radno na Čairu, Radnički potpisao najboljeg strelca Belorusije i perjanicu Ubljana!
Sportske.net pre 5 dana
Radnički iz Niša saopštio je danas da su novi igrači tog kluba postali Aleksandar Šestjuk i Isah Abas. Šestjuk (23) u Radnički dolazi iz Isloča, a prošle sezone je sa 17 postignutih golova bio najbolji strelac beloruskog prvenstva. "Veoma mi je drago što… »
Šestjuk i Abas novi fudbaleri Radničkog iz Niša
Radio sto plus pre 5 dana
Šestjuk je prošle sezone bio najbolji strelac beloruskog prvenstva. Ponikao je u Dinamu iz Bresta, a u Radnički je došao iz Isloča. U seniorskoj karijeri igrao je za Dinamo iz Bresta u dva navrata, Nižnji Novgorod, RFS i BATE Borisov. “Veoma mi je drago… »
Radnički iz Niša doveo najboljeg strelca Belorusije i još jednog stranca
Telegraf pre 5 dana
Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je danas su Aleksandar Šestjuk i Isah Abas pojačali ekipu. Šestjuk (23) u Radnički dolazi iz Isloča, a prošle godine je sa 17 golova bio najbolji strelac beloruskog prvenstva. - Veoma mi je drago što sam se… »
Radnički iz Niša doveo najboljeg strelca beloruske lige
RTS pre 5 dana
Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je su Aleksandar Šestjuk i Isah Abas pojačali ekipu. Šestjuk (23) u Radnički dolazi iz Isloča, a prošle godine je sa 17 golova bio najbolji strelac beloruskog prvenstva. "Veoma mi je drago što sam se pridružio… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana