Povezane vesti

Nejmar produžio ugovor sa Santosom, želi da igra za Brazil na Mundijalu

Nejmar produžio ugovor sa Santosom, želi da igra za Brazil na Mundijalu

Nova pre 24 dana
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je ugovor sa brazilskim klubom do kraja 2026. godine, zvanično je objavljeno. Nejmar (33) će pokušati da izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo, koje je na programu ovog leta. „Santos je moje mesto… »
Brazilska zvezda ostaje u Santosu

Brazilska zvezda ostaje u Santosu

Danas pre 25 dana
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je ugovor sa Santosom do kraja godine, u pokušaju da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo ovog leta. – Santos je moje mesto, kod kuće sam – rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar se… »
Nejmar produžio ugovor sa Santosom

Nejmar produžio ugovor sa Santosom

Radio sto plus pre 25 dana
“Santos je moje mesto, kod kuće sam”, rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar se prošlog januara vratio u Santos kome je pomogao da izbegne ispadanje iz brazilske lige, tako što je postigao pet golova u poslednjih pet utakmica. On je zatim… »
Nejmar stavio potpis - Evo gde će igrati do kraja godine!

Nejmar stavio potpis - Evo gde će igrati do kraja godine!

Kurir pre 25 dana
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je danas ugovor sa klubom do kraja godine, u pokušaju da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo ovog leta. " Santos je moje mesto, kod kuće sam", rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar… »
Nejmar stavio potpis!

Nejmar stavio potpis!

B92 pre 25 dana
Nejmar je produžio ugovor sa klubom u kojem je rođen za još godinu dana, držeći ga vezanim za Santos do kraja 2026. godine. Odluka dolazi nakon dramatične sezone u kojoj je Santos uspeo da izbegne ispadanje i obezbedi mesto u kontinentalnom takmičenju, a… »

Vesti dana »