Povezane vesti
RIA Novosti: UN su potvrdile kontakte sa vršiocem dužnosti predsednika Venecuele
Euronews 06.01.2026
Zvaničnici UN kontaktirali su vršioca dužnosti predsednice Venecuele Delsi Rodrigez nakon što su SAD otele legitimnog lidera te latinoameričke zemlje Nikolasa Madura, rekao je portparol generalnog sekretara UN Stefan Dižarik. "Koliko ja znam, bilo je… »
RIA Novosti: UN su potvrdile kontakte sa vršiocem dužnosti predsednika Venecuele
Politika 06.01.2026
Razgovori sa Delsi Rodrigez imaju za cilj praćenje humanitarne situacije. Zvaničnici UN kontaktirali su vršioca dužnosti predsednice Venecuele Delsi Rodrigez nakon što su SAD otele legitimnog lidera te latinoameričke zemlje Nikolasa Madura, rekao je… »
Vesti dana »
Razbijeno staklo na Dekanatu, policija i sumnjivi glasački listići: Šta se sinoć dešavalo na Medicinskom fakultetu u Beogradu?
Danas pre 19 minutajoš 28 povezanih
Marija Bulat ne prestaje da šokira izjavama: Ponovo se oglasila - "Idem Bogu da se pomolim, njega će da puste, a ja..." Pa zaprepastila ovim rečima
Kurir pre 49 minutajoš 34 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Hezbolah: Držimo "prst na obaraču" u slučaju da Izrael prekrši primirje
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih
Opozicija u parlamentu kritikuje manjak napretka na evropskom putu
Beta pre 44 minutajoš 24 povezane