Povezane vesti

Vatrogasac hrabrim potezom sam izvukao automobil iz nabujale reke u Zvorniku (VIDEO)

Vatrogasac hrabrim potezom sam izvukao automobil iz nabujale reke u Zvorniku (VIDEO)

Vesti online pre 5 dana
Širom Republike Srpske i Federacije BiH na snazi su posebne mere zbog obilnih snežnih padavina, a posebno zabrinjava rast reka Drine i Neretve. Neobična situacija dogodila se tokom dana u Zvorniku, gde je proglašena vanredna situacija zbog rasta reke… »
Vatrogasac hrabrim potezom sam izvukao automobil iz nabujale reke u Zvorniku /video, foto/

Vatrogasac hrabrim potezom sam izvukao automobil iz nabujale reke u Zvorniku /video, foto/

Sputnik pre 5 dana
Širom Republike Srpske i Federacije BiH na snazi su posebne mere zbog obilnih snežnih padalina, a posebno zabrinjava rast reka Drine i Neretve. Neobična situacija dogodila se tokom dana u Zvorniku, gde je proglašena vanredna situacija zbog rasta reke… »
Hrabrost sprečila tragediju: Vatrogasac sam izvukao automobil iz nabujale reke

Hrabrost sprečila tragediju: Vatrogasac sam izvukao automobil iz nabujale reke

Večernje novosti pre 5 dana
ŠIROM Republike Srpske i Federacije BiH na snazi su posebne mere zbog obilnih snežnih padalina, a posebno zabrinjava rast reka Drine i Neretve. Foto MUP Neobična situacija dogodila se tokom dana u Zvorniku, gde je proglašena vanredna situacija zbog rasta… »
Vatrogasac Rade izvukao zaglavljeni automobil iz ledene Drine: U Zvorniku vanredna situacija, građani bez vode

Vatrogasac Rade izvukao zaglavljeni automobil iz ledene Drine: U Zvorniku vanredna situacija, građani bez vode

Telegraf pre 5 dana
U Zvorniku proglašena vanredna situacija. Nakon obilnih padavina širom Bosne i Hercegovine, teška situacija je u brojnim gradovima, a jedan od njih je Zvornik. Prema pisanju Info Birača, u gradu je proglašena vanredna situacija, a gradsko stanovništvo… »

Vesti dana »