Повезане вести
Зашто је Мотијејунас (пре)дуго остао на клупи? ''Нисам ја тренер, али не жалим се''
Спортске.нет пре 5 дана
Црвена звезда је вечерас била немоћна против екипе Валенсије у 20. колу Евролиге, убедљиво је поражена у ''Пиониру'' са 106:89, што јој је девети пораз у елитном европском такмичењу ове сезоне. Литвански центар Донатас… »
Мотиејунас о разлозима пораза: Игнорисали смо план, они су екипа која не прашта грешке!
Хот спорт пре 5 дана
Каже да нису играли своју кошарку! Кошаркаши Црвене звезде нису успели да пронађу прави ритам у првој утакмици 2026. године пред домаћом публиком, пошто су у Пиониру доживели пораз од Валенсије, која је још једном потврдила зашто… »
„Ако кажем оно што мислим, одузеће ми целу плату“: Одговор Монекеа уз кисео осмех све изненадио!
Хот спорт пре 5 дана
Изгледа да није најзадовољнији суђењем… Чима Монеке овога пута није имао много разлога за осмех, што и не чуди, с обзиром на то да је Звезда претрпела тежак пораз од лидера Евролиге, Валенсије, резултатом 106:89. Након… »
"Када једном завршим, рећи ћу све што имам, кунем се у то": Чима Монеке се угризао за усну пред новинарима
Мондо пре 5 дана
Звездин крилни кошаркаш Чима Монеке угризао се за усну када је био упитан да коментарише своје расправе са судијама у убедљивом поразу против Валенсије. "Ако кажем шта ми је на уму сада, узеће ми целу месечну плату", рекао је… »
Ако кажем шта мислим, одузеће ми целу месечну плату! Монеке шокирао изјавом: Када се пензионишем или одем из Евролиге, рећи ћу…
Курир пре 5 дана
Звезда је тако уписала девети пораз у елитном такмичењу уз 11 победа. Валенсија је потврдила лидерску позицију на табели и сада има скор 14-6. Своје утиске после меча изнео је један од најбољих играча Звезда Чима Монеке. Монеке… »
(ВИДЕО) Монеке уз кисео осмех: Ако кажем шта мислим, оде плата!
Спорт клуб пре 5 дана
За разлику од меча са Ефесом у прошлом колу када је сипао хвале на рачун својих саиграча, Чима Монеке овога пута није имао повода за добро расположење, по чему је увелико познат... Црвена Звезда је убедљиво поражена од… »
Мотиејунас о Обрадовићевој одлуци: "Ја нисам тренер, прихватам и не жалим се" ВИДЕО
Б92 пре 5 дана
Кошаркаш звезде Донатас Мотиејунас је изнео утиске након убедљивог пораза од Валенсије у 20. колу Евролиге. Кошаркаши Црвене звезде претрпели су тежак пораз у 20. колу Евролиге, када су на свом терену изгубили од Валенсије са… »
Монеке: "Ако кажем шта мислим, узеће ми целу месечну плату" ВИДЕО
Б92 пре 5 дана
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке имао је интересантан коментар на суђење у утакмици против Валенсије. Монеке је доста расправљао са арбитрима, негодовао, баш као и навијачи у "Пиониру" ове вечери. "Ако кажем шта ми је на уму… »
Монеке љут након пораза: "Ако кажем шта ми је на уму, узели би ми целу месечну плату..."
Телеграф пре 5 дана
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке није крио незадовољство након пораза од Валенсије у хали “Пионир”, а посебно се осврнуо на критеријум суђења, који је током меча изазвао бројне реакције и на терену и на трибинама. Нигеријски… »
Вести дана »
Директор и привремени школски одбор Јовине гимназије оспоравају право матураната на бојкот наставе
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Хиљаде туриста заглављени у северној Финској: Летови отказани услед екстремне хладноће
Данас пре 4 сатијош 1 повезана