Povezane vesti
Rašić: „Obezbedio sam mandat u Skupštini Kosova, spreman sam za saradnju s Kurtijem“
Serbian News Media pre 5 dana
Predsednik Partije za slobodu, pravdu i opstanak Nenad Rašić potvrdio je da je osvojio jedno poslaničko mesto u Skupštini Kosova i da je spreman za nastavak saradnje s Aljbinom Kurtijem. Rašić je u intervjuu za RTV21 rekao da će glasati za Vladu „Kurti… »
Rašić: Obezbedio sam mandat u Skupštini Kosova, spreman sam za saradnju s Kurtijem
N1 Info pre 5 dana
Predsednik Partije za slobodu, pravdu i opstanak Nenad Rašić potvrdio je da je osvojio jedno poslaničko mesto u Skupštini Kosova i da je spreman za nastavak saradnje s Aljbinom Kurtijem. Rašić je u intervjuu za RTV21 rekao da će glasati za Vladu "Kurti… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Dve saobraćajke u istoj ulici na Voždovcu u roku od dva sata. U obe učestvovao autobus, udarena devojka (23).
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 34 minutajoš 3 povezane