Povezane vesti
Zašto je Motijejunas (pre)dugo ostao na klupi? ''Nisam ja trener, ali ne žalim se''
Sportske.net pre 27 dana
Crvena zvezda je večeras bila nemoćna protiv ekipe Valensije u 20. kolu Evrolige, ubedljivo je poražena u ''Pioniru'' sa 106:89, što joj je deveti poraz u elitnom evropskom takmičenju ove sezone. Litvanski centar Donatas Motijejunas je posle meča bio… »
Motiejunas o razlozima poraza: Ignorisali smo plan, oni su ekipa koja ne prašta greške!
Hot sport pre 27 dana
Kaže da nisu igrali svoju košarku! Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da pronađu pravi ritam u prvoj utakmici 2026. godine pred domaćom publikom, pošto su u Pioniru doživeli poraz od Valensije, koja je još jednom potvrdila zašto spada među najefikasnije… »
„Ako kažem ono što mislim, oduzeće mi celu platu“: Odgovor Monekea uz kiseo osmeh sve iznenadio!
Hot sport pre 27 dana
Izgleda da nije najzadovoljniji suđenjem… Čima Moneke ovoga puta nije imao mnogo razloga za osmeh, što i ne čudi, s obzirom na to da je Zvezda pretrpela težak poraz od lidera Evrolige, Valensije, rezultatom 106:89. Nakon ubedljivog poraza Crvene zvezde… »
"Kada jednom završim, reći ću sve što imam, kunem se u to": Čima Moneke se ugrizao za usnu pred novinarima
Mondo pre 27 dana
Zvezdin krilni košarkaš Čima Moneke ugrizao se za usnu kada je bio upitan da komentariše svoje rasprave sa sudijama u ubedljivom porazu protiv Valensije. "Ako kažem šta mi je na umu sada, uzeće mi celu mesečnu platu", rekao je Čima Moneke novinarima u… »
Ako kažem šta mislim, oduzeće mi celu mesečnu platu! Moneke šokirao izjavom: Kada se penzionišem ili odem iz Evrolige, reći ću…
Kurir pre 27 dana
Zvezda je tako upisala deveti poraz u elitnom takmičenju uz 11 pobeda. Valensija je potvrdila lidersku poziciju na tabeli i sada ima skor 14-6. Svoje utiske posle meča izneo je jedan od najboljih igrača Zvezda Čima Moneke. Moneke je dosta raspravljao sa… »
(VIDEO) Moneke uz kiseo osmeh: Ako kažem šta mislim, ode plata!
Sport klub pre 27 dana
Za razliku od meča sa Efesom u prošlom kolu kada je sipao hvale na račun svojih saigrača, Čima Moneke ovoga puta nije imao povoda za dobro raspoloženje, po čemu je uveliko poznat... Crvena Zvezda je ubedljivo poražena od Valensije pred svojim navijačima… »
Motiejunas o Obradovićevoj odluci: "Ja nisam trener, prihvatam i ne žalim se" VIDEO
B92 pre 27 dana
Košarkaš zvezde Donatas Motiejunas je izneo utiske nakon ubedljivog poraza od Valensije u 20. kolu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su težak poraz u 20. kolu Evrolige, kada su na svom terenu izgubili od Valensije sa 89:106 i ugrozili svoje… »
Moneke: "Ako kažem šta mislim, uzeće mi celu mesečnu platu" VIDEO
B92 pre 27 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke imao je interesantan komentar na suđenje u utakmici protiv Valensije. Moneke je dosta raspravljao sa arbitrima, negodovao, baš kao i navijači u "Pioniru" ove večeri. "Ako kažem šta mi je na umu, uzeće mi celu mesečnu… »
Moneke ljut nakon poraza: "Ako kažem šta mi je na umu, uzeli bi mi celu mesečnu platu..."
Telegraf pre 27 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke nije krio nezadovoljstvo nakon poraza od Valensije u hali “Pionir”, a posebno se osvrnuo na kriterijum suđenja, koji je tokom meča izazvao brojne reakcije i na terenu i na tribinama. Nigerijski krilni centar često je… »
Vesti dana »
EK u drugoj nedelji februara predstavlja prelazno rešenje za profesionalne vozače iz Zapadnog Balkana
Insajder pre 12 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 4. februar: Sutra oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 3 satajoš 32 povezane
Zaposleni u TOK izašli ispred zgrade tužilaštva u Beogradu protestujući zbog pravosudnih zakona
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih
Radno vreme za upis prava nepokretnosti u Gornjem Milanovcu produženo do 20 časova
Morava info pre 3 satajoš 25 povezanih
Ukrajina postigla dogovor sa Zapadom: Svako rusko kršenje prekida vatre izazvalo bi vojni odgovor u roku od 24 sata
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih