Povezane vesti
„Prizor koji sam video sanjam noćima!“ Srbin opisao dramatične trenutke spasavanja nakon požara u Švajcarskoj, on za dlaku…
Nova pre 3 dana
"Video sam ljude potpuno crne, ugljenisane... Prizor koji sam video, sanjam noćima!". Ovim potresnim rečima počinje svoju ispovest Srbin Dušan Janjić, mladić koji je učestvovao u spašavanju omladine koja je bila u baru, koji se zapalio tokom novogodišnje… »
Evo kako su trojica najboljih prijatelja uspela da prežive stravičan požar u Švajcarskoj! Mihailo, Danilo i Daris pukom srećem…
Kurir pre 3 dana
Mladići Mihailo Gudžurić (23) iz Kraljeva, Tutinac Daris Gegić (23) i Danilo Janjić (20) rodom iz Mostara, bili su zajedno u novogodišnjoj noći kada je došlo do požara u baru na skijalištu Kran Montana u Švajcarskoj. - Moja braća Mihailo i Danilo bili su… »
"Video sam ugljenisane ljude i osećao miris spaljene kože": Jeziva ispovest Srbina iz Kran Montane: Izvukao 2 brata iz pakla…
Blic pre 3 dana
Mladić po imenu Dušan Janjić bio je svedok tragičnog požara u švajcarskom baru tokom novogodišnje noći On je hrabro pomagao ugroženima, uključujući i svoje rođake, pružajući im podršku i spasavajući ih od opasnosti "Video sam ljude potpuno crne… »
Vesti dana »
Tajm: U Iranu više od 200 poginulih u protestima; Zapaljena džamija i automobili, vlast tvrdi da je situacija mirna
RTV pre 13 minutajoš 12 povezanih
"To mi malo smeta, znam da je nervozan": Trener Denvera udario na NBA ligu zbog Nikole Jokića
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Dan žalosti na teritoriji opštine Ljig zbog smrti Stefana Ivanovića u požaru u Švajcarskoj
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 10 povezanih