Povezane vesti
"Gospod me je spasio" Jovana Tipšin šalje jaku poruku tokom prazničnih dana: Ne bih mogla da funkcionišem bez Boga
Kurir pre 25 dana
Jovana Tipšin otvoreno je govorila o životu i karijeri, a dotakla se i teških trenutaka. Ona je najpre otkrila po čemu će pamtiti godinu za nama. - Pamtiću je po mojim kaverima, obradila sam osam pesama i snimila osam spotova, bilo je mnogo lepih… »
"Gospod me je spasio" Jovana o iskušenjima, borbi i padovima: Ovako dočekuje božićne praznike
Telegraf pre 25 dana
Jovana Tipšin otvoreno je govorila o životu i karijeri, a dotakla se i teških trenutaka. Ona je najpre otkrila po čemu će pamtiti godinu za nama. - Pamtiću je po mojim kaverima, obradila sam osam pesama i snimila osam spotova, bilo je mnogo lepih… »
"Gospod me je spasio": Jovana Tipšin o životnim iskušenjima, borbi i padovima: "Najgore je kad izgubite najbliže" (video)
Blic pre 25 dana
Jovana ceni tradicionalne običaje poput unošenja badnjaka za praznike, što joj budi lepe uspomene. Post i duhovna veza s Bogom imaju ključnu ulogu u njenom životu, donoseći joj unutrašnji mir. Jovana Tipšin otvoreno je za "Blic" govorila o životu i… »
Vesti dana »
Teniska legenda gleda finale Australijan opena i navija za Alkaraza (FOTO)
Danas pre 28 minutajoš 24 povezane
Sofronijević: „Stiglo skoro milion i po prijava za upis prava svojine, produžetka roka neće biti“
Serbian News Media pre 32 minutajoš 16 povezanih
U Srbiji danas oblačno i hladno, posle podne i uveče sa susnežicom i snegom
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih