Povezane vesti
Rašić: „Obezbedio sam mandat u Skupštini Kosova, spreman sam za saradnju s Kurtijem“
Serbian News Media 06.01.2026
Predsednik Partije za slobodu, pravdu i opstanak Nenad Rašić potvrdio je da je osvojio jedno poslaničko mesto u Skupštini Kosova i da je spreman za nastavak saradnje s Aljbinom Kurtijem. Rašić je u intervjuu za RTV21 rekao da će glasati za Vladu „Kurti… »
Rašić: Obezbedio sam mandat u Skupštini Kosova, spreman sam za saradnju s Kurtijem
N1 Info 06.01.2026
Predsednik Partije za slobodu, pravdu i opstanak Nenad Rašić potvrdio je da je osvojio jedno poslaničko mesto u Skupštini Kosova i da je spreman za nastavak saradnje s Aljbinom Kurtijem. Rašić je u intervjuu za RTV21 rekao da će glasati za Vladu "Kurti… »
Vesti dana »
Cveće i pošta za heroje: Leskovac obeležio godišnjicu početka Nato agresije
Rešetka pre 10 minutajoš 26 povezanih
IDF: U Iranu pogođena skladišta raketa i sedišta režimskih službi; udar na centar Tel Aviva, 4 povređena
RTS pre 30 minutajoš 37 povezanih
Ministarka energetike: Pumpe snabdevene, nema redova za gorivo, država spremna i na dodatne mere ako zatreba
Nedeljnik pre 50 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine, sneg i upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem nedelje
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 39 povezanih
Godišnjica bombardovanja na Kosovu: Srbi na parastosu, Kurti u nenajavljenoj poseti Severnoj Mitrovici
N1 Info pre 54 minutajoš 103 povezane