Povezane vesti
Nejmar produžio ugovor sa Santosom, želi da igra za Brazil na Mundijalu
Nova pre 4 dana
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je ugovor sa brazilskim klubom do kraja 2026. godine, zvanično je objavljeno. Nejmar (33) će pokušati da izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo, koje je na programu ovog leta. „Santos je moje mesto… »
Brazilska zvezda ostaje u Santosu
Danas pre 4 dana
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je ugovor sa Santosom do kraja godine, u pokušaju da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo ovog leta. – Santos je moje mesto, kod kuće sam – rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar se… »
Nejmar produžio ugovor sa Santosom
Radio sto plus pre 4 dana
“Santos je moje mesto, kod kuće sam”, rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar se prošlog januara vratio u Santos kome je pomogao da izbegne ispadanje iz brazilske lige, tako što je postigao pet golova u poslednjih pet utakmica. On je zatim… »
Nejmar stavio potpis - Evo gde će igrati do kraja godine!
Kurir pre 4 dana
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je danas ugovor sa klubom do kraja godine, u pokušaju da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo ovog leta. " Santos je moje mesto, kod kuće sam", rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar… »
Nejmar stavio potpis!
B92 pre 4 dana
Nejmar je produžio ugovor sa klubom u kojem je rođen za još godinu dana, držeći ga vezanim za Santos do kraja 2026. godine. Odluka dolazi nakon dramatične sezone u kojoj je Santos uspeo da izbegne ispadanje i obezbedi mesto u kontinentalnom takmičenju, a… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju, rizikuju živote da bi pomogli ljudima. Ivanjica ponovo ima struju.
Dnevnik pre 1 satjoš 48 povezanih
U protekla 24 sata na srpskim prugama angažovano više od 800 radnika zbog snega
Sputnik pre 3 satajoš 49 povezanih
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
N1 Info pre 19 minutajoš 36 povezanih
Usijanje na Maks: NATO ipak stiže na Grenland - Nemačka pokreće "Arktičku stražu"
Pravda pre 14 minutajoš 23 povezane
Dijaz-Kanel: Kuba je slobodna zemlja, SAD nas napadaju poslednjih 66 godina
RTV pre 5 satijoš 22 povezane