Povezane vesti
"Donela sam kiriju, pogledala je novac i rekla..." Studentkinja živela u stanu naše glumice, pričom dirnula sve
Telegraf pre 4 dana
Branka Petrić jedna je od najistaknutijih domaćih glumica. Njene uloge obeležile su srpsku kinematografiju, a jedna priča o njoj dirnuće mnoge. Korisnica društvene mreže "X" oglasila se svojevremeno kada je Branka Pujić dobila nagradu za životno delo i… »
„Pobogu, ti si student, kakvih 200 evra“: Naša legendarna glumica je ovim potezom oduševila devojku koja je živela u njenom…
Nova pre 4 dana
Priča jedne studentkinje koju je naša legendarna glumica oduševila gestom širi se na društvenim mrežama. Izvesna Marija podelila je na X-u priču o našoj poznatoj glumici Branki Petrić, koja joj je svojevremeno izdavala stan. Naime, pomenuta Marija je… »
Marijana je živela u stanu Branke Petrić, pa otkrila istinu o podstanarskom životu: "Tvoja mama me sigurno nije lepo razumela"…
Kurir pre 4 dana
Glumica Branka Petrić jedna je od najistaknutijih domaćih glumica, a jedna korisnica društvene mreže Tviter oglasila se svojevremeno kada je Branka dobila nagradu za životno delo i ispričala dirljivu priču o iskustvu sa njom. Kako je izvesna Marija… »
"Kada sam donela kiriju, ona me je pogledala, novac i rekla: 'Šta je to?'" Studentkinja koja je živela u stanu naše čuvene…
Blic pre 4 dana
Ovaj gest simbolizuje humanu i plemenitu prirodu poznate glumice. Priča je izazvala pozitivne reakcije i pohvale na društvenim mrežama. Glumica Branka Petrić jedna je od najistaknutijih domaćih glumica, a jedna korisnica društvene mreže Tviter oglasila… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 3 satajoš 1 povezana