Povezane vesti
Nejmar produžio ugovor sa Santosom, želi da igra za Brazil na Mundijalu
Nova 07.01.2026
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je ugovor sa brazilskim klubom do kraja 2026. godine, zvanično je objavljeno. Nejmar (33) će pokušati da izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo, koje je na programu ovog leta. „Santos je moje mesto… »
Brazilska zvezda ostaje u Santosu
Danas 07.01.2026
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je ugovor sa Santosom do kraja godine, u pokušaju da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo ovog leta. – Santos je moje mesto, kod kuće sam – rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar se… »
Nejmar produžio ugovor sa Santosom
Radio sto plus 07.01.2026
“Santos je moje mesto, kod kuće sam”, rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar se prošlog januara vratio u Santos kome je pomogao da izbegne ispadanje iz brazilske lige, tako što je postigao pet golova u poslednjih pet utakmica. On je zatim… »
Nejmar stavio potpis - Evo gde će igrati do kraja godine!
Kurir 07.01.2026
Fudbaler Santosa Nejmar produžio je danas ugovor sa klubom do kraja godine, u pokušaju da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila za Svetsko prvenstvo ovog leta. " Santos je moje mesto, kod kuće sam", rekao je Nejmar, preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nejmar… »
Nejmar stavio potpis!
B92 07.01.2026
Nejmar je produžio ugovor sa klubom u kojem je rođen za još godinu dana, držeći ga vezanim za Santos do kraja 2026. godine. Odluka dolazi nakon dramatične sezone u kojoj je Santos uspeo da izbegne ispadanje i obezbedi mesto u kontinentalnom takmičenju, a… »
Vesti dana »
Na mesto v.d. direktora Pete beogradske gimnazije postavljen Ognjen Mrvaljević
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih
Radikalizacija protesta: Poljoprivrednici odbili sastanak sa ministrom, danas blokada 42 putna pravca širom Srbije
Euronews pre 32 minutajoš 46 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 25. februar: Sutra oblačno, ponegde slabe padavine
Beta pre 3 satajoš 41 povezana
Trgovinski sporazumi i carinska politika SAD pod pritiskom odluka Vrhovnog suda i reakcija EU
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih
Automobil sleteo s puta kod Kragujevca: Povređene dve osobe, vatrogasci ih nosilima izvukli sa nepristupačnog terena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih